עבור לתוכן

כמה מאווררים ניתן לחבר לספק 350W?

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???

פורסם

אני לא יודע כמה מאוררים אתה מתכנן להשים אבל בוא אני יכוון אותך:

מאורר ג'נרי בגודל של 80 ממ' צורך בין 1 ל 2 וואט מהספק... ככה שלא צריכה להיות לך בעיה כי אפילו בין המאוררים החזקים יותר של ה 120 ממ' שצורכים בין 5 עד 10 וואט לא תהיה בעיה, וגם יש מאוררים רצחנים יותר שהם לא לשימוש ביתי שצורכים 25 וואט אבל זה סתם לידע כללי ;)...

פורסם

ספק 350W של ENERMAX יכול להחזיק בכייף 400W-450W.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז לא תיהיה לי בעייה לחבר עוד מאווררים תודה!

פורסם

ספק 350W של ENERMAX יכול להחזיק בכייף 400W-450W.

קח את זה בערבון מוגבל...

זה כמו אוברקלוק.... יש כמות שאפשר להעמיס על הספק יותר ממה שהוא נועד לו... אבל אל תחשוב שזה בהכרח 450W....

פורסם

עד שתראה שהמאורורים מתחילים להסתובב לאט אז זה הסימן ה1- להפסיק

פורסם

המאווררים לא יעבדו לאט , המחשב פשוט יתחיל לעשות ריסטים ..

פורסם

וצריך להיזהר לא להעמיס יותר מדי על היציאות של הספק. צריך לאזן

פורסם

אם תעמיס יותר מידי על הספק, המחשב לא בהכרח יעשה ריסטים ובדרך כלל אתה לא תראה שום סימנים.

הדרך הטובה ביותר לבדוק אם הספק מתאמץ יותר מידי זה לבדוק את הטמפרטורה שלו.

ספק כוח, עדיף שלא יעבור את ה45 מעלות, אם הוא מגיע או עובר את ה50 מעלות, זה ממש מסוכן!!

במקרה כזה יש להוריד מהעומס על הספק מיידית ולבדוק שהמאוורר/ים של הספק עובד/ים!

ע"פ היצרנים, הספק אמור לא לעבור את ה40מעלות.

פורסם

ספק שמעמיסים עליו יותר מדי מתחמם. אם הוא מתחמם יותר מדי אז מתחילים ריסטים.

*הריסטים לא חייבים להתחיל דוקא אחרי שהספק מתחמם... הם יכולים לקרות גם בלי שהספק יגיע לטפמרטורות מטורפות

דרך אגב, מאיפה המידע לגבי טמפרטורה שספק צריל לעבוד בה?

פורסם

טוב - די :

1. אני מציע תחרות - הראשון שמצליח לגרום לספק 350W ומעלה שלו עומס יתר ע"י מאווררים. אין סיכוי! אלא אם כן יש לכם איזה 10 sf2 לפחות לחבר אליו בפול ואז תצטרכו עזרי שמיעה לשארית חייכם! - בואו נסגור את הנושא אחת ולתמיד - אין עומס יתר ממאווררים - תפסיקו להזכיר את זה כל פעם שמישהו פותח ת'רד - סתם מפחידים אותו...

2. יש יצרנים המספקים טמפ' מומלצת לפעולה זה מה שהיא - מומלצת - מעל ומתחת זה בסדר גמור בד"כ - ואם הם ממליצים הם בד"כ דואגים לקירור מאסיבי שמגיע עם הספק - אגב לי עד היום יצא לראות רק ספק אחד כזה וזה היה מאוד מזמן!

3. כשהעומס על הספק עולה גם הטמפ' עולה - הם כרוכים אחד בשניה...

4. אם יש עומס יתר על הספק לא רק שיהיו ריסטים הוא גם עלול לפרוח את נשמתו (בעיקר הג'נרית)

5. אין צורך ברוב הספקים ל"אזן" חיבורים על היציאות מכיוון שבספק עצמו כולם גם כך מחוברים במקביל...

עם כל זאת שוב ברצוני להדגיש - לא ייתכן עומס יתר של מאווררים (או בכל מקרה 10 ומטה) על הספק!

(זה כבר מתחיל להיות מוזר - פעם שניה שאני לא מוצא את אותו הדיון מלפני חודש...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים