עבור לתוכן

בנוגע לפורמטי אודיו DTS-HD,DTS-MA, Dolby Digital TrueHD במגברים ישנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg)

האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1?

או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום?

זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם.

תודה וחג שבועות שמח :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא יכול להעביר את הפורמטי אודיו החדשים דרך יציאה דיגיטלית: אופטית או קואקסיאלית, אלא רק דרך HDMI, אין מה לעשות גם אני אסבל מהבעיה הזאת כי הרסיבר שלי לא תומך. מה שכן אפשר להעביר אות כבר מפוענח דרך היציאות האנלוגיות - 5.1 אך אני לא מאמין שב- JVC יש את זה ואני לא יודע אם בסטרימר שלך יש את זה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להעביר את הפורמטי אודיו החדשים דרך יציאה דיגיטלית: אופטית או קואקסיאלית, אלא רק דרך HDMI, אין מה לעשות גם אני אסבל מהבעיה הזאת כי הרסיבר שלי לא תומך. מה שכן אפשר להעביר אות כבר מפוענח דרך היציאות האנלוגיות - 5.1 אך אני לא מאמין שב- JVC יש את זה ואני לא יודע אם בסטרימר שלך יש את זה.

תודה על התגובה, אבל כבר הסתדרתי. חיברתי את המזרים אופטית למגבר והוא תומך ב-DTS Downmix, כך שאני שומע ב-5.1 בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים