עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בנוגע לפורמטי אודיו DTS-HD,DTS-MA, Dolby Digital TrueHD במגברים ישנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg)

האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1?

או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום?

זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם.

תודה וחג שבועות שמח :xyxthumbs:

פורסם

אתה לא יכול להעביר את הפורמטי אודיו החדשים דרך יציאה דיגיטלית: אופטית או קואקסיאלית, אלא רק דרך HDMI, אין מה לעשות גם אני אסבל מהבעיה הזאת כי הרסיבר שלי לא תומך. מה שכן אפשר להעביר אות כבר מפוענח דרך היציאות האנלוגיות - 5.1 אך אני לא מאמין שב- JVC יש את זה ואני לא יודע אם בסטרימר שלך יש את זה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להעביר את הפורמטי אודיו החדשים דרך יציאה דיגיטלית: אופטית או קואקסיאלית, אלא רק דרך HDMI, אין מה לעשות גם אני אסבל מהבעיה הזאת כי הרסיבר שלי לא תומך. מה שכן אפשר להעביר אות כבר מפוענח דרך היציאות האנלוגיות - 5.1 אך אני לא מאמין שב- JVC יש את זה ואני לא יודע אם בסטרימר שלך יש את זה.

תודה על התגובה, אבל כבר הסתדרתי. חיברתי את המזרים אופטית למגבר והוא תומך ב-DTS Downmix, כך שאני שומע ב-5.1 בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.