עבור לתוכן

geforce 4 ti 4200

Featured Replies

פורסם

הדגם הזה ספציפית הוא היחיד שאתה מעוניין בו לא? וממי שמעת שזה כרטיס טוב? הבעיה עם החברה הזאת שחלק מהכרטיסים שלהם (מאותו דגם) טובים וחלק לא ככה שלא כדאי לקחת סיכון...

פורסם

אני שמעתי מכל מיני אנשים שזה אחלה חברה , וכן זה הכרטיס היחיד שאני מתכוון לקנות , נו ואתה יכול להגיד איזה דגפ לא טוב? או איזה דגם כן טוב? לא נראה לי שאתה יכול כי זה גם לא נשמע לי הגיוני ,הדגם שאני מדבר עליו בצבע סגול עם היטסינק כסוף עם מאוורר .

פורסם

בבקשה: http://www.ipkonfig.com/Reviews/Video/PalitDaytonaGF4-Ti4200/

"Palit Daytona is a company that too many may either be unheard of, or just a small OEM. Today we are here to find out why this is not the whole story, and what makes the Palit card prime competition against mainstream products like Asus, MSI, and many others.

, it just gives you what you want and are paying for: a top end graphics card, drivers and a box."

פורסם

תשמע, כשאני תיכננתי לקנות כרטיס חדש עשיתי מחקר, וקראתי כמה כתבות על הpalit, ומסתבר שהם ייצרו כל מיני ואריאציות של אותו דגם, עם מהיריות שעון שונות, כי בכל כתבה שקראתי היה כרטיס שונה מאותו דגם. בסופו של דבר זה תלוי בך אבל מה כל כך משתלם בלקנות את הpalit? שזה זול יותר ב50 שקל?

פורסם

לא , זה שיש מישהו שמוכר לי את הכרטיס הזה ב 400 שקל ,יד שנייה אבל היה אצלו רק חצי שנה ויש עדיין אחריות.

אבל עזוב למה , הכתבה שנתתי בלינק מתייחסת לכרטיס הזה , והיא אומרת שהוא טוב .

פורסם

אוקיי אז תקנה... אם הוא יעבוד לך כמו שצריך במהירות טובה אז סבבה זה יכול להיות אחלה קניה... ותנסה אפילו להוריד אותו ל300 שקל בגלל שזה יד שנייה...

פורסם

אם ננסה להבין מה הקשר בין כל הדברים שנאמרים פה, לא נגיע לכלום

פשוט תחייך ותהנהן :biglaugh:

LOL ! :D

פורסם

lol

yeha yeah

he he he

very funny[like an idiot] kkkkk

פורסם

neil4 יא כלי

תקנה 4200 של פליט

פורסם

neil4 ידידנו הספיק לפתוח כבר 4 יוזרים ולקבל בכולם באן, נא לא להתייחס למה שקורה פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים