עבור לתוכן

לוח אם מומלץ למטרת OC במחיר של עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר.

המעבד הוא I5-750

כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד מה להציע?

אני כרגע נסגר על הקונפיגורציה הבאה:

i5-750

p55a-ud3r

g.skill 2x2G eco DDR3 1600CL7

מה דעתכם על הבחירה ??

חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55D של ASUS אבל נראה לי שהוא יקר מידי למה שהוא נותן

לפי מה שהבנתי מהפורומים השונים הבעיה של הסוקט שנשרפת (foxconn) תוקנה ב-p55a-ud3r, וגם לא צריכה להיות לו בעיה בהעלאת המתח למטרת OC מכיוון שיש לו 12 power phases. כך שכנראה לא צריכה לדעתי להיות איתו בעיה לעשות איתו OC עד 4Ghz~.

כול זה אגב במארז CM690 וספק SEASONIC S12ii-620

פורסם

לגבי לוח אם...אנשים ממליצים על gigabyte אני אישית בחרתי ב asus p7p55

אני עובד כבר 7 שנים אם לוחות asus ולא הייתה לי בעיה אחת אפילו...תוסיף עוד 30 שקל כך asus.

מבחינת features גיגבית לא נופלת מ אסוס...והם זולים יותר...אבל אמינות asus מקום ראשון מבחינתי.

מארז לדעתי תחליף ...יש מארזים במחיר דומה אם איוורור יותר טוב כמו NZXT hades

http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_hades_gaming_case

או תוסיף עוד קצת וכך את ה HAF 922

פורסם

אסוס תמיד היתה אחת האמינות שלהחומרה שלה וגם גיגביט.

יש לאחי מחשב עם לוח אם של gigabyte והוא בחיים לא עשה בעיות...

אני יותר ממליץ על asus.

אבל זה תלוי יש לוחות שנולדו עם מזל ויש כאלה שלא.

פורסם

כנראה הלוח שלי,וגם מה שקיבלתי אחריו לא נולדו עם מזל .

לי אישית יש לוח ASUS P5QPRO ששירת אותי כמעט שנתיים עד לפני כמעט שלושה שבועות ואז הוא החליט להתקלקל,הלוח הוחלף לחדש במסגרת האחריות וגם החדש משום מה עושה בעיות [אינספור מסכים כחולים בנסיון להתקין מערכת הפעלה],אני אישית 3שבועות כמעט ללא מחשב.

מה שאני בא להגיד שאחרי זה זה הכניס לי את עניין "האמינות של X חברה" לקנה מידה מסוים,נכון ASUS ASUS אבל לא צריך להיחסף עם זה.

ואל תשפוך כסף על לוח אם סתם,היחס ביצעים בין ההשקעה בלוח בשביל O.C אקסטרים [מה שאתה מבקש זה לגמרי "נורמלי"]לא יהיה שווה את התוספת.

עדיף כבר לרכוש איזה SSD בהפרש.

כמוני :silly:

פורסם

הכל שטויות. אם כבר משווים אמינות אז יש להשוות על בסיס לוחות מסוימים ולא משווים יצרן מול יצרן, זה לא עובד כך. ליצרן אחד יש לוחות אשר להם אחוזי החזרות גבוהים יותר וכמו כן לוחות עם אחוזים נמוכים יותר. בשורה התחתונה אחוזי ההחזרות אינם גבוהים משמעותית ו-"its safe to say" שכל הלוחות אמינים באותה מידה.

לפותח הת'רד- רק תוודא שהזיכרונות עובדים במתח אשר אינו עולה על 1.65V.

לגבי קירור- תבקש המלצה בפורום קירור.

ובעניין הלוח- אפשר להגיע לכ-4Ghz כמעט ועם כל לוח כך שזו לא צריכה להיות בעיה. אולי לוחות זולים יותר יספקו אותך באותה מידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים