פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים האם קיים כזה דבר שלקחו ביוס מוכן מחברה ,נגיד ASUS , והעבירו אותו מוד כדי שתהיה האפשרות להעלות מתחים למתחים יותר גבוהים מאשר מה שאפשר עם הביוס המקורי?? ???
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים שאלה מאוד מעניינת!אני לא שמעתי אף פעם על דבר כזה בלוחות אם, אך בהחלט עושים זאת לכרטיסי מסך, אבל אני לא בטוח שאפשר להעלות מתח אבל אפשר לשנות את מהירויות השעון.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים בטח שיש , לי יש אחד כזה מולבש על הלוח שלי , בשביל שאני יוכל להגיע איתו לאוברקלוק גבוה יותר .
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים לצערי גם אני צריך ביוס לא מקורי כדי לסחוט את המיץ מהמעבד :'( אבל י לי לוח של אסוס וברצוני לשאול: מאיפה אפשר להוריד את ה "uber bios"?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים אם אני זוכר נכון, הuber ביוס הוא רק ללוחות nforce 2......יש לך לוח מבוסס nforce2?אם כן חפש בפורום, היה איזכור לגבי מקומות הורדה.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר האם יש ביוסים ערוכים ללוחות של P4 ??ואם כן ,אתם יכולים לתתת לי לינק בבקשה??
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר אני ממש לא מצאתי מישהו מנובה ממני יכל לנסות לחפש??(תודה למחפשים ולמוצאים עוד יותר)
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מי שרוצה פרטים על הביוסים המשופרים של uber זה העמוד בית שלו http://homepage.ntlworld.com/michael.mcclay/והUBER זה רק לאסוס (NF2) כי זה מה שיש לבן אדם שמכין אותם אולי ללוחות אחרים יש גם ביוסים כאלה ד"א אני משתמש ב1004Uber אחלה ביוס פותח גם כל מיני אפשרויות כמו מתח לצ'פסט על rev 1.XX
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אם לא הבנתה NF2 =nforce 2 הלוחות של אסוס שמבוססים על הצ'פסט הזה הביוס של uber הוא בשבילם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.