עבור לתוכן

כתבה חובה - "יום הנכבה וההונאה" מאת בן דרור ימיני

Featured Replies

פורסם

קראתי השבת במעריב, ורציתי לסרוק ולהעלות לאתר אבל פתאום ראיתי שחל על זה חוק זכויות יוצרים ובלה בלה בלה (לא יודע אם בכלל היו עולים על זה, אבל מילא), ואז מצאתי אותה בבלוג של בן דרור ימיני. כתבה שפשוט חובה לקרוא על השקר הקרוי "פלסטינאי" וכן כל נגזרת מהמילה הזו.

http://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=f2b4c1b55be76d1e6d7b777256ea0370&id=1243

לפי דעתי כתבה מצוינת, למדתי כמה דברים שלא ידעתי וזה בהחלט חיזק אצלי את המחשבה שמקומם של הערבים לא פה וסיפורם הוא לא יותר משקר אחד ענקי. מה שמצחיק פה הוא שכל העולם כמעט עומד לצידם... טוב נו, חצי עולם מוסלמי, זה כבר פוֹר ענקי.

הערה:

radioactive, מכיוון שאתה טרול והודת בזה כבר, אני מבקש ממך לא להגיב בנושא הזה.

אם בכל מקרה הוא יגיב, אבקש מכל אחד שיגיב אחריו וייראה את הודעותיו המטומטמות להתעלם לגמרי.

פורסם

מה הנקודה שאתה מנסה להעביר?

אין אף אדם שפוי שתומך בזכות השיבה לשטחי ישראל.

פורסם

בוקר טוב

אחרי שאני כבר כמה שנים טבות מטיף ומסביר עם הוכחות לאנשי הפורום פה שהמיתוס שנקרא "פלסטינאים" הוא שקר אחד גדול שנטו נועד להשמיד את מדינת היהודים על פני כדור הארץ.

אבל מה זה משנה נכון הם פה הם צריכים מקום לא? לי יש חדר פנוןי בבית אנימ וכן לארח כמה, מה איתכם?

פחחח האבססורד בסיפור.. :facepalm:

רציתי לשתף אותכם בבן אדם קרוב של המשפחה שלי שנפטר לפני כמה שנים מהתקף לב, צפריר רונן.

קצת איפורמציה על הבחור, הוא בא ממשפחה שמאלנית (מפלגת העבודה בעיקר, נער קיבוצים) צפריר שירות ביחידת עילית בצבא ונכנס לעסקי הפוליטיקה בשנים המקודמות של חייו, במהלך הקריריה הפוליטית שלו הוא היה איש הקמפין של יצחק רבין בבחירות השניות לראשות הממשלה שבמהלכן רבין חתם על הסכמי אוסלו, במהלך הסכמי אוסלו הסביר צפריר לרבין אם הוא מבין שהוא מכניס למדינת ישראל 60 אלף רוצחים ערביים, לאחר כמה שנים צפריר שינה את עמתודיו הפוליטיות ונכנס לזרם הימין ציוני (כיפות סרוגות).

אני ומשפחתי מכירים את משפחת רונן ועדין בקשר עם המשפחה.

אז רציתי להראות לכם כמה סרטונים שלו בקשר ל"עם הפלסטינאי", חשוב מאוד שתראו עד הסוף.

חלק ראשון,

חלק שני,

למי שלא מוכן לשמוע את האמת בעברית מוזמן גם לשמוע אותה באנגלית,

מי שרוצה מוזמן גם לדפדפף ביוטוב לעוד סרטונים מעניינים של צפריר.

פורסם
  • מחבר

מה הנקודה שאתה מנסה להעביר?

אין אף אדם שפוי שתומך בזכות השיבה לשטחי ישראל.

בתכל'ס אני לא מנסה להעביר שום נקודה. קראתי כתבה מעניינת וטובה ורציתי לשתף... תבין ממנה מה שתבין.

J0HNS0N,

אתה לא היחיד. אני יודע כבר הרבה מאוד זמן את העובדות, שאין דבר כזה "פלסטין" או "פלסטינאי" והכל חארטה אחת גדולה. פשוט זו כתבה מצויינת ורציתי להעביר אותה לכמה שיותר אנשים, למדתי ממנה כמה דברים, אבל את הנ"ל אני כבר יודע.

ד"א, תודה על הסירטונים, אדם תותח, יהי זכרו ברוך.

עריכה:

שמתי לב למשהו מעניין. נכון לעכשיו קראו את הנושא 63 איש. אני מניח שלפחות חצי (לפחות, אם לא יותר) נכנסו ללינק וקראו לפחות את הפסקה הראשונה. מה זה אומר? אולי שרוב האנשים פה שמאלנים ולא רוצים להתמודד עם האמת? בואו תגידו מה שיש לכם להגיד, אם יש לכם להגיד משהו. תתמודדו עם האמת. תקראו את הכתבה ותכתבו משהו, כל דבר. מצידי תכתבו שאין לכם מה להגיד, שטעיתם, רק תכתבו משהו.

פורסם

עיקר הכתבה מתמקדת בכך שלתושבים הערבים בשטחי הארץ אין זכות היסטורית עליה, ועל כן אין דבר כזה פליטים ולא מגיעה להם זכות שיבה. לגבי זכות השיבה - אין אף אחד שפוי שתומך בכך.

לגבי שאר הדברים שאתה מתנגד להם ככל הנראה, ובעלי עמדות שמאל-מרכז תומכים בהם (מדינה פלשתינית למשל) - המאמר שהצגת כלל לא מתייחס לסוגיה זו ולא מציע שום פתרון בנושא, על כן לא ברור לי מה אתה כל כך מתרגש ממנו.

פורסם

אני יודע שהקונטקסט שונה אבל את האמת כן יש דבר כזה פלסטין ופלסטינאי.

פלסטין זה השם של הארץ (פלשתינה (פרובינקה), כך נקראה בידי הרומאים), הפלסטינאים הם עם שמקורו בימות הצפון (איזור דנמרק וזה) וכשהגיעו לארץ קראו לעצמם על שם הפרובינקה שהייתה כאן. זה לא אותם אנשים כמו הערבים שקוראים לעצמם פלסטינים (לא היה דבר כזה לפני 48'), כלומר הם נטמעו והתבוללו ואיבדו את זהותם כאן.

כמו כן פלסטינאי הוא כל מי שחי כאן בתקופה שהמקום נקרא פלשתין (כלומר בתקופת השלטון הרומאי).

סתם להבהיר שיש דבר כזה פלסטינאי ופלסטין, אבל כמובן לא במונחים שהערבים מתכוונים להם.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2010 בשעה 23:29:37

עיקר הכתבה מתמקדת בכך שלתושבים הערבים בשטחי הארץ אין זכות היסטורית עליה, ועל כן אין דבר כזה פליטים ולא מגיעה להם זכות שיבה. לגבי זכות השיבה - אין אף אחד שפוי שתומך בכך.

לגבי שאר הדברים שאתה מתנגד להם ככל הנראה, ובעלי עמדות שמאל-מרכז תומכים בהם (מדינה פלשתינית למשל) - המאמר שהצגת כלל לא מתייחס לסוגיה זו ולא מציע שום פתרון בנושא, על כן לא ברור לי מה אתה כל כך מתרגש ממנו.

כל מילה במקומה.

פורסם

זה לא חדש שה"פלסטינים" היא המצאה ותו לא, אבל עדיין יש כאן אוכלוסיה של איזה מיליון מוסלמים בעזה ובשומרון שצריך למצוא לה איזה פיתרון.

כמובן שהמצב האידיאלי היה אם ירדן היו לוקחים את כולם כמו שהאו"ם קבע בשנות ה- 40, אבל היי, איזה פראייר מקשיב להם? (חוץ מישראל, כמובן. ע"ע מלחמת לבנון II)

בכל מקרה, כפי שהעניינים מתקדמים היום אנחנו כנראה ניתקע עם מדינה פלסטינית שנצטרך לכבוש מחדש אחרי שנה כי הטרור המוסלמי ימשיך עד שהם יכבשו כל גרגר חול מהמדינה הקטנטונת שלנו.

פורסם

זה לא חדש שה"פלסטינים" היא המצאה ותו לא, אבל עדיין יש כאן אוכלוסיה של איזה מיליון מוסלמים בעזה ובשומרון שצריך למצוא לה איזה פיתרון.

כמובן שהמצב האידיאלי היה אם ירדן היו לוקחים את כולם כמו שהאו"ם קבע בשנות ה- 40, אבל היי, איזה פראייר מקשיב להם? (חוץ מישראל, כמובן. ע"ע מלחמת לבנון II)

בכל מקרה, כפי שהעניינים מתקדמים היום אנחנו כנראה ניתקע עם מדינה פלסטינית שנצטרך לכבוש מחדש אחרי שנה כי הטרור המוסלמי ימשיך עד שהם יכבשו כל גרגר חול מהמדינה הקטנטונת שלנו.

זה לא עניין של "מי יקשיב להם", זה עניין של "מי מוכן לספוג אוכלוסייה של שני מליון איש שתגרום לכלכלה המדינית לקרוס?".

כאן כנראה ישראל נכנסת לתמונה. אף אחד לא רוצה את הפלסטינים על הגב שלו (אפילו המצרים, ברוב חוכמתם לא הסכימו לקבל את עזה למרות שהצענו להם במתנה ביחד עם סיני, הם ראו מראש מה יקרה שם), הם נטל כלכלי ומדיני קשה מאוד שמשום מה ישראל מוכנה לספוג בשקט. להשמיד אותם אי אפשר, טרנספר אי אפשר.... מה הדרך היחידה להפסיק לשלם עבור הנטל הכבד הזה? איך שאני רואה את זה, זו רק מדינה פלסטינית.

פורסם

אני יודע שהקונטקסט שונה אבל את האמת כן יש דבר כזה פלסטין ופלסטינאי.

פלסטין זה השם של הארץ (פלשתינה (פרובינקה), כך נקראה בידי הרומאים), הפלסטינאים הם עם שמקורו בימות הצפון (איזור דנמרק וזה) וכשהגיעו לארץ קראו לעצמם על שם הפרובינקה שהייתה כאן. זה לא אותם אנשים כמו הערבים שקוראים לעצמם פלסטינים (לא היה דבר כזה לפני 48'), כלומר הם נטמעו והתבוללו ואיבדו את זהותם כאן.

כמו כן פלסטינאי הוא כל מי שחי כאן בתקופה שהמקום נקרא פלשתין (כלומר בתקופת השלטון הרומאי).

סתם להבהיר שיש דבר כזה פלסטינאי ופלסטין, אבל כמובן לא במונחים שהערבים מתכוונים להם.

השכלת.

הרומאים קראו לארץ ישראל פלשתין, בשביל לגרום ליהודים לשכוח את המילה יהודה, ארץ ישראל.

כמובן שזה לא עבד.

ומה זה משנה איך קראו לישראל אז? גם אז הרומאים שלטו כמעט בכל אירופה ואין מדינה אחרת שתקרא לה בשם של האימפריה הרומאית.

ארץ ישראל מאז ומעולם.

זה לא עניין של "מי יקשיב להם", זה עניין של "מי מוכן לספוג אוכלוסייה של שני מליון איש שתגרום לכלכלה המדינית לקרוס?".

כאן כנראה ישראל נכנסת לתמונה. אף אחד לא רוצה את הפלסטינים על הגב שלו (אפילו המצרים, ברוב חוכמתם לא הסכימו לקבל את עזה למרות שהצענו להם במתנה ביחד עם סיני, הם ראו מראש מה יקרה שם), הם נטל כלכלי ומדיני קשה מאוד שמשום מה ישראל מוכנה לספוג בשקט. להשמיד אותם אי אפשר, טרנספר אי אפשר.... מה הדרך היחידה להפסיק לשלם עבור הנטל הכבד הזה? איך שאני רואה את זה, זו רק מדינה פלסטינית.

הפלסטינאים לא רוצים לעבור כי זה ישבור את השקר שלהם בניסיון להשתלט על הארץ הזאת.

גם אף מדינה ערבית אחרת לא תיקח אותם כי זה גם ישבור ויחשוף את השקר שלהם.

ואני מבין שקל לך להגיד לא לטרנספר. יש לך בכלל מושג מה זה אומר איך זה יתבצע?

שלא נדבר על כמויות הכסף העצומות שהערבים קיבלו מכל העולם שזה בכלל טירוף. בכיף הם יכול לקח את זה איתם ולעזור למדינה שתיהיה מוכנה לקחת אותם אבל כמובן שלא, כי זו "הארץ שלהם".

ואתה מספיק פתטי להאמין לכך.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לשתף בכתבה טובה שקראתי... זה הכל. אני לא מתרגש מהכתבה... פשוט פתחתי את המוסף של מעריב וחלק גדול מהכתבות היו בנושא הזה, אז החלטתי שאני רוצה לשתף במה שהכי אהבתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים