פורסם 2010 במאי 1915 שנים אני מחבר ראוטר לינקסיס E2000 / WRT320N לכבלים הראוטר מתחבר בלי בעיה וגולש בסדר (ההודעה נכתבת ממנו)הבעיה שיש לי חיבור אצל הספק 10 מגה אבל עכשיו אני מקבל בקושי 5 בקצב היורדהמהירות הולכת ויורדת לכיוון 1 אבל הראוטר לא מתנתק וממשיך לשמור על החיבורהקצב העולה לא נפגע וממשיך להיות 1חיברתי את הכבל שיוצא ממודם הכבלים ישירות למחשב נייד (לא בדקתי על המחשב שלי) והקצב מצוייןנראה שהראוטר מקבל חיבור 10 ומוציא במקרה הטוב 5 (בדקתי בנוסף גם בחיבור האלחוטי התוצאה זהה) יש לי בנוסף ראוטר אדימקס 6216MG הכל תקין אין שום בעיהאני מניח שהבעיה נובעת מהראוטר E2000 תודה למי שיכול לעזור
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אתה מחובר עם חייגן או בלי? אני יודע שאתה באורנג' השאלה היא באיזה סוג חיבור אתה?
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר אורנג' עם חייגןהבעיה זהה בכל אחד משלושת כתובות IP שקיבלתי מהם באדימקס מתחברים cable.orange.net.ilבלינקסיס מתחברים דרך כתובת IP
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אממ צודק. נראה לי שעדיין אין תמיכה בנתב הזה.אפשרות נוספת היא לנסות לבקש מהספקית לעבור לחיבור ללא חייגן או לפחות לPPTP
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר בלית ברירה אני אחזור לאדימקס אפילו חשבתי לבדוק ולחבר את האדימקס כראוטר אבל לנתק אצלו את החיבור האלחוטי וממנו לחבר את הלינקסיס ולהפעיל משם את החיבור האלחוטייש לו תמיכה טובה יותר ברשתות אלחוטיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.