עבור לתוכן

האם המצלמה הזו שווה?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו.

תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול...

הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון:

האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר.

מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע.

שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות)

עריכה: עניתי על התשובות בעצמי ;)

אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר)

יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה קצת גבוהה יותר.

אגב, זה נראה לכם הגיוני שנכנסות רק 26 תמונות ב64 מ"ב ברוזולוצייה של 1280x960?

לי זה בכלל לא נשמע הגיוני שישימו 64מ"ב במצלמה כה זולה...

http://www.pic.co.il/Images/banner/digital/DigitalCamera.htm

פורסם

אין למצלמה לא מאקרו ולא הגדרות צמצם וכו'. זו מצלמה אוטומטית לגמרי - וכנראה גם לא איכותית במיוחד.

אין למצלמה מסך LCD בניגוד למצלמות איכותיות יותר. ולטעמי גם איכות הצילום סובלת מחסר.

הפוקוס במצלמה הזו הוא לא אוטומטי, אלא קבוע- כלומר לא ניתן לשנות אותו ולכן הוא מתאים בעיקר לתמונות רחוקות.

ואין לי מושג מי היצרנית, למרות שאני מניח שמדובר באיזה חברה חסרת שם והמזרח הרחוק.

אגב... מה המחיר של המצלמה? כי אם היא עוהלה מעל 350-400 שקלים, היא לא שווה את זמנך. והלמען האמת , לאור המחירים הנמוכים של חלק מהמצלמות (לדוגמת חלק מהדגמים של HP) חבל להשקיע שקל בודד במצלמה כזו.

פורסם

בהחלט נראה כי מדובר במצלמת "צעצוע" פשוטה לא טובה בכלל.

עכשיו עם אתה מעוניין במצלמה דואלית כלומר גם של סטילס וגם מצלמת אינטרנט

אז יש לך את המצלמות של CREATIVE שנדמה לי מגיעות היום עד רזולוציה של 2 מגה פיקסל.

דבר שני אני לא ממש ממליץ לבנות על איכות הצילום של אותן מצלמות אלו מאחר ויש לי ניסיון

עם מצלמה כזאת שלי אישית יש בבית ואני בזמנו שהם רק יצאו עם מצלמה כזאת אני קנתי

וחשבתי לעצמי הינה במחיר זול (יחסית) יהיה לי גם מצלמת אינטרנט וגם דיגיטלית

ותאמין לי שהאיכות צילום שלה על הפנים בו נומר, שכשהיא מחוברת למחשב

ואתה עושה תמונת סטילס האיכות סבירה,

אבל שאתה לוקח אותה ומנסה לצלם ככה כמו מצלמה רגילה אין איכות.

לכן לדעתי עם המחירים של היום עדיך שתקנה לך מצלמת אינטרנט פשוטה

בו נומר שאפילו אחת טובה ופשוטה של CREATIVE אתה משיג ב 150 שקל

אם אינני טועה.

ולגבי צילום תמונות סטילס תקנה לך מצלמה דיגיטלית המחיר שלהן יורד

והיום אתה גם יכול למצוא בפחות מ 1000 מצלמות דיגיטליות לא רעות בכלל

של חברות טובות.

פורסם
  • מחבר

נכון, אתם צודקים...

אני כבר יודע את זה, לי אישית יש מצלמה דומה: ה"DIGI CAM" שמקבלים מבנק דיסקונט...

זה אותו היצרן אני חושב, המצלמה מצלמת תמונות "נחמדות", כאשר הם קרובות יחסית וכמובן כשתנאי האור טובים (רוזולוצייה גרועה של 640x480 מקסימום)

בשום אופן לא מתאים לצילום קרוב מידי או רחוק מידי, אך לא רע לצילום בני אדם באור היום, במרחק של מטר עד 3 מטרים...

המצלמה הנ"ל, עולה 228ש"ח כולל המשלוח לכן זה יכול להיות משתלם לצילום פשוט...

לגבי ה64מ"ב זכרון, הסיבה שיש בה יחסית הרבה זכרון זה בגלל שזה זכרון SDRAM פשוט, שאם אתה מוציא את הסוללות מהמצלמה, נמחקות התמונות.

פורסם

אבל זה בדיוק העניין, גם אני עשיתי טעות בתחילה וקניתי מצלמה של HP בעלת מגה פיקסל אחד. חשבתי לעצמי "כמה גרוע זה כבר יכול להיות?" אני רק צריך לצלם דברים נורא פשוטים, ולא נורא אם האיכות לא מדהימה. המצלמה היתה פשוט זוועת אלוהים, אין שום דרך לצלם בלילה (למרות שהיה פלש), גם ביום צריך להתאמץ בשביל שתצא תמונה שאפשר לראות בה משהו. אם אתה רוצה לצלם משהו טיפה יותר מקרוב, שכח מזה - התמונה יוצאת קטסטרופה.

אני את הלקח שלי למדתי, כשהייתי בטייוואן קניתי לעצמי Nikon Coolpix 5700 חביבה, ואת ה HP נתתי במתנה למישהו.

פורסם

דרעק טוטאלי!

לא חבל לזרוק 300 ש"ח לפח?

אתה עומד לשלם כסף על חתיכת פלסטיק חסרת תועלת...

עריכה: יש לה F2.8 אז אם תוכל ללכת לחנות ולראות לפני שאתה קונה...

פורסם

זבל מצלמה. אפילו מסך אין לה. lcd.

רזולוציה על הפנים. וחברה ששוה לתחת ביזבוז כסף. עדיף לקנות באיזה 500שקל מצלמה טובה יד שנייה,של חברה טובה canon nikon fuji וכו'..

פורסם

ללא ספק מצלמת פילים במחיר של 200 שקל עדיפה. וזה בסדר אם רוצים משהו דיגיטלי רק בשביל היתרונות של תמונות מיידיות וממוחשבות בנוסף למצלמה רגילה, רק צריך להזהר שלא להסתובב איתה יותר מדי ולצלם איתה דברים שהינו מצלמים עם מצלמת פילים - תמונות שיהיו חשובות לנו לאורך שנים , כי אז יכולים להצטער על זה ובגדול.

בעקרון דיי חבל על הכסף אם רוצים לקנות מצלמה כזאת בגלל הסיבה שרוצים לקנות מצלמה בכלל, והרבה אנשים שמתפתים וחושבים שאולי יהיה נס מתאכזבים ומוציאים בסוף עוד כסף על מצלמה דיגיטלית נורמאלית. לכותב התרד - אם ציפית לקבל את התכונות ששאלת עליהן (ואפילו זה ששאלת זה מספיק) אז כנראה תתאכזב מהמצלמה, המלצה שלי זה לחסוך למשהו נורמאלי או לחפש יד שנייה באזור ה 500 ש"ח, חדש בסיסי אפשר למצוא גם ב 700-800 אם באמת יש בעייה תקציבית, פחות מיזה - זה אכזבה וטעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים