פורסם 2010 במאי 1715 שנים שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אתה בטוח שהמזרים לא עובד גם בתקן g?סביר שהוא כן תומך, ותקבל מהירות חיבור כזאת
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר ובכל מקרה, התקני Nו-G יכולים לעבוד ביחד בשלום.המזרימדיה שלי הוא ה xtreamer sidewinder המוכר של באג עם האנטנה של תקן N, והראוטר שלי הוא של D-LINK של בזק... לא תיהיה שום בעיה להם לעבוד ביחד ולהעביר מדיה דרך הראוטר לסטרימר??
פורסם 2010 במאי 1715 שנים גם אם הסטרימר הוא בתקן N, מול הנתב הוא יעבוד ב-G. מהירות ההעברה תהיה על פי תקן G כך שאם המרחק בינהם גדול ותהינה קפיצות או תקיעות בסרטים, אל תתפלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.