עבור לתוכן

מהפך! אמריקה בחרה את "מיס נאסראללה" !!!!

Featured Replies

• תגובות 81
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוצר מילים אחר?

למה ערבים זה מילה גזענית?

נאצים זה מילה גזענית?

יש סיבה ברורה לחלוטין למה אני קורא לערבים נאצים.

עדיין מצחיק אותי שאתה בטוח שכל הערבים דוגלים באידיאולוגיה הנאצית.

פורסם

עדיין מצחיק אותי שאתה בטוח שכל הערבים דוגלים באידיאולוגיה הנאצית.

ממתי אמרתי את זה?

לא כל הערבים ולא כל המוסלמים דוגלים באידיאולוגיה הנאצית.

אני משער שרוב הערבים כן רוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים.

אני משער שרוב המסולמים כן רוצים להשתלט על העולם ולהשמיד את היהודים

=

הוכחות,

חמאס = אירגון טרור מסולמי שרצח אלפי יהודים

חיזבאללה = אירגון טרור מוסלמי שרצח אלפי יהודים

אל קעידה = אירגון טרור מוסלמי שרצח אלפי "כופרים"

(והרשמיה עוד ארוכה)

ערביי ישראל שתומכים ומתקוממים נגד מדינה יהודית בכל מהלך ההיסטוריה.

ערבים (נוצרים ומוסלמים) שחיים ביו"ש ובעזה וקוראים להשמדה של מדינת ישראל.

ערבים שקוראים לעצמם "פלסטינאים" ודורשים זכות על האדמה שלנו.

= אויבים

להצביע על אחד אחד ולהגיד לך הוא אמר ככה וככה ועשה ככה וככה אני לא יכול.

פורסם

כוסית.

אחי... בחייאת... אין לך סטאנדרטים?

היא לא נראת יותר מ"בסדר"... 6.5 ככה....

והיא באמת מאוקלהומה?

יענו אוקלהומה "השמורה" של הרדנקים? וואו...

אהבתי...

Arabic for Sleazebag: This is What a Sharmuta Looks Like

(http://www.debbieschlussel.com/22029/hezbollahs-american-sharmuta-failed-as-a-stripper-try-miss-usa/)

למה אין פה יותר דיונים בנוסח ג'סיקה אלבה (השווה) VS אדריאנה לימה (העקומה)? :(

פורסם

לא מבין למה אתם בוכים על זה שהיא זכתה ?

לדעתי שחושבים על זה זה מצוין

כל פעם שבחורה שקרובה לארגון קיצוני כזה או אחר משתתפת בזיבלונים מערבים זה צריך להיות מצוין לנו כי פשוט זה אומר שזה מכניס את הזבל המערבי והתרבות

המערבית לאותם מקומות

תחרות כזאת בכלל נוגדת מאוד קיצונים מהאסלם והיהדות

ולמעשה בגלל כל הבולשיט של כבוד המשפחה קיצונים היו רוצים לרגום אותה באבנים

אבל שם זה אמריקה וזה מכניס תרבות כזאת לשם (ברמתה הנמוכה ביותר אבל בכל זאת )

אנחנו צריכים לשמוח על זה ועל ההצלחה של שקירה ועל כל ההצלחות האחרות בתחום הזה

זה מקרב חשוכים לאור מי יודע אולי יום אחד ישמעו את המילים "הברירה הטבעית" חס ושלום ויפתחו וויקפדיה לברר מה זה

פורסם

ממתי אמרתי את זה?

לא כל הערבים ולא כל המוסלמים דוגלים באידיאולוגיה הנאצית.

אני משער שרוב הערבים כן רוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים.

אני משער שרוב המסולמים כן רוצים להשתלט על העולם ולהשמיד את היהודים

=

הוכחות,

חמאס = אירגון טרור מסולמי שרצח אלפי יהודים

חיזבאללה = אירגון טרור מוסלמי שרצח אלפי יהודים

אל קעידה = אירגון טרור מוסלמי שרצח אלפי "כופרים"

(והרשמיה עוד ארוכה)

ערביי ישראל שתומכים ומתקוממים נגד מדינה יהודית בכל מהלך ההיסטוריה.

ערבים (נוצרים ומוסלמים) שחיים ביו"ש ובעזה וקוראים להשמדה של מדינת ישראל.

ערבים שקוראים לעצמם "פלסטינאים" ודורשים זכות על האדמה שלנו.

= אויבים

להצביע על אחד אחד ולהגיד לך הוא אמר ככה וככה ועשה ככה וככה אני לא יכול.

הבעיה שלך מתחילה קודם כל כשאתה לוקח את ההשערה הזאת - שאינה מבוססת בכלל - ומציב אותה כעובדה, הן בפניך והן בפני אחרים.

יש מוסלמים וערבים שרוצים להשמיד אותנו, אני חוזר - יש כאלו. להגיד שהם הרוב, זה פשוט טמטום.

אגב המספרים שלך גם כן מומצאים מהתחת. החמאס והחיזבאללה לא הרגו כל אחד אלפי יהודים, אולי ביחד זה מגיע לאלפיים ומשהו (לא ספרתי) אבל האבידות המספריות לישראל די מינימליות.

אתה קורא לערבים נאצים למרות שהם לא דוגלים ב-כ-ל-ל באידיאולוגיה הנאצית. הם אולי אנטי-ציוניים אבל זה סיפור אחר לגמרי.

בקיצור די להיות טרול.

פורסם

הבעיה שלך מתחילה קודם כל כשאתה לוקח את ההשערה הזאת - שאינה מבוססת בכלל - ומציב אותה כעובדה, הן בפניך והן בפני אחרים.

יש מוסלמים וערבים שרוצים להשמיד אותנו, אני חוזר - יש כאלו. להגיד שהם הרוב, זה פשוט טמטום.

אגב המספרים שלך גם כן מומצאים מהתחת. החמאס והחיזבאללה לא הרגו כל אחד אלפי יהודים, אולי ביחד זה מגיע לאלפיים ומשהו (לא ספרתי) אבל האבידות המספריות לישראל די מינימליות.

אתה קורא לערבים נאצים למרות שהם לא דוגלים ב-כ-ל-ל באידיאולוגיה הנאצית. הם אולי אנטי-ציוניים אבל זה סיפור אחר לגמרי.

בקיצור די להיות טרול.

בוא אני אסביר לך משהו יש הבדל בין לראות את זה בעיניים, עובדות שקרו בהיסטוריה אבל אתה כמו שלושת הקופים "לא שמעתי, לא ראיתי, לא דיברתי"

ההיסטוריה מוכיחה שהיו התפרעויות של ערבים נגד היהודים בכל מהלך ההיסטוריה, ולא ערבים רק מארגוני טרור כלשהם.

נכון אני לא יכול להוכיח לך שכל הערבים רוצים להשמיד אותנו, מודה לא יכול.

אבל לא חסר תשדורות טלויזיה של ה"רשות פלסטינאית" שקוראים להשמדת ישראל, תמונות של ערבים תומכים בטרור.

אבל זה לא אומר שזה לא קיים, בנוסף לא אני ולא אתה נתחיל למיין כאן ערבי "טוב", ערבי מחבל.

בסדר נתתי פה דוגמאות של 2 אירגוני טרור, אז טעיתי קצת.. shoot me.

http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/Victims+of+Palestinian+Violence+and+Terrorism+sinc.htm

אני קורא לערבים נאצים לא כי הם הולכים לפי האידאולוגיה הנאצית כי הם משתמשים בה כמו שהנאצים השתמשו בה. לא אחד לאחד אבל הם הניאו-נאצים האמיתים.

בבקשה ממך די להיות מצחיק

פורסם

אחד הדברים שמציקים לי זה שהרבה פעמים אתם לא מבדילים בין מוסלמים לערבים. נכון, רובם המוחץ של הערבים (כ-100 מיליון יש מהם, אאל"ט) מוסלמים, אבל רובם של המוסלמים אינם ערבים. אז בבקשה ג'וני, תסביר לי למה מוסלמי אחד מתוך כ-220 מיליון שחיים באינדונזיה ומלזיה חפץ בהשמדת ישראל או בכיבוש העולם. זה נכון גם לגבי 160 מיליון שחיים בהודו, 145 מיליון שחיים בבנגלדש, 78 מיליון שחיים בניגריה וכנראה שאפילו חלק גדול מה-174 מיליון שחיים בפקיסטן לא מתעניין בזה במיוחד. אני אפתיע אותך אם אני אומר לך שגם לחלק לא קטן מה-74 מיליון שחיים בטורקיה לא ממש אכפת. יותר מזה, סביר להניח שרובם מעולם לא שמעו עלינו, לא יותר מכמה שאתה שמעת על זימבבואה או משו כזה.

אגב, אני מציע לך לקרוא את הערך הזה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%91%D7%99%D7%94

מהפוסטים שלך אני רואה שאתה עומד בכל 8 הקריטריונים, אז תסביר לי בבקשה למה אתה יותר טוב ממוסלמי/ערבי "אנטישמי"?

פורסם

זה באמת לא משנה אם לא אכפת להם עכשיו ,ברור שלא יהיה אכפת להם ,זה רחוק מהם ,ברגע (אני אומר היפוטתית ,אנחנו לא באמת נהיה קרובים אליהם גאוגרפית ) שאנחנו נהיה קרובים אליהם מבחינת מיקום ,גם להם יהיה אכפת ,וגם הם ירצו להשמיד אותנו .

מה גם ,שהמוסלמים נלחמים ביינם לבין עצמם ,אז ברגע שאנחנו נכנסים לתמונה אנחנו רק גורם מלכד ,הם ישר יתקפו אותנו למתרת השמדה .

לכן כן ,ללא ספק ,איסלם זו דת אפלה שלא מביא שום טוב לעולם (שוב ,אני לא מדבר על האנשים המסכנים שחיים תחת אותה דת ,אני מדבר על הדת עצמה ).

פורסם

ומאיפה הפלצת את השטות חסרת כל הבסיס הזאת?

תביא לי ביסוס. תביא לי סקר אחד, מחקר אחד או כל דבר בסגנון שיתמוך במה שהעלת.

לגבי המלחמות הפנימיות - והיהודים לא נלחמים בינם לבין עצמם? תסתכל קצת על עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים.

עוד דבר קטן:

אהלן וסהלן יחביבי, קודם כל, אני רוצה לומר שאני בכלל לא מופתע אם תוצאות הסקר הזה אמיתיות (אז בבקשה לא לתקוף אותי כאילו אני מנסה להגן על הפלסטינאים). אבל - את מי הם שאלו, מתי, איך, מי ערך את הסקר וכו' אלה מיליון ואחד גורמים שיכולים להשפיע על הסקר. באתר מופיעות התוצאות, אבל לא כל שאר הדברים שחשובים לבדוק את אמינות הסקר.

פורסם

ומאיפה הפלצת את השטות חסרת כל הבסיס הזאת?

תביא לי ביסוס. תביא לי סקר אחד, מחקר אחד או כל דבר בסגנון שיתמוך במה שהעלת.

לגבי המלחמות הפנימיות - והיהודים לא נלחמים בינם לבין עצמם? תסתכל קצת על עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים.

מספיק אפילו הסקר של אהלן וסהלן הזה .

מלחמות פנימיות ? ,ברור אנחנו עם לא מלוכד ,אבל אנחנו לא פותחים במלחמה אמיתית אחד נגד השני .

פורסם

כשקראתי את ההודעה הראשונה של יואב (השני) אמרתי לעצמי "פרפקט, אבל למה הוא לא התייחס לסקר?".

אחרי ההודעה האחרונה שלו פשוט אין מה להוסיף.

פורסם

אחד הדברים שמציקים לי זה שהרבה פעמים אתם לא מבדילים בין מוסלמים לערבים. נכון, רובם המוחץ של הערבים (כ-100 מיליון יש מהם, אאל"ט) מוסלמים, אבל רובם של המוסלמים אינם ערבים. אז בבקשה ג'וני, תסביר לי למה מוסלמי אחד מתוך כ-220 מיליון שחיים באינדונזיה ומלזיה חפץ בהשמדת ישראל או בכיבוש העולם. זה נכון גם לגבי 160 מיליון שחיים בהודו, 145 מיליון שחיים בבנגלדש, 78 מיליון שחיים בניגריה וכנראה שאפילו חלק גדול מה-174 מיליון שחיים בפקיסטן לא מתעניין בזה במיוחד. אני אפתיע אותך אם אני אומר לך שגם לחלק לא קטן מה-74 מיליון שחיים בטורקיה לא ממש אכפת. יותר מזה, סביר להניח שרובם מעולם לא שמעו עלינו, לא יותר מכמה שאתה שמעת על זימבבואה או משו כזה.

אגב, אני מציע לך לקרוא את הערך הזה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%91%D7%99%D7%94

מהפוסטים שלך אני רואה שאתה עומד בכל 8 הקריטריונים, אז תסביר לי בבקשה למה אתה יותר טוב ממוסלמי/ערבי "אנטישמי"?

אוקיי אני חושב שהבנת אותי לא נכון.

אני יודע שיש מוסלמים ויש ערבים.

מוסלמי = דת

ערבי = לאום

ערבי יכול להיות נוצרי כמו עזמי בשארה יש"ו

וערבי יכול להיות מוסלמי כמו יסמעיל הנייה יש"ו

בבקשה אל תהפוך אותי לאידיוט שלא מבין דבר מהחיים שלו.

הטיעון שלי הוא כזה

הערבים בשלב זה של ההיסטוריה הם האויב של מדינת ישראל, והייתי גם אומר יהודים בכללי (ניתן לויכוח).

המוסלמים בשלב זה של ההיסטוריה הם האויב של העולם המערבי, של היהודים, של הנוצרים, של רוב הדתות בעולם.

יש פה מלחמה דתית ומלחמה לאומית, מלחמה דתית עם המסולמים, ומלחמה לאומית עם הערבים.

איסלמאופוביה? WTF מי המציא את המושג הזה? כמו הומופוביה וכמו הרבה "פוביות" מונפצות בעולם ההזוי שלנו.

כן אני מפחד מהאיסלם נטו בגלל שהיא דת של טרור.

פורסם

אוקיי אני חושב שהבנת אותי לא נכון.

אני יודע שיש מוסלמים ויש ערבים.

מוסלמי = דת

ערבי = לאום

ערבי יכול להיות נוצרי כמו עזמי בשארה יש"ו

וערבי יכול להיות מוסלמי כמו יסמעיל הנייה יש"ו

בבקשה אל תהפוך אותי לאידיוט שלא מבין דבר מהחיים שלו.

הטיעון שלי הוא כזה

הערבים בשלב זה של ההיסטוריה הם האויב של מדינת ישראל, והייתי גם אומר יהודים בכללי (ניתן לויכוח).

המוסלמים בשלב זה של ההיסטוריה הם האויב של העולם המערבי, של היהודים, של הנוצרים, של רוב הדתות בעולם.

יש פה מלחמה דתית ומלחמה לאומית, מלחמה דתית עם המסולמים, ומלחמה לאומית עם הערבים.

איסלמאופוביה? WTF מי המציא את המושג הזה? כמו הומופוביה וכמו הרבה "פוביות" מונפצות בעולם ההזוי שלנו.

כן אני מפחד מהאיסלם נטו בגלל שהיא דת של טרור.

די אתה פשוט לא מבין שמוסלמים יש בכל העולם וש-95% מהם בכלל לא מכיר את ישראל יותר ממה שאתה מכיר את לוקסמבורג. תן לי לשאול אותך האם אי פעם אינדונזיה היוותה איזשהו איום או אפילו התבטאה כלפי ישראל? ומה עם הודו? בנגלדש? ניגריה? פקיסטן (הכוונה לממשלה, לא לעל-קעידה)? אין כאן מלחמה דתית כי אם הייתה היו לך מהומות בכל אירופה וכל המליארד ומשהו מוסלמים שיש בעולם היו יוצאים נגד העולם המערבי - אבל לא כך. אגב, שתדע, אינדונזיה למשל היא לא איזו מדינת עולם שלישי, כנ"ל הרבה מאוד מדינות עם רוב מוסלמי. מדינות כאלו עומדות בתקנים מודרניים לא פחות מאיתנו.

*Aאות HEY לא עובדת לי עכשיו משום מA, אני מחליף אותA ב-A*

איסלאמופוביA זA מושג שמתאר בנאדם שפוחד מAאיסלאם. תקרא את מA שכתוב שם ותגל שאתA איסלאמופוב - שזA דבר רע. כמו שAיטלר AיA יAודופוב. Aודית בעצמך שאתA כזA.

וכן יש מושג כזA AומופוביA וזA מושג אמיתי. תתפלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים