עבור לתוכן

מהפך! אמריקה בחרה את "מיס נאסראללה" !!!!

Featured Replies

פורסם

די אתה פשוט לא מבין שמוסלמים יש בכל העולם וש-95% מהם בכלל לא מכיר את ישראל יותר ממה שאתה מכיר את לוקסמבורג. תן לי לשאול אותך האם אי פעם אינדונזיה היוותה איזשהו איום או אפילו התבטאה כלפי ישראל? ומה עם הודו? בנגלדש? ניגריה? פקיסטן (הכוונה לממשלה, לא לעל-קעידה)? אין כאן מלחמה דתית כי אם הייתה היו לך מהומות בכל אירופה וכל המליארד ומשהו מוסלמים שיש בעולם היו יוצאים נגד העולם המערבי - אבל לא כך. אגב, שתדע, אינדונזיה למשל היא לא איזו מדינת עולם שלישי, כנ"ל הרבה מאוד מדינות עם רוב מוסלמי. מדינות כאלו עומדות בתקנים מודרניים לא פחות מאיתנו.

*Aאות HEY לא עובדת לי עכשיו משום מA, אני מחליף אותA ב-A*

איסלאמופוביה זה מושג שמתאר בנאדם שפוחד מהאיסלאם. תקרא את מה שכתוב שם ותגל שאתה איסלאמופוב - שזה דבר רע. כמו שהיטלר היה יהודופוב. הודית בעצמך שאתה כזה.

וכן יש מושג כזה הומופוביה וזה מושג אמיתי. תתפלא.

95% לא מכירים את ישראל? טוב.

תן לי לגלות לך סוד, אחותי בתפקיד מאוד חשוב בצבא ויש דברים שהיא יודעת על המדינות המוסלמיות שלך.

אם אני לא טועה פקיסטן עזרה לכמה מדינות לבנות אטום.

אמרתי כבר שהמוסלמים ברובם נגד העולם המערבי. לא בהכרח רק ישראל.

אני לא איסלמהופוב, אפילו לא קרוב לזה.

אני אומר לך בפירוש למה אני מפחד מהאיסלם הנאצי.

יהודפוב, כן ב-ט-ח, אז אתה ציונפוב (פוחד מציונות) בבקשה תפסיק להמציא לי פה מילים שכמה מילוניסטים החליטו להכניס לטרמינולוגיה כמו "פלסטינאים"

הומופוב, זה מושג שיש כבר שנים שהומואים המציאו כשנאה למיניות שלהם.

• תגובות 81
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

95% לא מכירים את ישראל? טוב.

תן לי לגלות לך סוד, אחותי בתפקיד מאוד חשוב בצבא ויש דברים שהיא יודעת על המדינות המוסלמיות שלך.

אם אני לא טועה פקיסטן עזרה לכמה מדינות לבנות אטום.

יהודפוב, כן ב-ט-ח, אז אתה ציונפוב (פוחד מציונות) בבקשה תפסיק להמציא לי פה מילים שכמה מילוניסטים החליטו להכניס לטרמינולוגיה כמו "פלסטינאים"

ומבנגלדש עם 150 מיליון מוסלמים שמעת משהו? מה עם אינדונזיה המדינה המולסמית הגדולה בעולם? הודו עם 160 מיליון?

כשני שלישי מהמוסלמים הם אסיאתים, מוסלמים ממוצא ערבי הם מיעוט(עירק, ערב הסעודית, והנסיכויות).

סורים הם אינם ערבים, המצרים, הלבנונים, ואפילו הפרסים, שלא נדבר על הטרקים ועל המדינות האפריקאיות....

אתה יודע למה אתה טועה? כי אם אתה לא טועה אז שום עתיד למין האנושי אם העולם לפי השקפתך הוא באמת כך, תוך פחות מ-100 שנה האיסלם הולך להיות הדת הנפוצה ביותר בעולם, תוך פחות מ-75 שנה האדם הלבן יהיה מיעוט מוחלט בארצות הברית, ומיעט בחלק ניכר מאירופה.

ככה שאם אתה רוצה לשרוד תתחיל לשנן את הקוראן...

::)

פורסם

ומבנגלדש עם 150 מיליון מוסלמים שמעת משהו? מה עם אינדונזיה המדינה המולסמית הגדולה בעולם? הודו עם 160 מיליון?

כשני שלישי מהמוסלמים הם אסיאתים, מוסלמים ממוצא ערבי הם מיעוט(עירק, ערב הסעודית, והנסיכויות).

סורים הם אינם ערבים, המצרים, הלבנונים, ואפילו הפרסים, שלא נדבר על הטרקים ועל המדינות האפריקאיות....

THIS.[br]פורסם בתאריך: 19.05.2010 בשעה 22:46:58

ואתה מבסס את ה"ידיעה" הזאת על מה? מתי פעם אחרונה היה סקר איך המוסלמים בעולם רואים את ארה"ב? אם אתה חושב שסוריה/לבנון/מצריים/פלסטינים = דעת כל המוסלמים, פשוט צא מהדיון ותעזוב אותנו בשקט.

אתה כן איסלמופוב. תקרא לזה איך שאתה רוצה, רואה-עתיד, X, זין, באמת שתקרא לזה איך שאתה רוצה, השם לא משנה. אתה עומד בכל הקטגוריות של איסלמופוב (כלומר, X) ולכן אתה כזה.

ובפעם המאה אלף שישים וחמש - האיסלאם היא לא דת נאצית. פאק, ועוד אומרים ש-RADIOACTIVE הוא טרול....

לא אמרתי שאתה יהודופוב, אמרתי שהיטלר היה כזה. פאק, תתחיל לקרוא את ההודעה ברצינות ולא סתם תחפש מילים רנדומליות. אתה באמת יוצא טמבל ונשבר ממך.

אני לא ציונופוב מהסיבה הפשוטה שאני לא אנטי-ציוני, אני לא מעודד את ה"אה-ציוניות" של השמאל... אדרבה, אני ציוני בהחלט. זה שהקפת עולמי מתנגשת עם שלך לא אומרת שאני נאצי. (עוד מישהו מרגיש שאני מתווכח כאן עם ילד בן שש?)

פלסטינאים זה כן מושג (מילוניסטים זה לא, כי אתה לא יכול להגיד על מישהו שהוא מילון). זה מושג שמתאר לאום פוליטי, הקבוצה של האנשים שחיו כאן תחת המנדט הבריטי עד שלישראל ניתנה מדינה ב-1948. הקבוצה הזאת היא הפלסטינאים.

הומופוב זה מושג, זה אנשים שמסרבים לקבל את העובשה שהומואים קיימים ושזה בסדר. אני לא חושב שהומואים "המציאו" אותו, זה תמיד היה קיים פשוט עד לפני כמה שנים לא היה נהוג לקרוא להם "הומופובים".

פורסם
  • מחבר

ציטוט חלקי של JOHNSON

אני יודע שיש מוסלמים ויש ערבים.

מוסלמי = דת

ערבי = לאום

ערבי יכול להיות נוצרי כמו עזמי בשארה יש"ו

וערבי יכול להיות מוסלמי כמו יסמעיל הנייה יש"ו

וערבי יכול להיות יהודי שחי בארצות ערב או מיוצאי ארצות ערב (קוראים להם המסתערביים - יהודי ערבי)

מיקומן הגאוגרפי של מדינות ערב הוא דרום מערב אסיה ( שהוא חצי-האי ערב) לצפון אפריקה (מצפון לסהרה).

ישראל לא שייכת לאזור זה.

יהודי = דת

ישראל = לאום

השפה הערבית היא תוצאה חלקית של השפה הארמית הקדומה

השפה העברית החדשה יש בה הרבה והמון מילים מין התרגום הארמית

כידוע השפה הארמית היא בכתבי התלמוד וגם בתרגום אונקלוס

פורסם

ציטוט חלקי של JOHNSON

מוסלמי = דת

ערבי = לאום

וערבי יכול להיות יהודי שחי בארצות ערב או מיוצאי ארצות ערב (קוראים להם המסתערביים - יהודי ערבי)

מיקומן הגאוגרפי של מדינות ערב הוא דרום מערב אסיה ( שהוא חצי-האי ערב) לצפון אפריקה (מצפון לסהרה).

ישראל לא שייכת לאזור זה.

יהודי = דת

ישראל = לאום

פספסתי את הפואנטה.

חוץ מההבל שסימנת במודגש.

פורסם

אתה יודע למה אתה טועה? כי אם אתה לא טועה אז שום עתיד למין האנושי אם העולם לפי השקפתך הוא באמת כך, תוך פחות מ-100 שנה האיסלם הולך להיות הדת הנפוצה ביותר בעולם, תוך פחות מ-75 שנה האדם הלבן יהיה מיעוט מוחלט בארצות הברית, ומיעט בחלק ניכר מאירופה.

ככה שאם אתה רוצה לשרוד תתחיל לשנן את הקוראן...

::)

סוריה כמדינה היא ערבית, מצרים ולבנון גם כן.

בקשר לאוכלוסיה אני לא יודע, אבל הרוב שם הם מוסלמים.

באמת כדאי שנתחיל לשנן את הקוראן... או ללמוד לשחות..

ציטוט חלקי של JOHNSON

מוסלמי = דת

ערבי = לאום

ישראל לא שייכת לאזור זה.

יהודי = דת

ישראל = לאום

סורי אבל אתה כן טועה.

יהודי = לאום + דת

ישראלי = לאום

לכן ערבי יכול להיות ישראלי אך לא ערבי יהודי. וגם להפך יהודי לא יכול להיות ערבי.

ואתה מבסס את ה"ידיעה" הזאת על מה? מתי פעם אחרונה היה סקר איך המוסלמים בעולם רואים את ארה"ב? אם אתה חושב שסוריה/לבנון/מצריים/פלסטינים = דעת כל המוסלמים, פשוט צא מהדיון ותעזוב אותנו בשקט.

אתה כן איסלמופוב. תקרא לזה איך שאתה רוצה, רואה-עתיד, X, זין, באמת שתקרא לזה איך שאתה רוצה, השם לא משנה. אתה עומד בכל הקטגוריות של איסלמופוב (כלומר, X) ולכן אתה כזה.

ובפעם המאה אלף שישים וחמש - האיסלאם היא לא דת נאצית. פאק, ועוד אומרים ש-RADIOACTIVE הוא טרול....

לא אמרתי שאתה יהודופוב, אמרתי שהיטלר היה כזה. פאק, תתחיל לקרוא את ההודעה ברצינות ולא סתם תחפש מילים רנדומליות. אתה באמת יוצא טמבל ונשבר ממך.

אני לא ציונופוב מהסיבה הפשוטה שאני לא אנטי-ציוני, אני לא מעודד את ה"אה-ציוניות" של השמאל... אדרבה, אני ציוני בהחלט. זה שהקפת עולמי מתנגשת עם שלך לא אומרת שאני נאצי. (עוד מישהו מרגיש שאני מתווכח כאן עם ילד בן שש?)

פלסטינאים זה כן מושג (מילוניסטים זה לא, כי אתה לא יכול להגיד על מישהו שהוא מילון). זה מושג שמתאר לאום פוליטי, הקבוצה של האנשים שחיו כאן תחת המנדט הבריטי עד שלישראל ניתנה מדינה ב-1948. הקבוצה הזאת היא הפלסטינאים.

הומופוב זה מושג, זה אנשים שמסרבים לקבל את העובשה שהומואים קיימים ושזה בסדר. אני לא חושב שהומואים "המציאו" אותו, זה תמיד היה קיים פשוט עד לפני כמה שנים לא היה נהוג לקרוא להם "הומופובים".

בסדר, אני לא יכול להוכיח לך שהמוסלמים רוצים להשתלט על העולם ואתה לא יכול להוכיח לי אחרת.

הקוראן עצמו מלמד טרור (גיה'ד), קורא להשמדת הכופרים ומפה נובעת ההשוואה לנאציזם.

אני יודע שלא קראת לי יהודפוב, רשמתי את זה בצורה של "טוב" עוד מילה מונפצת.

הוכחתי לך ש"הפלסטינאים" לא נבראו עד 1967 ואתה ממשיך להאמין לשקר? נו באמת הערבים שהיו פה ב1948 היו ערבים.

אני מקבל את העובדה שיש הומואים אני חושב שזה פשוט מטומטם להגיד שהם נולדים ככה, ושוב אני לא הומופוב, ואם אתה לא יודע מה ההגדרה של "פוביה" זה פחד. לכן להגיד שהומופוב זה מישהו שלא מסכים עם המיניות שלהם זה טעות.

חוץ מזה גם עד לפני כמה שנים לא היה נהוג לקרוא לערבים "פלסטינאים" אז מה זה הופך את זה לאמת?

פורסם

אתה הזוי יותר מגלן בק ומטומטם יותר מראש לימבו :facepalm:

ואדום יותר מרדנק.

פורסם
  • מחבר

סורי אבל אתה כן טועה.

יהודי = לאום + דת

ישראלי = לאום

לכן ערבי יכול להיות ישראלי אך לא ערבי יהודי. וגם להפך יהודי לא יכול להיות ערבי.

א. היהודים הראשונים הגיעו לאזור הנקרא "חצי האי ערב" שהיום זה נקרא ערב הסעודית - עומאן - כווית - ותימן, וסביבותיה, עוד בימי החורבן "בית ראשון" הקהילות היהודיות העתיקות אלו היו שם לפני שנוסדה "האיסלם" וגורשו והושמדו בזמן עליית "האיסלאם" ולא נשאר מהם כמעט שריד.

ב. יהדות = הלאום כדת = משמשת מוקד "הזהות" הלאומי רק ברחבי כל העולם, והזיקה של כל "יהודי" בכל העולם ורבת השנים היא "ארץ ישראל" כמרכז דתי ולאומי (דת = לאום) הדת נקראית "דת משה וישראל" (מלכות ישראל שגלתה ראשונה ע"י מלחמת אשור לפני חורבן בית ראשון) יהדות באה משורש "יהודה" מלכות יהודה שגלתה אחרונה בחורבן בית ראשון ושני - ועד היום.

ג. "ארץ ישראל" נקראת בתורה "ארץ כנען" שהיא היתה מחוז למצריים שהיא למעשה על שם "כנען" הוא בנו של "חם" מייסדה של מצריים, לפני הספירה היוונים קראוה "פלשתין" מהמקור "פלשת - ארץ פלשתים" שחיו בערי אשקלון - אשדוד - עזה - עקרון - וגת, בכיבוש אשור קראוה בלשון אשורית "פלאסטו" כשכבשו בתחילה את עזה. ורק במאה השביעית לספירה נכבשה ארץ ישראל ע"י הכובשים "האיסלאמים" שבאו ונצחו את "הצלבנים" בסיוע היהודים המקומיים שחיו בארץ ישראל שסבלו מאד משילטון הצלבנים ואחר כבוש האיסלאם היגרו לארץ ישראל ערבים רבים שהיתאסלמו לאחז בה בפקודת שילטון הכובש.

ד. האיסלאמים "אימצו" את השם "פלשתינה" שנשתרש חזק בקרב הרבה מדינות, אבל הכינוי היחידי שנשאר בכל השפות אצל "הנוצרים - והיהודים" ארץ ישראל היא "ארץ הקודש".

נושא על ויכוח "יהודי ערבי"

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/979692.html

פורסם

אתה הזוי יותר מגלן בק ומטומטם יותר מראש לימבו :facepalm:

ואדום יותר מרדנק.

אלו, עד גלן בק.

אלוהים מדבר דרכו!

פורסם

רק תארו לעצמכם איך זה להיות בנאדם ממוצא ערבי בפורום הזה, עם כל הגזענות הזאת כאן כלפי המיעוט... :(

פורסם

רק תארו לעצמכם איך זה להיות בנאדם ממוצא ערבי בפורום הזה, עם כל הגזענות הזאת כאן כלפי המיעוט... :(

תבין ,כל עוד אתה לא הורג אותי ,ולא מאמין בזה שצריך להרוג אותי ,לא אכפת לי שאתה פה ,להפך זה אפילו משמח שגם לאנשים מהמגזר הערבי יש גישה למחשב והם מתעניינים בנושא .

אבל ברגע שאתה מאמין באיסלם ,אתה פשוט בצורה חלקה מאמין בזה שאני והמדינה שלי לא צריכים להיות קיימים ,וזה לא בסדר לדעתי .

פורסם

א. היהודים הראשונים הגיעו לאזור הנקרא "חצי האי ערב" שהיום זה נקרא ערב הסעודית - עומאן - כווית - ותימן, וסביבותיה, עוד בימי החורבן "בית ראשון" הקהילות היהודיות העתיקות אלו היו שם לפני שנוסדה "האיסלם" וגורשו והושמדו בזמן עליית "האיסלאם" ולא נשאר מהם כמעט שריד.

ב. יהדות = הלאום כדת = משמשת מוקד "הזהות" הלאומי רק ברחבי כל העולם, והזיקה של כל "יהודי" בכל העולם ורבת השנים היא "ארץ ישראל" כמרכז דתי ולאומי (דת = לאום) הדת נקראית "דת משה וישראל" (מלכות ישראל שגלתה ראשונה ע"י מלחמת אשור לפני חורבן בית ראשון) יהדות באה משורש "יהודה" מלכות יהודה שגלתה אחרונה בחורבן בית ראשון ושני - ועד היום.

ג. "ארץ ישראל" נקראת בתורה "ארץ כנען" שהיא היתה מחוז למצריים שהיא למעשה על שם "כנען" הוא בנו של "חם" מייסדה של מצריים, לפני הספירה היוונים קראוה "פלשתין" מהמקור "פלשת - ארץ פלשתים" שחיו בערי אשקלון - אשדוד - עזה - עקרון - וגת, בכיבוש אשור קראוה בלשון אשורית "פלאסטו" כשכבשו בתחילה את עזה. ורק במאה השביעית לספירה נכבשה ארץ ישראל ע"י הכובשים "האיסלאמים" שבאו ונצחו את "הצלבנים" בסיוע היהודים המקומיים שחיו בארץ ישראל שסבלו מאד משילטון הצלבנים ואחר כבוש האיסלאם היגרו לארץ ישראל ערבים רבים שהיתאסלמו לאחז בה בפקודת שילטון הכובש.

ד. האיסלאמים "אימצו" את השם "פלשתינה" שנשתרש חזק בקרב הרבה מדינות, אבל הכינוי היחידי שנשאר בכל השפות אצל "הנוצרים - והיהודים" ארץ ישראל היא "ארץ הקודש".

יש לך כמה טעויות היסטוריות.

ב. מלכות יהודה ככל הנראה הייתה קיימת כבר לפני 2600 שנה לפחות (עדיין מכובד מאוד - אין ספק שהיהודים הם מהעמים הבודדים ששרדו באיזור מתקופה זאת באופן מגובש), אבל יהדות במובנה המודרני-מונותאיסטי קיימת רק לאחר גלות בבל - שם גובשה האמונה היהודית באל אבסטרקטי יחיד. לפני כן האמונה לא הייתה ממש מונותאיסטית כפי שאתה מכיר אותה כיום, זאת ועוד שהדת של ישראל ויהודה הייתה די שונה (היו להם במות נפרדות ולמעשה הם זבחו לאלים שונים). התנ"ך כנראה נחתם סופית רק לפני לא יותר מ-2300 שנים (ראה במספר ספרים לשון מודרנית יחסית עם השפעות הלניסטיות). למרות מאמצים רבים מצד ארכיאולוגים יהודים ונוצרים לאורך התקופות, אין הוכחות לקיום "הממלכה המאוחדת".

ג. בתקופת "הממלכה המאוחדת" וכן מלכות יהודה (לפני 3000 עד 2500 שנה) האיזור היה תחת השפעה אשורית ולא מצרית (האימפריה המצרית כבר הייתה בשקיעה בתקופה זאת), יש קשרים בין המיתולוגיה השפה והתרבות הכנענית והאשורית, אבל אין כמעט השפעה מצרית. המוסלמים כבשו את ישראל מידי הביזנטים במאה ה-7. מסעות הצלב היו בערך 500 שנה מאוחר יותר.

פורסם

אלו, עד גלן בק.

אלוהים מדבר דרכו!

הוא לא גזען, או רדנק נבער :'( הוא פשוט בנאדם רגיל שנורא נורא איכפת לו מהמדינה שלו :'(

פורסם

זה לא כלפי המיעוט... זה כלפי השאיפות והערכים שאותו מיעוט מייצג... אבל שזה לא יגרום לך לחשוב שאולי באמת לעם ששרד אלפיים שנה והשקיע חיים של אלפי אנשים כדי לבנות מדינה יש את הזכות למדינה לאומית על פני עם שהוגדר לפני 40 שנה ע"י מדינות עויינות רק כדי ליצור חזית אחידה נגד המדינה הציונית ולהשקיע חיים של מאות "שאהידים" כדי להרוס אותה... :xyxthumbs:

הוא לא גזען, או רדנק נבער :'( הוא פשוט בנאדם רגיל שנורא נורא איכפת לו מהמדינה שלו :'(

זה לא שלו עד כדי כך איכפת... זה לאלוהים איכפת, וכשהוא מדבר דרכו אז הוא לא יכול להשאר אדיש.

פורסם

יש לך כמה טעויות היסטוריות.

ב. מלכות יהודה ככל הנראה הייתה קיימת כבר לפני 2600 שנה לפחות (עדיין מכובד מאוד - אין ספק שהיהודים הם מהעמים הבודדים ששרדו באיזור מתקופה זאת באופן מגובש), אבל יהדות במובנה המודרני-מונותאיסטי קיימת רק לאחר גלות בבל - שם גובשה האמונה היהודית באל אבסטרקטי יחיד. לפני כן האמונה לא הייתה ממש מונותאיסטית כפי שאתה מכיר אותה כיום, זאת ועוד שהדת של ישראל ויהודה הייתה די שונה (היו להם במות נפרדות ולמעשה הם זבחו לאלים שונים). התנ"ך כנראה נחתם סופית רק לפני לא יותר מ-2300 שנים (ראה במספר ספרים לשון מודרנית יחסית עם השפעות הלניסטיות). למרות מאמצים רבים מצד ארכיאולוגים יהודים ונוצרים לאורך התקופות, אין הוכחות לקיום "הממלכה המאוחדת".

ציטוט."יש לך כמה טעויות היסטוריות."

האל מוגדר כמונותואיסט יחיד כבר בספר בראשית וכו' [פסוקים מפורשים "שמע ישראל, ה' אלהינו, ה' אחד" ,ואף בלוחות הברית "לא יהיה לך אלהים אחרים על פני". ] ובספרי הנביאים שנכתבו הרבה לפני גלות בבל,מהיכן הבאת את זה :nixweiss:

-אין שום מקור לאל לא מונותואיסטי ביהדות. ובודאי לא זבחו בישראל ויהודה לאלים שונים אלא שניהם זבחו לה' כמבואר בהרבה מקומות בספר מלכים ובשאר ספרי התנ"ך

-התנ"ך נחתם לפני כ2300 שנה, אבל הכוונה בזה לספרי הכתובים, ספר התורה היה חתום הרבה קודם לכן, וכבר השומרונים שנפרדו מישראל במאה ה-6 לפני הספירה התקדשה התורה בנוסח קרוב מאד לשלנו.

-יש ארכיאולוגים שטוענים שיש הרבה הוכחות לממלכה המאוחדת, למשל מייטליס, ויש שטוענים שלא, למשל פינקלשטיין.

פירוט יותר [ מתוך פסוקים מפורשים ]-- http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?cat_id=24&topic_id=2656376&forum_id=4142

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים