עבור לתוכן

שאלה בנוגע לזיכרון שמתאים ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H

המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה.

המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל.

עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד?

אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק.

תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.

פורסם

כאשר רשום על זיכרונות שהם "מתאימים יותר לאינטל" הכוונה היא בדרך כלל בסך הכל שהם עובדים במתח נמוך יותר, ולא שהם לא מתאימים לAMD, אתה יכול לקנות את הזיכרונות ללא חשש. אם תהיה איזושהי אי תאימות היא נקודתית, בלי שום קשר לאינטל.

פורסם

אתה במצב אכי קלאסי להסתבך (אפילו אם זה רק נקודתית), אז למה לך? :kopfpatsch:

כנס לכאן,

http://www.gigabyte.us/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-890gpa-ud3h_v.2.0.pdf

זוהי הרשימה הראסמית של גיגה-בייט לכל הזכרונות התואמים ללוח והמעבד, ובחר אחד שיתאים לך, גם תקציבית וגם טכנית.

שיהיה רק טוב,

:xyxthumbs:

פורסם

ראשית לפני שהדיון הזה ממשיך, פותח הדיון- ערוך את כותרת הדיון לפי חוקי הפורום. יש קישור לחוקים בראש פורום זה ("ברוכים הבאים..")

אם לא תיענה ולא תערוך את הכותרת- אאלץ לנעול את הדיון. אנא קרא את החוקים ותפעל לפיהם עכשיו ובעתיד. תודה.

הוגו123

ה-QVL לא אומר לו כלום, ברוב המקרים אני בכלל לא טורח לבדוק את זה. ישנם כ"כ הרבה מודולים בשוק, הרשימות הללו אפילו לא קרובות להכיל את כל הזיכרונות הקיימים. אלו מודולים/קיטים אשר נבדקו כאשר הרבה אחרים כלל לא נבדקו, לכן אין סיבה להתייחס לזה יותר מידי.

yz101

+1 על מה שאמרת

פותח הת'רד- הלוח הזה עלול להיות יותר מידי לשימושים שלך. אולי תפרט על השימושים והתקציב שלך ונוכל להמליץ על לוח מתאים יותר.

ושבת שלום לכולם.

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים כבר אני סגור על הלוח אם הנ"ל ולא מתכוון להחליפו במשהו אחר.

קניתי לוח של AMD X6 וזה הלוח החדש שיצא, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולמעט עבודה גראפית.

בכל מקרה עזרתם לי ואני בסופו של דבר אלך על הזיכרון הזה, מקסימום אחליף אותו במשהו אחר.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים