עבור לתוכן

Vostro 3300

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'.

ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט.

מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם.

בגדול אני כמעט סגור על ה3300.

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392

מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים.

הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות.

קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע?

לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים?

אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו.

אשמח לשמוע דעות על ההתלבטויות, וגם המלצות למחשבים אחרים אם יש, באותו סדר גודל תקציב.

תודה

שאלה נוספת:

האם נכונה השמועה כי windows 32 bit תומך רק עד 3.5 ג'יגהבייט זיכרון?

פורסם

עד כמה מפריעה סוללה בולטת אחורה ? תלוי בך...

לי היה E4300 עם סוללה בולטת ולא הפריעה לי בכלל, לעומת זאת היה לי גם T400 עם סוללה בולטת שכן הפריעה לי. בעיקר כי המחשב לא נכנס ל-sleeve ...

לגבי 8 תאים - אם לא תקנה בנפרד אלא תשדרג בזמן הקנייה - התוספת תהיה כמה עשרות דולרים בלבד. ואם החנות לא מאפשרת אז תקנה בחנות אחרת או באתר של דל. או שתחפש באי-ביי, אבל שם צריך להיזהר מסוללות לא מקוריות.

פורסם

אתה יודע אולי כמה שעות מחזיק המחשב עם סוללה של 4 תאים וכמה עם סוללה של 8 תאים ? (זה משפיע ליניארית על משך הזמן ?)

אני מתלבט מאוד בין ה VOSTRO 3330 לבין הASUS U30JC (שלצערי עדיין לא הגיע לארץ).

תודה.

.

פורסם
  • מחבר

לא מניסיון אישי, אבל דיברתי עם מישהו שקנה את המחשב.

הוא אומר שעם 4 תאים זה מחזיק בערך 3 שעות בשימוש סביר.

לטענתו סוללת 8 תאים תתן זמן שימוש כפול פחות או יותר.

יש לך מושג כמה בערך יעלה האסוס בארץ?

פורסם

לפי החנות QSYS הרי שהמחשב עולה 5000 ש"ח אבל דיברתי איתם בחמישי ובכלל אין להם אותו במלאי והם עדיין לא יודעים מתי הוא יגיע לארץ. למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב הזה בארץ ?

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=U30JC-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he

בלי שום קשר, הוא המליץ לי דווקא על ה U30VT שעולה 4,900 ויש לו חיי סוללה ארוכים במיוחד, אך נראה כי המעבד שלו חלש משמעותית יותר (האם זה אכן כך ?) וכן כרטיס גרפי פחות טוב. ניתן לראות את פרטי המחשב באתר שהבאתי לעיל.

הלינקים משום מה לא עובדים כרגע וזאת מכיוון שהאתר נפל, אבל אני מניח שהוא יחזור בקרוב.

כמו כן, יש את ה VOSTRO V13 שהוא התלבטות נוספת:

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=9745&catcode=774&AdCat=&parentid=

אבל הכרטיס הגרפי שלו פחות טוב..

אין למישהו המלצה לנייד 13.3 עם כ.גרפי טוב וחיי סוללה ארוכים ?

תודה..

פורסם
  • מחבר

שים לב שה V13 מגיע בלי כונן אופטי.

כמו כן המעבד שלו חלש משמעותית מזה של ה3300.

פורסם

מצד שני, הרגע שמתי לב שאין ל 3300 HDMI שזה בזיון לדעתי. אין לי מושג מה דל חשבו לעצמם, עד שכמעט ננעלתי על דגם..

.

פורסם

לגבי ה-U30JC - עושה רושם של מחשב מעולה.

יש לך אולי מושג למה:

1. אם הוא לא הגיע לארץ - למה לעזאזל הם "מוכרים" אותו באתר?

2. צפי לגבי הגעה לארץ?

פורסם

מצד שני, הרגע שמתי לב שאין ל 3300 HDMI שזה בזיון לדעתי. אין לי מושג מה דל חשבו לעצמם, עד שכמעט ננעלתי על דגם..

.

אז אני אסביר לך מה הם חשבו לעצמם :

לבנות מחשב נייד לצורך עבודה.

ואם אתה רוצה לנגן סרטים בנייד ולראות אותם בטלביזיה, ואתה עדיין פרימיטיבי ורוצה לחבר את המחשב עם כבל במקום להשתמש בסטרימר אלחוטי - אז אתה יכול לקנות אינספירון או סטודיו שמיועדים לצרכן הביתי ולא העיסקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים