פורסם 2002 במרץ 223 שנים טוב הסיפור הוא כזה .אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה .אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting .אני רק יכל להיתחבר עליהם .כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר .אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .
פורסם 2002 במרץ 223 שנים נו, ברור......תכנס לטלנט ל10.0.0.138תלחץ ENTER ביוזרותכתובNATאחרי זה תכתובdefserver addr x.x.x.xsaveכאשר X.X.X.X הוא הIP של המחשב שלך ברשת.אני מקווה שזה יעבודכדי להחזיר תכתוב במקום האיי פיי 0...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים צריך לבדוק באיזה פורט משתמשת התוכנה NETMEETING ולהגדיר את הפורט הזה שיופנה למחשב שלך!נ.ב.יש לך רשת בבית (עם HUB) ??
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר יש לי Switch ...ואני חושב ש NetMeeting כל פעם משנה את הפורט ,זה משתנה מפעם לפעם ... אבל אני לא בטוח בזה .
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר נו אנשים ... תעזרו לי , אני לא מצליח לחשוב על הבעיה .גם אי אפשר להיתחבר עלי כשאני עושה סרבר של קאונטר סטרייק .
פורסם 2002 במרץ 423 שנים ה IP של המחשב שלך נשאר קבוע?!?!!?!?!?אם זה משתמש בכל הפורטים אז יש בעיה כי אתה תצטרך לפתוח את הפורטים ולהגידר אותם שיופנו למחש שלך.....בכל מקרה מה אכפת לך להתקשר החוצה במקום שיתקשרו אליך....לי יש את אותה הבעיה וזה ממש לא מפריע לי
פורסם 2002 במרץ 423 שנים מחבר ומה עם קאונטר סטרייק שאני פותח שרת ??זה פורט 27015 פתחתי אותו במודם ועדיין אי אפשר להתחבר עלי .
פורסם 2002 במרץ 823 שנים מחבר בקשר ל FTP שניסתי להיתחבר אל עצמי דרך הIP של האינטרנט לא הצלחתי כי יש הגנה במודם של LoopBack אז בגלל זה חשבתי שהשרת לא עובד ,אבל בהחלט יכולים להיתחבר לFTP שלי .בקשר ל Counter Strike אני עדיין לא יודע לא בדקתי , אני העדכנתי את התוכנה של המודם אז אולי זה יעזור ,אבל לא בטוח .
פורסם 2002 במרץ 823 שנים תמיד תבדוק רק מבחוץ...אני מכיר אנשים שפותחים שרתי משחקים בלי בעיה עם המודם המשודרגתפרט קצת... הם רואים אותך, אבל לא יכולים להתחבר?
פורסם 2002 במרץ 823 שנים מחבר בקיצור ניסיתי לעשות שרת של CS ואי אפשר להיתחבר עלי ,לא רואים אותי בכלל .פתחתי כמעט כל פורט ולא עוזר , בקיצור אני מתחיל לשנוא את ה PPP הזה למרות שאין לי ברירה אחרת .אני עדיין חושב שאולי כדי להתקין את החומרה של הPro מה אתה חושב רון ?
פורסם 2002 במרץ 823 שנים מחבר ועוד דבר מעניין לא יודע עם שמת לב , נכנסתי לFTP שלו ftp://10.0.0.138/active/ ויש שם קובץ IP.ini ובפנים יש משהו :firewalling=onמה אתה אומר על זה ??דרך עגב ,עכשיו אני מבין איך אפשר גם לגנוב ססמאות של הספק דרך הFTP של המודם ,כנס ל PPP.ini תראה דברים יפים .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מערכת ההפעלה של הפרו לא תעבוד אצלך... (המודם לא יקבל אותה)בקשר לFTP, כן זה דיי ידוע...בגלל זה המודם לא מאפשר LOOPBACK ואי אפשר להיכנס אליו מחוץ לרשת הפנימית ולכן גם יש במערכת האחרונה (270) התראה למי שעוד לא שם סיסמא למודם. (לכל מקרה)נבדוק את הip.ini הזה...
פורסם 2002 במרץ 923 שנים בזכות NetSpider הצלחתי למצוא דרך להוריד לגמרי את הפיירוול של המודם!! הדבר יאפשר החזרת פינגים ויפתור בעיות רבות למשתמשים רבים. כמו כן הורדת הפיירוול מהירה ופשוטה לביצוע וניתן לבצעה רק כשצריך ואחר כך להחזיר את ההגנות. לפרטים נוספים. תודה אבי שימו לב שהורדת הפיירוול לא תפתור את הבעיות עם תוכנות שאינן יודעות לעבוד עם NAT/PAT, כגון NetMeeting. (ושאר התוכנות של מיקרוסופט. בעצם, רק התוכנות של מיקרוסופט ;D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.