עבור לתוכן

המלצה על מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא הייתה לי מצלמה דיגיטלית, כך שאני לא יודע אם זה מהר או לאט...

לעומת זאת, כתוב מתחת לטבלה שיש לה תזמונים טובים, והיא ממוצעת מכל הבחינות, חוץ מהפעלה של דיסק חדש, שם היא דיי איטית. ובין הפעלה להפעלה מה זה 2.4 שניות? זה כלום! הנה כבר עברו בערך 2.4 שניות! ויש אפשרות לשצלם מלא תמונות, ורק אז לצרוב אותם... הטבלה הזאת אומרת שהיא דיי ממוצעת מבחינת תיזמונים... מה רע?

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתי רע? שאלת, עניתי. אני עדיין הייתי מעדיף מצלמה דיגיטלית "רגילה", שתעלה פחות ותתן יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה אם היא משתלמת (עלויות פיתוח תמונות, קניית פילמים, אירכוב התמונות ועוד...)

דרך אגב, יש לכם המלצה למדפסת תמונות?

פורסם

ראשית עם אתה רוצה באמת מצלמות איכותיות והכי טובות אז לך על מצלמה של ניקון או מינולטה עד כמה שאני יודע אלו נחשבות הכי טובות אחריהן כמובן יש קנון אחריהן הסוני וכל השאר.

לי אישית יש מצלמה של HP הובכן היא לא רעה בכלל פרט לקטע של זלילת הבטריות.

ולנושא שאלתך למדפסת תמונות טובה אז ראשית אמרת מדפסת אמרת HP ושנית לגבי הדגמים אני חושב ש DeskJet 5150

תיהיה מספיק טובה בשבילך אלה עם כן אתה מעוניין במדפסת כזאת רק לתמונות מהקומפקטיות הקטנות האלו או שמע

אתה מעוניין לשלם אקסטרא כסף בשביל תוספות כמו צג LCD וקורא כרטיסי זיכרון שיהיו לך בתוך המדפסת. (לדעתי זה בזבוז ומיותר).

פורסם
  • מחבר

קודם כל, רק שתדע, שהמצלמות של HP הם חרא מצלמה עם עדשה מבית טוב...

דבר שני, סוני היא בין הטובות. אומנם לא הכי טובה, אבל בין הטובות...

ודבר אחרון, אני מתכוון למדפסת תמונות, שפיסית מדפיסה תמונות בגודל של תמונה כאילו מחנות פיתוח...

פורסם

קודם כל, רק שתדע, שהמצלמות של HP הם חרא מצלמה עם עדשה מבית טוב...

דבר שני, סוני היא בין הטובות. אומנם לא הכי טובה, אבל בין הטובות...

ודבר אחרון, אני מתכוון למדפסת תמונות, שפיסית מדפיסה תמונות בגודל של תמונה כאילו מחנות פיתוח...

ראשית HP הם לא חרא של מצלמה, הם בהחלט לא מהמובחרות שיש אבל לא חרא אני מבקש!!!.

שנית המדפסת שאמרתי לך תעשה לך תמונה בדיוק כמו שאתה מפתח בחנות צילום,

כל מה שתצתרך זה לקנות נייר להדפסת תמונות בגודל התמונה שאתה רוצה

יש כל מיני גדלים כמו כן יש גם נייר להדפסת תמונות בגודל A4.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון כמו זאתי שבתמונה:

ודרך-אגב, לפי הדירוג שלך, סוני וHP באותה רמה... אז זהו שלא!

פורסם

התחלתם את הדיון על המלצה למצלמה דיגיטלית, סרקתם כבר את כל השוק הקיים, ועכשיו אתם עוברים למדפסות?

מדפסות זה דיון אחרות.

ואגב, עשיתם את זה דיון כללי מדי, ויש כבר אחד כזה (סטיקי).

לא צריך אחד נוסף.

לפותח הדיון: פעם הבאה תבוא "מפוקס" יותר (כמו גם הכותרת הכללית - שהיא כשלעצמה לא עניינית משהו), וכך העזרה תהיה עניינית ויעילה יותר.

פורסם
  • מחבר

דבר אחרון:

גמה זכרון פנימי (באפר) יש לשני הדגמים (MVC-CD350/500)?

חיפשתי באתרים ולא היה כתוב שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים