עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר חזק.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר.

התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד .

מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים.

העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח.

המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר.

אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם ראוטר 128 מסדרה n אמור להספיק ואיזה כרטיסי רשת תומכים לכזה ראוטר דרוש שיהיו לה במחשבים.

תודה וחג שמח

פורסם

כנראה ראוטר TPLINK 841N.

סביר להניח שהוא יעשה את העבודה בעצלתיים.

פורסם

מה זה "בית גדול מאד"? ברוב המקרים ראוטר בסיסי תקן N אכן יכול להחזיק מפלס אחד.

בכל מקרה המחיר שהם דורשים הוא יקר וראוטר זהה מהחנות יעלה בערך 200 ש"ח.

לא הבנתי על איזה ראוטר אתה מדבר, ראוטר חזק, מומלץ ולא יקר הוא הTP-Link 941.

עדיף שגם במחשבים שמחוברים בצורה אלחוטית יהיה כרטיס בתקן N.

פורסם

תמיד אפשר לשדרג את הרשת הקיימת שהוט ישימו, מבחינת מחיר הוט נותנים מחר סביר, על הפיתרון הזה יהיה אפשר לשדרג את הרשת עם ריפיטרים או כרטיסי רשת חזקים. למשל- http://www.grcom.e-shop.co.il/pl_product~WL-5460AP~16~0.htm

http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~WL-1700USB~4~0.htm

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר לשדרג את הרשת הקיימת שהוט ישימו, מבחינת מחיר הוט נותנים מחר סביר, על הפיתרון הזה יהיה אפשר לשדרג את הרשת עם ריפיטרים או כרטיסי רשת חזקים. למשל- http://www.grcom.e-shop.co.il/pl_product~WL-5460AP~16~0.htm

http://www.airliveshop-israel.co.il/pl_product~WL-1700USB~4~0.htm

מבחינת טובת הלקוח אני מעדיף שהיא תקנה דרכי ראוטר חזק גם אם זה יעלה לה קצת יותר ולא תלך על האופציה הזולה שלהם ותקבל רשת חלשה בקצוות הבית

פורסם

בכללי אם אתה רוצה כיסוי מלא אתה צריך קצת מידע בסיסי על הבית כמו מבנה הקירות וכו'.

אבל מכיוון שאתה לא מהנדס בתים ולא מהנדס אלקטרוניקה...

בכללי אם זה רק בשביל אינטרנט יש את הנתב של LEVELONE WBR 6001 שהוא יחסית עובד בתקן N והוא תומך בטכנולוגית WDS שמאפשרת שרשרות נתבים.

אתה יכול לקנות 2 כאלה ולשים אחד בכל קצה של הבית.

לדעתי זה יספק את מה שאתה צריך.

הוא די מקביל מבחינת החומרה שלו לדעתי ל TPLINK ואולי אפילו מיוצר באותו המפעל =\ (לך תדע).

תקח בחשבון שוב שבשביל לנצל את תקן ה N של המכשירים והיתרונות שלו אתה צריך גם כרטיסי רשת במחשבים שעובדים בתקן הזה.

בלי קשר לתקן N השרשור שלהם בתקן G גם מאד טוב.

פורסם

לא יודע למה אבל עם כבר לקחת ראוטר לעצמי הייתי

קונה איזה לינקסיס חמוד מתקין עליו קושחת TOMATO

ומפזר בבית אקסס פויינטים כמה שהיא צריכה ואתה מכוסה !

זואת דעתי האישית ...

ישאר גם קליטה לשכנים !

פורסם

בכללי אם אתה רוצה כיסוי מלא אתה צריך קצת מידע בסיסי על הבית כמו מבנה הקירות וכו'.

אבל מכיוון שאתה לא מהנדס בתים ולא מהנדס אלקטרוניקה...

בכללי אם זה רק בשביל אינטרנט יש את הנתב של LEVELONE WBR 6001 שהוא יחסית עובד בתקן N והוא תומך בטכנולוגית WDS שמאפשרת שרשרות נתבים.

אתה יכול לקנות 2 כאלה ולשים אחד בכל קצה של הבית.

לדעתי זה יספק את מה שאתה צריך.

הוא די מקביל מבחינת החומרה שלו לדעתי ל TPLINK ואולי אפילו מיוצר באותו המפעל =\ (לך תדע).

תקח בחשבון שוב שבשביל לנצל את תקן ה N של המכשירים והיתרונות שלו אתה צריך גם כרטיסי רשת במחשבים שעובדים בתקן הזה.

בלי קשר לתקן N השרשור שלהם בתקן G גם מאד טוב.

אני לא אוהב את הLevel1, איך הגעת לזה שהם זהים לTP-Link?

Level1 היא חברה גרמנית קטנה (עד כמה שידוע לי) וTP-Link היא חברה סינית עם נתח שוק אדיר.

[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 21:46:25

מבחינת טובת הלקוח אני מעדיף שהיא תקנה דרכי ראוטר חזק גם אם זה יעלה לה קצת יותר ולא תלך על האופציה הזולה שלהם ותקבל רשת חלשה בקצוות הבית

מבחינת הכיס שלך אתה מעדיף שהיא תקנה דרכך אתה מתכוון...

תתחיל מTP-Link 941 בעלות של 260-300 ש"ח + כרטיסי רשת תואמים בכל המחשבים שיחוברו אלחוטית ותכין את הלקוחה שייתכן וזה לא יספיק והיא תצטרך לרכוש גם AP בעלות זהה.

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב את הLevel1, איך הגעת לזה שהם זהים לTP-Link?

Level1 היא חברה גרמנית קטנה (עד כמה שידוע לי) וTP-Link היא חברה סינית עם נתח שוק אדיר.

[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 21:46:25

מבחינת הכיס שלך אתה מעדיף שהיא תקנה דרכך אתה מתכוון...

תתחיל מTP-Link 941 בעלות של 260-300 ש"ח + כרטיסי רשת תואמים בכל המחשבים שיחוברו אלחוטית ותכין את הלקוחה שייתכן וזה לא יספיק והיא תצטרך לרכוש גם AP בעלות זהה.

ברור שאני מעדיף שהיא תקנה דרכי גם בגלל הכיס אבל מצד שני אם אני אגיד לה כלקוחה שלי לכי על האופציה של הוט שדרך אגב התברר שמדובר על הדגם 841n שעולה 195 ש"ח והיא לא תהיה מרוצה אז גם פה לא יצאתי טוב . אני לא מאמין בחברות האלה גם ככה אז הנה עוד סיבה למה להעדיף אותי :-)

פורסם

תתקין שני ראוטרים של EDIMAX (אפשר גם אחרים, ממליץ מניסיון), שיעבדו בשיתוף והם מסודרים(WDS).

אצלי מחזיק יופי 3 קומות, גולש אפילו מהרכב למטה שבא לי לנקות את הראש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תתקין שני ראוטרים של EDIMAX (אפשר גם אחרים, ממליץ מניסיון), שיעבדו בשיתוף והם מסודרים(WDS).

אצלי מחזיק יופי 3 קומות, גולש אפילו מהרכב למטה שבא לי לנקות את הראש :xyxthumbs:

אני מקווה שבכל זאת ראוטר אחד יספיק לכל השטח גם אם זה לא יכלול ממ"ד.

פורסם

אולי LEVELONE היא חברה גרמנית קטנה אבל זה לא משנה את העובדה שמי שמייצר את כל המוצרים זה איזה סיני קטן (או גדול) באיזה שהוא מפעל שם...

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע באיזה דגם ראוטר ניתן להפעיל או לבטל אופציה אלחוטית על ידי מתג על הראוטר ?

פורסם

אמור להיות על הEDIMAX 6424.

פורסם

נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים