פורסם 2010 במאי 1715 שנים איזה ראוטר עדיף מבזק netgear dg834n או d-link dsl-2760uשניהם בתקן Nיש לי אפשרות לקחת אחד מהם איזה עדיף?אם בכלל יש הבדל משמעותי?יש הבדלים בקליטה?
פורסם 2010 במאי 1715 שנים הוא גם יותר ותיק מה-NETGEAR ויש איתו יותר ניסיון.בכל מקרה, אני מקווה לפרסם בחודש הבא סקירה על ה-DG834N.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אל תעשה את הטעות הזאת הNETGEAR הרבה יותר טוב החברה מספר אחת היום וראוטר פשוט מעולה
פורסם 2010 ביוני 815 שנים מחבר חיכיתי שיגיע D-LINK במשך שבועיים ולא הגיע ואמרו שלא יהיה! אז לקחתי בסוף את הNETGEAR הוא גדול ומגושם!!!! חיברתי התקנתי והאלחוטי לא פעל ולא שידר בכלל!!! כנראה שנפלתי על אחד פגום!! בכל מקרה החזרתי אותו ולהפתעתי היה כבר D-LINK במלאי אז יש לי עכשיו D-LINK די קומפקטי ויפה לעומת הNETGEAR ומשדר אלחוט מעולה! תודה על העזרה
פורסם 2010 ביוני 815 שנים הוא נתב מעולה , תקרא את הסקירה באתר של צ'יף ותראה שיש הרבה דברים שהוא יותר טוב ממנו ,נכון שיש לו חיבור USB בודד ,אבל מיקום האנטנות שלו עדיף ברוב המקרים ,הוא "גדול" רק בגלל שיש לו אנטנות פנימיות ,וחוץ מזה התפריטים שלו יותר נוחים . שניהם מבוססים על כמעט אותם הרכיבים ... דעתי הNETGEAR יותר טוב ,כנראה באמת נפלתה על אחד פגום את הD-LINK כדי לקחת כשאתה צריך שני חיבורי USB ולא סתם צריך ל"יופי" אלה שבאמת תשמש בהם ,אם רק באחד בלי לחשוב פעמיים את הNETGEAR ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.