פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנהוהמחשב איטי בטירוףזה בעיה בחומרה ?הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים השאלה שלי היתה על איזה תוכנה ה CPU נמצא ב100% עבודה ?גש ללשונית ה Processes ושים לב לטבלת ה CPU. על איזה מהישומים הוא נמצא על 100 ?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אני לא חושב שיש כאן בעיה במעבד..יש איזשהו דף שמוצג באקספלורר ?תנסה להכניס את זה לשורת הכתובת: about:blankותראה אם זה עדיין עומד על 100%.ותעדכן את כל העידכונים הקריטים.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים תסגור את ה Iexplorer הזה, רוב הסיכויים שהכל יחזור לתפקד כרגיל (end process)
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים תנסה להתקי מוזילה או נטסקייפ , אם קורה אותו דבר אז תפרמט , ואם זה נשאר אז יש בעיה רצינית , למרות שאני לא שמעתי כמעט אף פעם על נזקים במעבד[אלא אם הוא שרוף :hideing_behind_computer:]
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים בטוח לא מעבד - בשור של התהליך הזה כמה זיכרון הוא תופס ? שם לב אם זה הולך וגודל - בכל מקרה תיקון של ה XP אמור לעזור - פשוט להכניס את הדיסק ולבחור תיקון במקס תצתרך לפרמט - אין מצב שהמעבד היה עושה כזה דבר - זו רק בעיית תוכנה (או יותר נכול בעיית מיקרוסופט - או אולי יש לך וירוס ?? בדקת וירוסים ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.