עבור לתוכן

זקוק להמלצה: מערכת 5.1/7.1 תקציב-4000

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, ממה שהבנתי, במחיר הזה, ה-GigaWorks S750 של Creative יתנו את התמורה הטובה ביותר אבל אני לא יודע אם אפשר עוד לקנות אותם בכלל... אז... אפשר? ומה לגבי המקודד שאפשר לקנות בנפרד? חשבתי לקנות אותם יחד איתו.

אולי לא הבנתי הכי טוב, אז אני אשאל שוב - מה יתן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה? כמובן שחשבתי גם על ה-Z5500...

שימושים - חיבור למחשב... משחקים סרטים ואוהב מאוד להנות ממוזיקה איכותית (עם דגש על באס איכותי - לא "בומים")

כמו שאמרתי, תקציב - 4000 שקל, ובעיקרון אם זה באמת שווה אפשר גם להגיע ל4500 אבל אני לא חושב שזה נחוץ.

תודה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

הקפצה...!

מה נסגר חבר'ה?... כלום?

כרגע אני מתלבט בין Z5500 שיעלה לי 2600 לבין רסיבר יחד עם סט MOREL PRIMO שיעלו לי 4000 שקל יחד עם הרסיבר.

מה אתם אומרים?

פורסם

למה סטאליטיים? למה לא תלך על מערכת סראונד עם מגבר טוב ורמקולים מדפיים/רצפתיים?

פורסם

ב4500 אלף

אפשר להביא מגבר/רסיבר ורצפתיים או מדפיים שיתנו לך הרבה יותר איכות מכל מערכת למחשב

פורסם
  • מחבר

אני אשמח מאוד אם תביאו לי המלצות אם ככה... בבקשה תיתנו... למה אני לא מבין בזה בשיט

בעיקרון בחרתי בסטאלייטים כי אין לי כל כך מקום.... אבל אם זה מדפיים לא ענקיים אז לא תהיה בעיה, אני יעשה להם מדפים עבים מעץ מלא והם ישבו יופי יופי.

אם ככה, זוג קידמיים, זוג אחוריים, סנטר, באס, ורסיבר. תקציב - 4500 שקל, אני ממשקש רק, מי שמציע שיציין בבקשה אם הוא שמע את ה-Z5500...

תודה רבה לכולם!!!!! :yelclap: :yelclap:

עריכה:

אז ככה, קדמיים - QX550 Pure Acoustics - שקל 1200 , אחוריים - WHARFEDALE ATLANTIC 100SE - שקל 550

וסנטר -CERWIN VEGA VE5C. אתם חושבים שזה הכרחי סאב? כי לדעתי שני הQX550 יפציצו בבאס...

וחשבתי על מגבר - RXV361 Yamaha... יתאים? שוב, אני לא מבין בזה. ואם תצליחו לעזור לצמצם קצת את העלויות זה יהיה מעולה!

פורסם

לפי דעתי סאב נפרד זה מיותר כי אתה גם ככה מקבל באסים נמוכים מהרצפתיים ולדעתי הפירוט/איכות יותר שווה מעוצמה, אבל השאלה זה אם חשוב לך לרדת עוד 5-10 הרץ ולהרעיד את הבית.

פורסם

שילוב ממש גרוע אני חייב לומר.

בוא תגיד לי קודם אם אתה מעוניין ביד 2?

אם לא, האפשרות היחידה שלך היא לקנות רסיבר טוב + מדפיים/רצפתיים טובים ולהשלים עם הזמן למערכת טובה או מה שהצעתי לאחד מחברי הפורום, רסיבר טוב וסט 5.1 של CANTON או WHARFEDALE.

דוגמאות

אפשרות ראשונה:

רסיבר: DENON AVR1509

מדפיים: OMEGA MINI 101 או WHARFEDALE DIMOND 9

ריצפתיים: JAMO E660

סנטר: לא הכי איכותי שתמצא בתקציב, אבל מתאים למערכת Wharfedale ATLANTIC AT CENTER SE או E8CEN WHARFDALE

אפשרות שניה:

רמקולים : MOVIESTAR 65 Wharfedale - פחות יתאימו למוזיקה מתמשכת.

רסיבר מעולה: TXSR308 Onkyo

דבר אחרון, רמקולים אני לא יכול להציע לפי הטעם שלך, אני מציע מה שאני אוהב ביחס לתקציב הדל.

לך ותשמע רמקולים בדגש על WHARFEDALE , JAMO , OMEGA , POLKAUDIO , CERWIN VEGA וכדומה.

לפי דעתי סאב נפרד זה מיותר כי אתה גם ככה מקבל באסים נמוכים מהרצפתיים ולדעתי הפירוט/איכות יותר שווה מעוצמה, אבל השאלה זה אם חשוב לך לרדת עוד 5-10 הרץ ולהרעיד את הבית.

תראה לי סאב אחד בשוק שיודע לרדת 20HZ, אני כבר לא מדבר על 10...

פורסם
  • מחבר

הוא התכוון ל-5-10 HZ יותר נמוך מהמדפיים...

תודה רבה לך! התיעצתי עוד בכמה מקומות, והבנתי שה-Z5500 הרבה יותר משתלם. ממה שהבנתי צריך לשלם בערך כפול כדי להגיע לרמה שלהם בקניית רמקולים ורסיבר בנפרד.

אבל, מה אם אני הולך באמת על יד שניה? העניין הוא שאני לא יודע מה טוב ומה לא... בגדול אין לי בעיה עם יד שניה. אבל כמו שציינתי לפני כן, אין לי מקום לרצפתיים, רק מדפיים שאני יכול להניח על מדף (שוב, מדף עבה במיוחד מעץ מלא).

תודה רבה לך!

פורסם

אין סאבוופאר שיודע להוציא תדר פחות מ40HZ~ , לא משנה למה הוא התכוון.

Z5500 = לרסיבר + 2 מדפיים, אל תשכח שכמה שהZ5500 טובים, הם ממש לא יגיעו לרמתם של מדפיים טובים ורסביר טוב.

בנוגע ליד שניה, הכוונתי אותך לחברות ידועות ואמינות בתחום הסאונד, תכלול בתוכן B&W, Triangle, חפש ביד 2 דיל טוב, תבדוק לפני זה מחירים של כל חברה לערך, וכך תדע כמה אתה מרוויח.

ראיתי אלפי דילים פשוט מצוינים, תקפוץ על כמה.

רסיבר אפשר חדש, למרות שראית גם כמה דילים טובים, כדוגמת DENON AVR1509 או כמה מסוגי הONKYO, YAMAHA, PIONEER וכו...

שוב, תבדוק מחירים, ותקפוץ על רסיבר.

בקשר למקום, אתה יכול לקנות 4 מדפיים טובים (יש הרבה ביקורות טובות על OMEGA MINI 101), שישמשו כקדמיים ואחרויים, ולהוסיף סנטר טוב, אני מאמין שישאר לך כסף לסאב (לא חובה).

פורסם

הוא התכוון ל-5-10 HZ יותר נמוך מהמדפיים...

הבנת אותי נכון.

סאב בהגדרתו אמור לרדת לתדרים מתחת ל45, זה מה שהבנתי.

http://www.hometheater.co.il/article00065.%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F

Morel SUB-8

סאב וופר איכותי ועוצמתי ביותר, בעל מידות קטנות באופן יחסי לביצועיו.

בתכנון ופיתוח מוצר זה, מהנדסי חברת מוראל החליטו לתת פתרון לגודל הסאב וופרים שנמכרים כיום בעולם, ותופסים שטח גדול מרצפת החדר, אך ביחד עם זאת לספק חווית קולנוע ביתי עוצמתית ומרגשת.

למרות המידות הקטנות, סאב וופר זה הוא בעל יחידת וופר גדולה בקוטר 8" ומגבר עוצמתי של 100 וואט (Pick Power), והוא מגיע עד תדר נמוך של 32Hz.

תיבת הסאב וופר עשויה MDF בגימור שחור או לבן פיאנו.

למגבר כפתורי בקרה ומכוונים לסוגי פורמטים שונים FULL FETURES.

לתיבה 4 רגליות מעוצבות מפלסטיק המגינות על התיבה מרטיבות.

אם ברצונך להשלים את מערכת הקולנוע הביתית שלך בסאב וופר עוצמתי ומעולה- זו היא הבחירה הנכונה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

Cerwin Vega e705

JAMO CORNET - 145

Cerwin Vega E75C

Wharfedale POWER CUBE 10A

רסיבר - 800 yamaha rx-v

מה אתם אומרים? בעיקר מה אתם אומרים על הרסיבר? יתאים? ולמה לא כתוב ברסיבר כמה W הוא מוציא לסאב??

עריכה:

Cerwin Vega e705 ----> phase technology TEATRO 4.5

JAMO CORNET - 145 ----> MISSION 701

תודה לכולם!!

מחקתי את המחירים...

פורסם

איך Wharfedale POWER CUBE 10A ב 800 ?

זה יד ראשונה ?

פורסם
  • מחבר

הכל פה יד שניה....

פורסם

הסאב אקטיבי, כלומר יש בו מגבר מובנה.

והוא 100W

פורסם
  • מחבר

;D..... אמרתי לכם שאני לא מבין בזה... תודה! מה לגבי המגבר? מתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים