עבור לתוכן

עזרה ברכישת רמקולים למוסיקה 2.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים)

וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 .

מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530?

או אולי מיקרולאב X16.....

חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה

ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?

פורסם

במוזיקה מזרחית "קלאסית" (אביהו מדינה, זהר ארגוב וממשיכי דרכיהם) עיקר האקשן הוא בתדרי הביניים וחשוב לבחור סט שידע להדגים היטב את קולות הזמרים וכלי הנגינה האופייניים.

במוזיקה קלאסית קאמרית אותו הדבר (מוזיקה קלאסית סימפונית ד"א דורשת מנעד אדיר מהמערכת ולפי דעתי היא המוזיקה המאתגרת ביותר שיש למערכות סטריאו).

אם האזנה למוזיקה במחשב חשובה לך והיא השימוש העיקרי של הרמקולים, הייתי מחפש יותר לכיוון מערכת 2.0 איכותית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

האמת שרמקולים 2.0 חורגים לי מהתקציב

אלב איך אלה שנתתי FC530? יכולים לעשות את העבודה? (הבנייה מעץ תורמת הרי לא?)

חשוב לי שיורגש בהם עומק הצליל

פורסם

אלב איך אלה שנתתי FC530? יכולים לעשות את העבודה? (הבנייה מעץ תורמת הרי לא?)

הבניה מעץ תורמת למכירות.

איכותו של רמקול נובעת ממכלול של דברים - כאשר יש רמקולים מעולים (וגרועים) מעץ, MDF, סוגי מרוכבים ומתכות שונות.

חשוב לי שיורגש בהם עומק הצליל

מה זה עומק הצליל? אם מדובר בבסים - אז מערכת 2.1 כמו שהצעת תעשה את העבודה. אם מדובר בפירוט הצליל, נסה לחסוך עוד קצת למערכת 2.0 סבירה.

פורסם
  • מחבר

הבניה מעץ תורמת למכירות.

איכותו של רמקול נובעת ממכלול של דברים - כאשר יש רמקולים מעולים (וגרועים) מעץ, MDF, סוגי מרוכבים ומתכות שונות.

מה זה עומק הצליל? אם מדובר בבסים - אז מערכת 2.1 כמו שהצעת תעשה את העבודה. אם מדובר בפירוט הצליל, נסה לחסוך עוד קצת למערכת 2.0 סבירה.

הבנתי

לא חשוב לי הבאס אלא פירוט הצליל

כמה אני צריך לחסוך עוד למשהו נורמלי?

ואם זה חריגה גדולה, איזה 2.1 יכולים להוות את התמורה ולהתקרב ל2.0?

פורסם

אישית אני משתמש ב-T20 במחשב שלי - רציתי איכות סאונד על שולחן קטן - הרמקולים מאוד מפורטים בתדרי הביניים יחסית לגודלם ומחירם.

ככל הנראה דגמי microlab נותנים יותר תמורה לכסף, הייתי מתייעץ עם משתמשים במערכות שלהם כאן בפורום. לדוגמא לגבי ה-Solo-4 (סביב 550) או אם שווה לחסוך עוד ל-Solo-6 (סביב 750).

בנוגע לתקציב - לגישתי עדיף להתאפק ולקנות מערכת ראויה בעוד קצת כסף שתשרת אותך שנים רבות מאשר מלשלם 400 על מערכת בינונית שתרצה לשדרג בעתיד הקרוב. זאת במיוחד לאור ההעדפות שלך במוזיקה.

פורסם

fungiman ידידינו אומר נכון.

אני רואה שפירוט הצליל חשובה לך מאוד, לכן, תחסוך עוד 300 ש''ח ותקנה SOLO6, שמתמחים בפירוט צלילים.

SOLO4 יתן לך הרבה פחות באסים ויותר טרבל, אך גם שם יש פירוט צליל טוב למדי.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

fungiman ידידינו אומר נכון.

אני רואה שפירוט הצליל חשובה לך מאוד, לכן, תחסוך עוד 300 ש''ח ותקנה SOLO6, שמתמחים בפירוט צלילים.

SOLO4 יתן לך הרבה פחות באסים ויותר טרבל, אך גם שם יש פירוט צליל טוב למדי.

לשיקולך.

אוקיי אז תודה על התגובות

החלטתי שאני לא ממש אודיפל של מוסיקה ורוצה סט 2.1 נחמד חשבתי בכיוון של FC 530 יש המלצות עליו?

פורסם

ה X-13 של אותה החברה עדיפים על אלה שהצגת.

מבחינת כל פרמטר.

חוץ מזה, גם יפים יותר :hat:

-בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ה X-13 של אותה החברה עדיפים על אלה שהצגת.

מבחינת כל פרמטר.

חוץ מזה, גם יפים יותר :hat:

-בהצלחה.

טוב השתכנעתי ללכת על 2.0

אני לא מחפש להפציץ בבאס אלא רק איכות צליל וסראונד שיהיה מי יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף:

SOLO 4? SOLO 3? SOLO 6

פורסם

SOLO6, כי אינך מחפש באסים.

SOLO3 = באסים בעיקר.

כמו כן, הSOLO 3 גדולים פי 2 מהSOLO6.

פורסם
  • מחבר

SOLO6, כי אינך מחפש באסים.

SOLO3 = באסים בעיקר.

כמו כן, הSOLO 3 גדולים פי 2 מהSOLO6.

תודה רבה אני אלך על SOLO6 ואעדכן

פורסם

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים