עבור לתוכן

בחירת TVBOX/כרטיס TV ב: 400 - 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

להחליף מסך ( מסך 24 H-IPS של פיליפס שעלה לי 2900 לפני כמעט שנתיים) זה לא אופצייה, הוצאתי עליו הרבה כסף והוא יישאר איתי הרבה זמן, ממיר מקליט אולי יהיה בעתיד אבל לא ברור מתי.

אני סה"כ רוצה לצפות בטלוויזיה במחשב בלי יותר מדי עיוותים בתמונה ושיראה קרוב ככל האפשר לאיך שזה נראה על הטלוויזייה בסלון (שלא גדולה ברבה מהמסך, סה"כ 32') ורוצה את האפשרות להקליט גם כן (ויש לי מספר שאלות לגבי זה כמו באיזו פורמטים של וידאו אני יכול להקליט ? ואם אפשר לצפות במשהו אחד ולהקליט משהו אחר תוך כדי ?)

אני צריך מישהו שמבין בכרטיסי טלוויזייה ויוכל להסביר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים השונים של COMRO למשל והיכולות שלהם, שאני אבין מה אני קונה ומה האפשרויות שלי, מהצד של HAUPPAUGE אני רואה שיש לי אפשרות מרכזית אחת וראיתי הרבה המלצות עליה ב- HOMETHEATER אז אם אני לא אקבל תשובות אני כנראה אלך עליה.

פורסם

בשביל להקליט ולצפות בערוצים שונים תצטרך שני ממירים ושני כרטיסי לכידה - לא פרקטי(זו הקלטה אנלוגית ולא דיגיטלית).

כל הקלטה דרך כרטיס טלוויזיה תאבד איכות - היא אנלוגית ולא אחת דרך חיבורים מתקדמים, הלכידה האנלוגית רק תוסיף עיוותים לתמונה על האיכות הדחוסה מראש. לגבי הקלטה - הדחיסה מחדש תיצור עוד יותר עיוותים.

היה לי גם כרטיס של האופאוג' בHTPC שיועד גם להקלטות אבל הוא מעולם לא הקליט חוץ ממספר ניסיונות בהתחלה כי זה היה לא משהו. הייתה גם בעיה חמורה בכל מה שקשור לסרטים שבהם YES שידרו במסך רחב, זה עשה בלגנים כי הממיר הוגדר לשדר במסך רחב כשיש שידור תומך (בגלל שהטלוויזיה תמכה בכך) אבל כרטיסי הלכידה לא תומכים בכך (לפחות הפשוטים) ואז יצאו הקלטות מעוותות לגמרי במקרה שהיה סרט במסך רחב.

בכל מקרה - בכרטיסים החדשים תבדוק שאכן יש כניסה להקלטה אנלוגית - לא בכולם זה מופיע.

לגביDVB-T שיש בהאופאוג' - תוכל להקליט תכניות של הערוצים החופשיים (שזה אומר בעיקר 2 10 וקצת 1) ללא שום איבוד איכות ולקלוט אותם באיכות מלאה (שקצת יותר טובה מYES). אבל בשביל זה צריך לקנות עוד אנטנה ובכלל - יש ב69 ש"ח אחלה סטיק שעושה זאת והוא עובד נהדר בWIN7 64BIT ומדייה סנטר (כולל לוח שידורים בעברית). במקרה זה גם אפשר להקליט בערוץ אחד ולראות בערוץ אחר, אפילו להקליט מכמה ערוצים באותו זמן.

החלפת מסך - התכוונתי מכירה ביד שנייה וקניית חדש כמו הU2410, ברור שיש הפרש כספי אבל אני רואה שמראש אתה מתכוון להוציא כסף ויש עוד יתרונות כמו הארכת האחריות בשנתיים נוספות (זה גם נכנס לשיקול התקציב). בכל מקרה זה לא יפתור לך את בעיית ההקלטה אז זה לא פתרון בשבילך.

אני עדיין חושב שYES MAX זו האופציה היותר טובה בשבילך - עם HDMI. האיכות תשמר, ההקלטות יהיו מדויקות, הכל בדיוק כמו שאתה רוצה. ראיתי כאלה פעם ביד שנייה או שאולי יש מבצע טוב. שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

יש לי HOT, אז כנראה צריך HOT MAGIC.

פורסם

כן בדיוק. במקרה שזה יהיה הצעד שלך (אם זה ישתלם) רק צריך לוודא כמובן שיש לו HDMI ולקחת בחשבון איך המסך שלך שהוא 16:10 מגיב לאות 16:9 או 3:4.

אני צריך להפסיק להגיד יס מקס על ממיר מקליט כמו שאני אומר פלאפון על מכשיר סלולארי :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים