פורסם 2010 במאי 1915 שנים יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל..חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltradeרציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר)עם מעבד טוב וזכרונות טוביםתודה,אסף
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר מחשב נייד עסקי ולמשחקים אבל יותר עסקימשהו חזקלא חשוב המחיר שיהיה הכי חזק שיש ותנו לי מקום לקנות אותו וכמה הוא עולה ואת המפרט וקצת הסבר על כל רכיבלמשל 4 ג'יגה זיכרון ram או אפילוו אם יש יותר פנטיום טובתודה,אסף
פורסם 2010 במאי 1915 שנים המושג פנטיום לא קיים כבר שנים.אתה מחפש מחשב נייד קטן\מתכוון להתנייד איתו הרבה? זמן סוללה חשוב? איזה משחקים אתה הולך לשחק?אילו תוכנות אתה מתכוון להפעיל?
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר מחשב עסקי שישמש אותי כטכנאי מחשביםלא הקטנים אלא הדקים והגדולים אני יודע שיש כבר i7 פנטיום אבל לא יודע אם יש בניידיםאני רוצה מחשב חזק שיספיק להרבה זמן ושיהיה נוחאני ישתמש בו למשחקים רגילים כמו gta אסטרטגיה החדשים שישולתוכנות עריכה כמו photoshop ו office עם עורך אתרים frontpageחשבתי על ibm המחשבים החדשים והחזקים ושיש להם תפריטי שיחזור וכל מיני תפריטים מענייניםאבל אם יש לכם חברה יותר טובה ומומלצת אז תגידו לי וגם לפי המפרטחשוב לי שגם תהיה מצלמה במחשב בשביל שיחות כי גם יכול להיות שאני יחבר אותו לאינטרנט דרך הסלולאריתמליצו לי גם על משחקים טובים של מכוניות משאיות ואסטרטגיות כמו hard truck המשחק משאיות שהיה פעםתודה רבה,אסף
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אז אתה לא צריך בעצם מחשב חזק. i7 זה לא פנטיוםמה זה הגדולים? וגדול זה לא דק. מה הגודל שאתה רוצה? אתה מתכוון ללכת איתו הרבה? צריך זמן סוללה גדול?תשקול משהו כמו זה:http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6410-n520m.htmאוhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2989&products_id=28823
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר חשוב שיהיה לו זמן סוללה ארוך מאוד כמו של ibm שיש בו 10 שעות או אם אתם מכירים מחשב שיש לו יותר אז אני אשמח והוא גם דק אבל ישןdell הם מחשבים שנהרסים מהר...
פורסם 2010 במאי 1915 שנים א. בIBM אין 10 שעות, משהו כמו 5ב. DELL מחשבים ברמה של IBMמה זה גם דק? כמה זה דק מבחינתך? הדרישות שלך נשמעות לא הגיוניות
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר דק רגיל כזה לא כבד באיזור הקילו או קצת יותרויש מחשב של ibm ששורד 10 שעות
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אתה יכול להחליף את הסוללה ללנובו שהצעתי ל9 תאים, ואז לקבל עד 10 שעות אבל מדובר על 2.5 קילו (ואל תצפה לפחות מ2 קילו), וגם הסוללה של ה9 תבלוט ממש מאוחרהאז לך על הלנובו שהצעתי, ותבדוק איתם אם אפשר סוללה של 9, ואם לא אז תקנה בנפרד.כמו כן אם אתה רוצה לנצל את התקציב ולהגדיל את הביצועים תשקיל להחליף את הדיסק קשיח לSSD, רק לבדוק אם זה אפשרי
פורסם 2010 במאי 1915 שנים asaf7501, נראה שאין לך אפילו חצי מושג בתחום המחשבים.אני מציע שתקרא את הדיון הדביק בפורום הזה וגם את זה כדי להבין מה באמת אתה צריך.אגב IBM כבר לא מייצרת מחשבים ניידים מזה שש שנים או יותר כי Lenovo קנתה את כל החטיבה של המחשבים הניידים ותחנות העבודה שלה.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר אני מבין במחשבים אבל לא נגעתי בתחום הרבה מאוד זמן...תודה רבה על העזרה של כולםאבל רציתי פירוטים וקישורים לאתרים עם מחשבים ניידים טובים אפילו מחשב לוח בשאלה כמה הוא נוח...אני יבדוק גם ב zap
פורסם 2010 במאי 1915 שנים לי זה נראה שלא נגעת בתחום לפחות 15 שנה.תפסיק לבזבז את הזמן שלנו פה ותקרא את מה שהפניתי אותך אליו.
פורסם 2010 במאי 2015 שנים מחבר בכתבה שהבאת לי אין מפרטים וזה לא עוזר ברכישת מחשב ניידאני מבקש כמה שיותר מפרטים שיעזרו לי לבחור את ההכי מומלץ בשבילימחשב טוב לעסקים וחזק ולמשחקים קצת...חשבתי על tablet יש למישהו מחשב עם מסך נגיעה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.