פורסם 2010 במאי 1215 שנים שלום,יש לי בבית שני מחשבים אחד ליד השני, ואני משתף את כונן C ו D בשניהם (כולל כתיבה).רציתי לשאול לגבי הנושא האבטחתי של זה.האם לכל מי שיש לו את ה IP שלי יכול לגשת אלי או שזה רק לרשת הביתית שלי?דרך אגב, יש לי XP
פורסם 2010 במאי 1315 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Server_Message_Blockבמשפט אחד: זה הפרוטוקול שמאפשר לשתף קבצים ברשת.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים אז אם יש רשת אלחוטית, ניתןלפרוץ אליההצפנה באמצעות WPA2 היא הכי קשה לפריצה היום.הצפנה באמצעות WEP היא לא הצפנה וניתנת לפריצה בקלות
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר לגבי ה-SMB, איך אפשר לבדוק אם הוא פעיל? הוא לא מופיע ב-Servicesלגבי ההצפנה, יש לי בRouter ארבע אפשרויות:WEP, WPA, WPA-PSK, 802.1x and RADIUS.קראתי על WEP ו- WPA וWPA-PSK, שהוא אמור להיות הכי טוב (למרות שגם אותו אפשר לפרוץ).על האחרון לא מצאתי חומר מסודר... מישהו מכיר אותו?ברור לי שאני צריך להעביר את שיטת האבטחה, השאלה היא אם iPod יתמוך בכל אחת מהן (זה השימוש היחיד שלי ב-Wireless)תודה....
פורסם 2010 במאי 1415 שנים אין מה להעפיל, זה רק מה אתה חושף עם הNAT שלך החוצה. תחשוב על זה כמו הפניית פורטים.אם אין לך WPA2 אז תצפין עם WPA ותתן סיסמא שהיא סיסמאת dictionary ומגיע עם מספיק סיבכויות.אתה יכול להיעזר במשהו כזה למשל.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר תודה על ה-WPA....לגבי השיתוף של המחיצות, אני לא כזה חזק ברשתות... קראתי על ה-NAT בפורום רשתות...לא קינפגתי כלום בראוטר שלי, זה אומר שזה בסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.