עבור לתוכן

בעייה עם Samsung SyncMaster 753DFX

Featured Replies

פורסם

בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה ..

Sync Out Of range

ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה-

RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

איזה דרייברים ניסית להתקין?

תנסה להתקין את הדריברים של המסך ושוב את הדרייברים של הכרטיס מסך, לי יש סמסונג 750S שהוא טיפה יותר ישן משלך שאגב אני מרוצה ממנו מאוד והוא רץ לי ב 85 הרצים ב 1024X728 אפילו בלי הדרייברים שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה בסדר עכשיו...הורדתי קצת את הרזולציה

אבל כל התפריטים כ"כ גדולים עכשיו...התחל מכסה לי 3/4 מסך שאני לוחץ עליו...יש אפשרות להקטין את התפריטים

פורסם

תוכל למחוק פריטים מהתפריט ואז הוא יקטין לך אותו

פורסם
  • מחבר

אין בו כמעט כלום...אין דרך להקאין אותו שיראה כמו נגיד ברזולוציה של 1280*1024

פורסם

עם היית עד עכשיו בכזאת רזולוציה וניסית להעלות את הריפרש רייט יכול להיות שהמסך שלך לא תומך בזה, אני גם הייתי רגיל לרזולוציה כזאת גבוהה הרבה זמן אבל מתרגלים מהר לרזולוציה נורמאלית של 1024X728 עם 85 הרצים

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי את מהר מאוד שאי אפשר לעבוד ברזולוציה של 1280*1024..עם קצב ריענון של יותר מ-60 מגה הרץ ;)

אבל זה כזה גדול...יכול להיות שאני אתרגל...אבל מוזר שאי אפשר לשנות את הגודל..כי התפריט של ההתחל פשוט ענקי לא יאומן זה ממש מכסה לי שלושת רבעי מסך באורך שלו

בכל מקרה תודה רבה על העזרה

פורסם

יש לכם עיניי נץ או מה? אפילו על מסך 19" לא נוח לי לעבוד עם 1280*1024

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש לי עיניי נץ אחרי הרבה זמן עם קצב רענון של 60 הרצים :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים