פורסם 2010 במאי 1715 שנים מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב)מחירו: 614$Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, EnglishNew 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache)Aberdeen Silver3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM320GB 7200RPM SATA Hard Drive1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service6-cell Lithium Ion Primary BatteryAberdeen Silver Display Back15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3Keyboard with Gesture TouchpadIntel® Integrated Graphics Media Accelerator HDWireless Network Card 802.11 b/g/nכמה שאלות:שאלה ראשונה: האם כדי לי להוסיף רק 25 דולר (639$) ולקבל גם מעבד טוב יותרNew 2010 Intel® CoreTM i5-430M (2.26GHz base, up to 2.53GHz, 2C/4T, 3MB/L3)וגם במקום הכרטיס מסך של Intel לקבלNvidia® Geforce™ 310M, 512MB Graphicsהשימושים שלי הם אינטרנט, אופיס, סרטי HD וחשוב לי העמידות והניידות (לכן הבחרתי ב VOSTRO) שאלה שניה: האם זה יפגע הרבה בצריכת החשמל או לא משמעותי, בתאכלס אני לא ממש צריך i3, קל וחומר i5 אז אולי מה שיותר פשוט יותר טוב, מצד שני זה רק 25 דולר אז אולי עדיף כבר לקבל משהו טוב יותר...שאלה שלישית: לא מצאתי את המחשב הזה בשום מקום אחר חוץ מ DELL (אני רוכש מארה"ב ומעביר עם חבר לארץ)אני מדמיין או שמוכרים אותו רק מאתר DELL ??שאלה רביעית: לא תהיה בעיה להכניס אותו לארץ (ללא הקרטון כמובן) בתיק גב של דוד שלי?תודה רבההההדותן
פורסם 2010 במאי 2015 שנים אני לא מומחה גדול, אבל כרטיס מסך+מעבד יותר טוב ב25 דולר נראה לי כדאי. אני לא יודע מה הולך לקרות בעתיד, או אפילו אם העדפות והשימושים שלך במחשב הולכים להשתנות אבל בד"כ היישומיים נהיים טיפה יותר תובעניים עם הזמן אז יכול להיות שמעבד מתקדם פלוס כרטיס מסך ישרת אותך הרבה יותר טוב ו25 דולר זה די זניח... (זה דעתי) אבל אולי כדאי שתשמע עוד חוו"ד. לגבי שאר השאלות אין לי מושג.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים בדקת מה קורה עם המערכת הפעלה?האם היא תנצל את החומרה?זו גם ההתלבטות שלי לגבי המחשב.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר תודה על התגובות!לא בדקתי את הנושא!!למה? אמורה להיות בעיה של המערכת הפעלה עם החומרה הנ"ל??אני רק יודע ש4G זיכרון ומעלה מומלץ להשתמש ב WIN 64BIT כדי לנצל את מלוא הזיכרוןאבל במפרט שלי אני מקבל 3G זיכרון ומערכת WIN 32BIT ככה שלא נראה לי שתהיה בעיהחוץ מזה זה מפרט שנבנה ע"י DELL ללא שינויים מבחינתי ככה שנראה לי שהם יודעים שזה בסדר... לפחות ככה נראה לי..עוד חוו"ד???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.