פורסם 2010 במאי 1615 שנים שלום אני גר בבאר שבע. להלן מפרט מרשת אייבורי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3שימושי המחשב העיקרים הם אינטרנט, אופיס צפייה בסרטים. בעיקרון הוא ישמש ללימודים.משחקים קלים שלא דורשים גרפיקה גבוה.רציתי לדעת אם כדאי לשדרג את המארז או את הספק או את המעבדתודה רבה.ספק כח מותג In Win Power Man 450W Realהכולל 3 שנות אחריותיתרון חשוב:ספק כח מותג בטכנולוגיית Active PFCשדרוג לספק כח מותג Hec 500W רק 70 ש"חשדרוג למארז Compucase 6C28ו- 50 ש"חמבחר מארזים בתצוגה בסניפיםמעבד AMD Athlon™ II Dual Core 245 2.9GHzשדרוג למעבד AMD Athlon™ II Dual Core250 3.0GHzו- 30 ש"חלוח Gigabyte דגם GA-M61PME-S2P צ'יפסט nForce 430 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPMשדרוג לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 60 ש"חזכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHzשדרוג לזכרון Kingston HyperXהכולל Heat Spreader ו- 80 ש"חשדרוג לזכרון (Kingston/Ceon 4096MB (4GBDDR2 800MHzו- 280 ש"חסט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400סט רמקולים Logitech R-20 2.1מסך Samsung 943BWX Plus 19" 5ms DVI 1:50000 1440x900סה"כ 2200 ש"ח (עם השדרוג של הדיסק קשיח)
פורסם 2010 במאי 1615 שנים אחי המלצה ללימודים תקנה הכי זול שאפשר הכול חרטהבאמת כול השמות באם ממפעלים טובים ויש להם אחריות טובה למיטב ידיעתיתשקיעה בנוחות כמו מקלדת ועכבר מעבד כפול זיכרון 2 גיגה מספיקחבל על הכסףבהצלחהמיקי
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר אחי המלצה ללימודים תקנה הכי זול שאפשר הכול חרטהבאמת כול השמות באם ממפעלים טובים ויש להם אחריות טובה למיטב ידיעתיתשקיעה בנוחות כמו מקלדת ועכבר מעבד כפול זיכרון 2 גיגה מספיקחבל על הכסףבהצלחהמיקיבגדול זה ללימודים, אבל אני ירצה לשחק גם, משחקי רשת למניהם שלא דורשים גרפיקה גבוה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יתקע לי כל שניה.בנוסף אם אני יכול להוסיף עוד 30-100 ש"ח לרכיב שיעזור לביצועי המחשב אז אני מעדיף לשלם בלי לעבור את התקציב שלי כפי שמציעים במפרט הנ"ל.תודה
פורסם 2010 במאי 1615 שנים לא מומלץ כלל - לא המפרט וגם החנות ממש ממש לא הבחירה הראשונה שהייתי בוחר באופן אישי (חפש פוסטים שלי בנושא בפורום "כללי").אין לי זמן לענות באריכות כרגע - גש לקרוא את חוקי הפורום שוה והשלם את כל הפרטים החסרים כשי שנוכל לעזור לך.ב~2300 ש"ח כולל מסך קשה מאוד לבנות מפרט מומלץ.זה כמעט המינימום שהייתי ממליץ עליו:מסך:[..] BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI FULL HD ₪778מעבד:[..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪311לוח אם:[..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 ₪373זיכרון:[..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪288צורב DVD:[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125מארז:[..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪154ספק כוח:[..] HEC RAPTOR 300W - RETAIL ₪150דיסק קשיח:[..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪253הרכבת מחשב:[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99מחיר סופי: ₪2531המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר לא מומלץ כלל - לא המפרט וגם החנות ממש ממש לא הבחירה הראשונה שהייתי בוחר באופן אישי (חפש פוסטים שלי בנושא בפורום "כללי").על איזה חנות היית ממליץ?החנויות היחידות שיש בבאר שבע זה אייבורי או קיי אס פיתודה
פורסם 2010 במאי 1615 שנים אני גם מבאר שבע ואישית קונה כבר שנים מ-IQPC באשדוד.תעשה חיפוש על שמות החנויות בפורום "כללי" ותחליט לבד.יש בב"ש גם את פנדה מחשבים ב-BIG אבל לי אין ניסיון איתם.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר אני גם מבאר שבע ואישית קונה כבר שנים מ-IQPC באשדוד.תעשה חיפוש על שמות החנויות בפורום "כללי" ותחליט לבד.יש בב"ש גם את פנדה מחשבים ב-BIG אבל לי אין ניסיון איתם.מה אתה עושה עם יש לך תקלה במחשב? נוסע עד אשדוד?
פורסם 2010 במאי 1615 שנים אין לי זמן לענות באריכות כרגע - גש לקרוא את חוקי הפורום שוה והשלם את כל הפרטים החסרים כדי שנוכל לעזור לך.
פורסם 2010 במאי 1615 שנים מחבר . מה התקציב המקסימל.י?2500 ש"ח מקסימום האם לנצל את כל התקצי ב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?לימודים, אופיס, אינרנט, צפייה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר המחשב ידלוק 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כל הציוד היקפי, עכבר ומקלדת חוטים, מסך, רמקולים.4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. איזור מגורים באר שבע, אם אפשר להמליץ על חנות מקומית אשמח.10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?הארד דיסק 500 ג'יגה בייט11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר אין לי זמן לענות באריכות כרגע - גש לקרוא את חוקי הפורום שוה והשלם את כל הפרטים החסרים כדי שנוכל לעזור לך.tmpusr הוספתי פרטים לפי דרישתך
פורסם 2010 במאי 1715 שנים הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות ללא תגובה - שים לב!לכולם יש זכות שווה ל"זמן מסך" ולשם כך נועד ה"חוק" הזה. השתדל לשמור עליו בבקשה.כפי שהראתי לעיל, התקציב שלך לא ריאלי במיוחד ללא פשרות שקשה להמליץ עליהן.אפשר לרדת למסך 19', מארז/ספק הכי בסיסיים שיש ופלטפומה מיושנת ואיכשהו להיכנס לתקציב, אבל זה לא מומלץ.
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר סליחה על ההקפצה לא שמתי לב, אני ישים לב פעם הבאהלא ענית לשאלתי, אם יש לך תקלה במחשב אתה נוסע לאשדוד לתקן? במידה ויש תקלה בחומרה.ובכל זאת מה היית ממליץ בתקציב הנ"ל, חשוב לי שהמחשב יפעל 24 שעות ביממה ויהיה אמין ולא יקרוס.תודה מראשיונתן
פורסם 2010 במאי 1815 שנים מחבר הקפצה אחרי 24 שעותבבקשה תעזרו ליאני גר בבאר שבע. חייב להיות מישהו בבאר שבע שמבין במחשבים, מה כולם קונים מחוץ לעיר?אם יהיה לי תקלה אני לא רוצה להתרוצץ ברחבי הארץ.המליצו לי על המפרט הנ"ל מאייבורי.ממה שקראתי בפורום מי שבא אם דרישות מוקדמות לרשת ומבין במחשבים לא יוצא נדפק אפילו שהמחיר לא יותר זול.חשוב לי שהחנות תהיה בבאר שבע.לכן אני מבקש ממכם להתאם לי מפרט ב אייבורי או ברשת קיי אס פי או בכל חנות אחרת בבאר שבע.תודה
פורסם 2010 במאי 1815 שנים בתור אחד שגם כן גר בבאר-שבע, לא הייתי ממליץ לך להתקרב לאייבורי וKSP, ואני גם אומר זאת מנסיון.פנדה היא החנות הכי "נורמאלית" שיש בעיר (יש גם את GAME-ON באותו המבנה רק מסביב ואת INFO-SERVICE שגם כן היה לי נסיון לא רע איתם רק המבחר די קטן) אך היא לא זולה וחלק מסוים מהמלאי שאתה רואה באתר, אין לה בד"כ. קח את המפרט שהביאו לך ולך איתו לאיזו חנות שתרצה (אני גם כן ממליץ על IQPC) ובקש את הרכיבים הללו.ממה שקראתי בפורום מי שבא אם דרישות מוקדמות לרשת ומבין במחשבים לא יוצא נדפק אפילו שהמחיר לא יותר זול.לא בדיוק, איכות החומרה חשובה כמובן, אבל גם כן ההרכבה. אם ירכיבו לך את המחשב המחשב בצורה מזלזלת כנראה ויהיו לך בעיות מדי פעם.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים מחבר (אני גם כן ממליץ על IQPC)אני שוב שואל את השאלה ואני מצטער שאני נודניק, אבל מה אתה עושה במידה ויש לך תקלה בחומרה, אתה נוסע לחנות באשדוד?לדוגמא קניתי פעם מקיי אס פי הארד דיסק נייד של WD ופעמיים הוא נפל לי והצטרכתי לסע אליהם להחליף\לתקן.תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.