פורסם 2010 במאי 1915 שנים אני מעוניין להריץ פקודות פשוטות בCommand Prompt במספר מחשבים וכדי לחסוך לי השתלטות מרחוק, האם יש אפשרות לשליטה מהCommand Prompt במחשב שלי על מחשב אחר ברשת? ראיתי את הפקודה הנ"ל: PsExec \\yourServerName -u yourUserName cmd.exe אך לא הצלחתי לגרום לזה לפעול וזה כי אני מניח שצריך את הPsExec tools אבל אין לי מושג איך להשתמש בדיוק והאם אני בכלל צודק?! אשמח להסבר/רעיון.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים אתה יכול להתקין שרת SSH כמו למשל freesshd על המחשבים האחריםולקבוע שה- command shell שהוא יתן יהיה C:\Windows\System32\cmd.exe ברגע שתתחבר למחשבים האלה באמצעות SSH (קליינט מומלץ הוא putty) תקבל את ה command prompt החלונאי שלהם (CMD)הנה מדריך קטן שמסביר איך להרים את זה:http://www.techmalaya.com/2009/08/05/setup-ssh-server-for-windows-freesshd/
פורסם 2010 במאי 1915 שנים כן, אתה צריך להוריד את PsTools ורצוי להוסיף את הנתיב של ספריית הכלים האלו לenviormental variables שלך בשביל הנוחות.השימוש ב psexec האמת ממש פשוט, במיוחד בסביבת AD domain.הסינטקס יהיהpsexec -s \\computername commandזאת כמובן אם כבר לcredential שאתה מריץ ממנו את psexec יש הרשאות למחשב המרוחק (שוב אני מזכיר עד כמה זה פשוט בסביבת AD) כי הסוויטטצ' של s מריץ את הפקודה כ system account במכונה המרוחקת.נין גם להיץ את זה במקביל על רשימה של מחשבים כאשר אתה יוצר קובץ טקסט בו כל שמות המחשבים שורה מתחת לשני למשל:computer1computer2computer3computer4ואז אתה מריץ את psexec ל קובץ:psexec @C:\computernames.txt commandאם יש לך סביבת AD שלא "שטוחה" ניתן גם להשתשמ בCSVDE כדי לייצא query מתוך AD לCSV ומשם פשוט להעתיק כמו שהוא מאקסל ל notepad.דברים כמו מחשבים בOU או מחשבים שחברים בקבצוה מסויימת או כל תנאי אחרת שניתן לכתוב בLDAP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.