פורסם 2010 במאי 1715 שנים מדובר במחשב נייח הדומה לראוטר מה שצריך זה רק מקלדת,מסך ועכבר . הנה המפרט : מעבד:סוג המעבד :330 Intel Atom 1.6Ghz זיכרון מטמון : 1MB מהירות FSB:533 MHZ לוח אם: סוג ציפסט: nVidia MCP7A-ION מהירות FSB:533 MHZ כרטיס קול משולב: Realtek 7.1 כרטיס רשת: 10/100/1000 יציאות USB 2.0 : שתיים מקדימה,4 מאחורה יציאות: DVI+HDMI קורא כרטיסים חכם 6 ב 1" כרטיס מסך משולב: Integrated NVIDIA ION זיכרון: סוג: 2GB DDR II 800 Mhz אפשרות הרחבה עד 4GB תקשורת אלחוטית: סוג: Wireless IEEE 802.11 b/g/ Mini-PCI-E דיסק קשיח: נפח אחסון: 250GB SATA II כללי: תמיכה מלאה ב - WINDOWS 7 מידות: 190mm x 135mm x 25mm משקל 450g בלבד ! עד 90% חיסכון במקום עד 90% חיסכון בחשמל USB עד 90% חיסכון ברעש עד 90% חיסכון במשקל 100% ביצועים חזקים! כולל חיבור אינטרנט אלחוטי מושלם כמדיה סנטר כולל קורא כרטיסים חכם ו-6 כניסות USB כולל חיבור HDMI לאיכות של FULL HD כולל חיבור DVI/VGA - לכל מסך המחשב או הטלויזיה ניתן לתלייה מאחוריה מסך המחשב או הטלויזיה (מתקן תלייה מצורף). יימכר במחיר של 2000 שקל ברשתות Office depot כולל Windows XP Home . ישנה אפשרות גם ללא מערכת הפעלה ,או עם Windows 7 במעבדות יניר . הכל לפי דרישת הלקוח . כמו כן מצורפת מערכת FoxOS לינוקס שצרובה מראש על ידי היצרן . שמעו מחשב מדהים ,יצא לי להתנסות בו !
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אתה מבין אבל שFujicom זה מותג מדבקה שנוצר כי ישראלים אוהבים שמות יפאניים. יש מחשבים כאלו של ACER ועוד כבר תקופה ארוכה. מותג המדבקה בסך הכל מוריד את המחיר אל העם.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר האמן לי .אני מבין ויודע.נכון זה מוצר מדבקה.אבל אתה לא יודע שלכל היצרנים מכנה משותף אחד .אותו יצרן!אותו יצרן ציוד מקורי OEM מייצר את המחשבים לכולם ורק מדביק להם וחורט שמות שוניםלפי דרישת החברותDELL ACER FUJICOM LENOVO וכו' .מבין ?בדוק!
פורסם 2010 במאי 1815 שנים DELL ACER FUJICOM LENOVO וכו' .קצת בושה לשים את פוג'יקום בין שאר החברות. :-[
פורסם 2010 במאי 1815 שנים קצת בושה לשים את פוג'יקום בין שאר החברות. :-[ ולפרסם מוצר חדש שלהם מעל דפי הפורום כאשר הסטטוס שלך הוא "בעל עניין" (ואיך בשם שמיים אף אחד מהמנהלים לא קלט את זה) זה לא בושה ?
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים האחריות עליו היא שנתיים או שנה?כאן כתוב שנתיים אחריות מלאה:http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=Laptopsוכאן כתוב שנה:http://www.skypc.co.il/pl_product~NONI-PC-NO-OS~105~0.htmhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=VFNONI
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים אחללה פרסומת לא הייתי מתקרב למוצר שמודבק עליו fujicom האמן לי . אני מבין ויודע. נכון זה מוצר מדבקה.אבל אתה לא יודע שלכל היצרנים מכנה משותף אחד . אותו יצרן! אותו יצרן ציוד מקורי OEM מייצר את המחשבים לכולם ורק מדביק להם וחורט שמות שונים לפי דרישת החברות DELL ACER FUJICOM LENOVO וכו' . מבין ? בדוק! לכל היצרנים הזולים/ מותגי מדבקה יש את אותו יצרן
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים איפה היתרון על נטבוקים עם יציאת HDMI?המחיר קרוב מדי למחשב נטבוק עם מסך ומקלדת שנותן שימושיות נוספת פרט למחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בסלון
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים איפה היתרון על נטבוקים עם יציאת HDMI?המחיר קרוב מדי למחשב נטבוק עם מסך ומקלדת שנותן שימושיות נוספת פרט למחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בסלוןגודל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.