עבור לתוכן

בעיה| בכרטיס מסך HD3850

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה.

לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית).

כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION".

בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו.

עזרה בבקשה!

פורסם

איך זה קרה פתאום תנסה להיזכר מה עשית האם הוצאת משהוא וחיברת שוב שיחקת במשהו?

נגעת בביוס? בגדול זה עניין מוכר. מה שאתה יכול לעשות להוציא את הזיכרונות ולהכניס שוב וגם תכרטיס מסך .לבדוק בביוס ולנטרל את הכרטיס מסך המובנה

פורסם
  • מחבר

איך זה קרה פתאום תנסה להיזכר מה עשית האם הוצאת משהוא וחיברת שוב שיחקת במשהו?

נגעת בביוס? בגדול זה עניין מוכר. מה שאתה יכול לעשות להוציא את הזיכרונות ולהכניס שוב וגם תכרטיס מסך .לבדוק בביוס ולנטרל את הכרטיס מסך המובנה

לא אני לא זוכר איך זה קרה :-*

עשיתי OC למעבד ולכרטיס מסך אבל זה היה קיים כמה חודשים לפני.. ניסיתי להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך הרבה פעמים.

מה זאת אומרת לנטרל את הכרטיס מסך המובנה? רשום בביוס שהכרטיס מסך המובנה יופעל רק במידה שאין כרטיס מסך פעיל..

פורסם

במנהל התקנים המחשב מזהה את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

במנהל התקנים המחשב מזהה את הכרטיס?

איך בודקים? כי הדרך היחידה לבדוק היא בזמן שהכבל למסך מחובר לכרטיס מסך מובנה וכשאני מכניס את הכרטיס מסך ללוח אם, לא מופיע שום הודעה או משהו כזה על המסך.

עריכה: במנהל התקנים רשום ב"התקנים אחרים": "בקר מסך"ׁ(תואם VGA) כשהכרטיס מחובר ללוח אם.

פורסם

תנסה בכל זאת לעשות disable לכ.מסך המובנה בביוס ולראות מה קורה..

פורסם
  • מחבר

תנסה בכל זאת לעשות disable לכ.מסך המובנה בביוס ולראות מה קורה..

אין כזאת אפשרות, יש רק enable if no ext PEG ו ENABLE

יכול להיות שלהתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך יעזור?

פורסם

כשה HD3850 מחובר, במנהל התקנים מופיעים גם הכרטיס מסך המובנה וגם ה "בקר מסך תואם VGA" ?

פורסם
  • מחבר

כשה HD3850 מחובר, במנהל התקנים מופיעים גם הכרטיס מסך המובנה וגם ה "בקר מסך תואם VGA" ?

לא רק בקר מסך VGA ב"התקנים אחרים".

עריכה: עכשיו כאשר אני מחבר תכבל לכרטיס מסך, הנורית במסך הופכת לכתומה כרגיל אבל עכשיו כתוב על המסך לכמה שניות: "ENETRING SLEEPING MODE"

פורסם

אולי נדפקה לך התושבת של הכרטיס מסך, יש לך בלוח תושבת נוספת אולי של PCIE X 16 ?

פורסם
  • מחבר

אין לי עוד תושבת.. אבל למה כתוב על המסך ENETRING SLEEPING MODE לפני שהוא נכבה?

פורסם

כי הוא לא מקבל שום סיגנל מהכרטיס מסך, לכן הוא כובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים