עבור לתוכן

המלצה על מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

מה עם המצלמה MVC-CD500? (של SONY)

עולה כפול מהC-740.

זום אופטי X3 מה שאמרת שלא מתקבל.

עניין הדיסקים כנראה מייקר את המצלמה ונשמע דבר שמתקלקל דיי מהר, ההבדל במחירי המדיות שציינת לא שווה את ההבדל המחיר, הרי

לא תקנה כרטיסי flash ב2000 שקל.

פרט לעדשה מבית טוב יותר, אין לסוני שום יתרון.

כנס לhttp://www.dpreview.com ושם לBuying Guide ואז לSide By Side ושים את המצלמות שהציעו לך פה ואותה.

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עשיתי את ההשוואה באתר הזה שהצעתם; לסוני יש יתרון ב-90% מהקטגוריות, אז למה לא לקנות?

למה שיהיה בלאי?

פורסם

כן אני מכיר את הדיסקים האלו זה דיסקים של 178 מגה (אני לא יודע איפה אתה משיג) אבל לא משנה תחלס אתה לא צריך יותר מ256 מגה

זה ממש שטויות אתה מצלם ומוריד ומחשב מצלם ומוריד למחשב זה הכי טוב

קח את ה coolpix 4300 וזהו.

אם אתה מתעקש לקחת את הsony הזאת אז קח אותה וזהו (כל אחד והטעם שלו)

כמו שלצורב יש בלאי למה שלמצלמה לא יהיה?

זיכרון פלאש הרבה יותר אמין ועמיד. ומהיר

פורסם

עשיתי את ההשוואה באתר הזה שהצעתם; לסוני יש יתרון ב-90% מהקטגוריות, אז למה לא לקנות?

למה שיהיה בלאי?

איזה יתרון ראית שם?

השוות גם את המחיר?

פורסם

לדעתי לניקון וקנון יש מצלמות איכותיות ביותר,

דוד שלי קנה ניקון, והוא ממש מרוצה ממנה.

פורסם
  • מחבר

איזה יתרון ראית שם?

השוות גם את המחיר?

כן... המחירים דיי דומים...

ברוב יש יתרון: צבעים, מסך LCD, אופציות צילום ועוד...

בקשר לבלאי... אתה צודק בקשר לזה שאם לצורב יש בלאי אז גם למצלמה יהיה בלאי, אבל עם כל הכבוד, סוני לא תוציא מוצר שיתקלקל תוך שנה...

ובקשר לדיסקים; תראו, זה המניע העיקרי לקנייה. אני לא אצלם תמונות וישאיר אותם שם במחשב... הכל יכול לההרס... ברגע שמצלמים התמונות שמורות על הדיסק וזהו... רק עושים עוד עותק במחשב... חוץ מזה כמה זיכרון פלאש של 256 מגה עולה? 500 ש"ח יותר? שם כל דיסק עולה 1$-2$ לכל היותר... יש הפרש עצום! רק אחרי חצי כמות זכרון ב-1/70 מהמחיר!!! דיסקים יש באתר של סוני... ואני בטוח שאם מחפשים טוב, מוצאים גם בארץ...

וכמובן אם אני ארצה גיבוי במצלמות פלאש, אז אני צריך לקנות עוד דיסקים שעולים עוד איזה דולר...

אתם מבינים מאיפה ההתעקשות שלי על המצלמה הזאת...

אם אתם מציעים פתרון אחר, תפדלו ;)

פורסם

אתה לא פייר.

קודם כל בוא נסתכל על המחירים של הארץ- מדובר על כ3600-4000 ש"ח (לא זוכר בדיוק).

אם אתה משווה מחירים של פלאש והדיסקים, קודם כל תשווה את הפלאש האיטי ביותר שתמצא, דבר שני תשווה באותו המטבע.

דיסק ריק עולה נכון להיום 1.7 שקלים חדשים.

שים לב, אני לא רואה שום עליונות במצלמה של סוני, אבל ברור שאם תקנה אותה תהיה מרוצה- אני (והאחרים) פשוט מנסים להראות לך אופציות אחרות...

שמתי לב שויתרת על הזום והתקציב דיי גדול- מה דעתך על הקאנוןG1/2?

אני עדיין מעדיף כרטיסי פלאש, שבעזרתם תקבל יותר מצלמה per שקל ולגבות בעזרת דיסקים. יותר זול, יותר אמין.

פורסם
  • מחבר

קודם כל התקציב עלה כי אני הולך לקנות את המצלמה בהונג-קונג ששם קצת יותר זול מפה...

דבר שני, אני לא רוצה לגבות את התמונות שלי על דיסק שקונים ב-1.7 ש"ח... לא נראה לי כל-כך אמין לטווח רחוק...

עוד משהו, אמרת להשוות את הפלאש הכי איטי שאני אמצא... למצלמה לוקח 1.5 שניות לכתוב כל תמונה. אני יודע שבפלאש זה יותר מהיר. אבל אפילו עד שתגיע למפשט הזה עברו כמה שניו, כך שכל עוד מטוס לא נכנס בבניין (טפו טפו) ואתה צריך לתעד את זה ולמכור את זה במיליון דולר ל-CNN, אין שום סיבה שתקנה פלאש (מהבחינה הזאת).

נ.ב.

לא מצאתי שום דבר על ה-G1/2 אלא רק על דגמים G3/5...

המצלמות האלה די מכוערות... לא שזה מה שישכנע אותי לקנות מצלמה חדשה אבל אני לא אקנה אחת מכוערת... ;)

פורסם

מה הבעיה בדיסקים של שקל וחצי? הרי נאמר שכל חודש אתה מגבה את *כל* התמונות שלך על המחשב

ומסדר לפי תאריכים ושומר גיבוי בכונן, הרי זה לא שאתה מצלם מטוס נכנס בבניין וכו'.

בקשר למהירות הכתיבה, איך זה עובד? אתה מצלם- הוא מראה לך מה יצא ורק אז אתה מחליט אם לשמור או לא ורק תהליך השמירה לוקח 1.5 שניות? אם כן זה דיי הרבה וזה אכן מתחיל להיות שיקול- נאמר אתה רוצה לצלם חיה רצה, או את הבן/אחיין שלך בוכה?

בתור אחד עם קצת ניסיון בדיגיטליות- ישר יורים שניים-שלוש, אחרי זה מסתכלים לראות מה יצא..

אני מאמין שסוני לא יזניחו את החלק הזה ובהחלט אפשר לצלם כמה תמונות ברצף ואחרי זה לשמור/למחוק אותם..

(עריכה של השנייה האחרונה- בדקתי את העניין, יש מקום בבאפר ל~8 תמונות בגודל מלא)

הסתכלות נוספת על המצלמה מראה שהיא באמת מצלמה ענקית, אתה בטוח שהיא לא גדולה עליך קצת? (או בניסוח אחר, יש לך ניסיון עם מצלמות רציניות?)

הדבר היחיד שחסר זה עינית (ניתן לרכישה בנפרד), גורם קצת לחוסר יציבות.

אם אתה קונה בהונג קונג- אין אחריות, שים לב לזה. במיוחד כשקונים דברים רגישים כמו מצלמה עם צורב (מן הסתם חלקים זזים).

מחירים- המצלמה (כל עוד לא מדברים על Refurb) עולה 600$ בערך

חבילה של 5 דיסקים (156 מגה כ"א) עולה 15$

מטען והמון בטריות גם תצטרך

ואולי תרצה לקנות עינית, זה יכול להיות מטרד בצילומים בהירים - 80$

העינית נראית ככה: ZDSAC.JPG

לא מבין את החמדנות של סוני, מה הבעיה להתקין עינית אופטית וזהו?

פורסם

המצלמה הזאת ב 600 דולר ?!

אתה יכול לקנות במחיר הזה את הסוני הפצצה הזאת: DSC-F717

עולה 600 דולר בארה"ב משהו מפלצת וגם עם זום אופטי x5

או באמת לקנות את הG3 יש אותה לחבר שלי נכון שהיא קצת גדול וקצת מכוערת אבל זאת מצלמה מצלמה.

יש לה מסך LCD מסתובב 180 מעלות ויש לך אפשרות להוסיף פלאש ואפשרות להחליף עדשות.

פורסם
  • מחבר

בקשר למה שNICE1 אמר:

כל החסרונות של המצלמה שאחרים אמרו, אתה הפרכת... ה-MVC350 עולה 350 דולר... זוהי לא כזו מצלמה מקצועית, לא צריכים להגזים... (זאת תהיה הדיגיטלית הראשונה שלי...).

ועוד משהו, טעות שלי בקשר לשנייה וחצי כתיבה... אתה יודע איך אפשר להפעיל את הצילום המהיר ורק אז את השמירה?

דבר אחרון: המצלמה בכלל לא ענקית! אומנם היא לא פצפונת אבל קטנה מאוד (אורך: 8.89 ס"מ רוחב: 13.462 ס"מ עומק: 9.398 ס"מ, זה גדול זה?).

עכשיו מה אתם אומרים?

עריכה:

בקשר למחירים:

כמו שאמרתי, המצלמה עולה 350$, בטריות ומטען באות עם המצלמה, וחבילה של 10 דיסקים עולה 20$...

פורסם
  • מחבר

טוב נגיד שאנחנו עוזבים את הMACIVA לרגע, מה עם הדגמים הבאים:

DSC-P92 של סוני?

Stylus 400 Digital של אולימפוס?

הן טובות?

פורסם

בקשר למה שNICE1 אמר:

כל החסרונות של המצלמה שאחרים אמרו, אתה הפרכת... ה-MVC350 עולה 350 דולר... זוהי לא כזו מצלמה מקצועית, לא צריכים להגזים... (זאת תהיה הדיגיטלית הראשונה שלי...).

ועוד משהו, טעות שלי בקשר לשנייה וחצי כתיבה... אתה יודע איך אפשר להפעיל את הצילום המהיר ורק אז את השמירה?

דבר אחרון: המצלמה בכלל לא ענקית! אומנם היא לא פצפונת אבל קטנה מאוד (אורך: 8.89 ס"מ רוחב: 13.462 ס"מ עומק: 9.398 ס"מ, זה גדול זה?).

עכשיו מה אתם אומרים?

עריכה:

בקשר למחירים:

כמו שאמרתי, המצלמה עולה 350$, בטריות ומטען באות עם המצלמה, וחבילה של 10 דיסקים עולה 20$...

עד עכשיו לא דיברנו על הcd-500?

הפרכתי, כי הלכתי לברר את כל החששות שלי.. אמנם ההודעה לא כל כך ארוכה אבל השקעתי בה חתיכת זמן..

אני חושב שהוא מפעיל את הצילום אוטומטית, יעני, יש למצלמה זכרון פנימי (והכל מדבר על הcd-500, עוד לא ביררתי על ה350) מהיר ודיי גדול וכשהוא מתמלא הוא שומר אותו לדיסק, או מתי שאתה אומר לו לשמור לדיסק.

פורסם
  • מחבר
[אמנם ההודעה לא כל כך ארוכה אבל השקעתי בה חתיכת זמן..

/quote]

שאמרתי שזה לקח שנייה וחצי כתיבה, זה לגבי המצלמה שצורבת את התמונה לדיסק, לא את כמות הזמן שהשקעת בכתיבה... תאמין לי כל תגובה מבורכת!

אם תוכל לברר את הבאפר לגבי ה-350 זה יהיה מעולה!

מה לגבי הדגמים החדשים שכתבתי?

פורסם

הבנתי אותך בפעם הראשונה, פשוט אמרת שהפרכתי את רוב מה שאמרו..

http://www.imaging-resource.com/PRODS/CD350/CD35P.HTM

ביקורת, שים לב לטבלת התזמונים..

אף פעם לא התלהבתי מדגמי הdsc, ואישית אין לי נסיון עם האולימפוס הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים