עבור לתוכן

תמונה חתוכה בסרטונים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ...

הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ...

אני חייב לציין שבמסך של המחשב גם לפעמים התמונה נחתכת אבל לא כל כך שמים לב לזה (אולי בגלל שהמסך הוא 22 אינץ' והמסך של הטלוויזיה הוא 32 אינץ' ובגלל זה אני שם לב כשהתמונה נחתכת בטלוויזיה כי הטלוויזיה פשוט גדולה וזה יותר בולט ?) וזה גם רק בסרטונים באינטרנט ...

למישהו (שהמחשב שלו גם מחובר לטלוויזית LCD של 32 אינץ' לפחות זה גם קורה ? אולי גם למי שאין טלוויזיה שמחוברת למחשב נתקל בזה ? אולי זה בכלל אמור להיות ככה וסתם שמתי לב לזה עכשיו ?) זה גם קורה ?..

אגב סרטים שיש לי על המחשב התמונה לא נחתכת וגם כשאני עובד עם המחשב עם הטלוויזיה מחוברת אליו הכל גם עובד חלק זה קורה רק בסרטונים באינטרנט ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים