פורסם 2010 במאי 1215 שנים שלום תקלה מוזרה שאני לא מצליח להתגבר עליה ראוטר DG834 V2 של חברת Netgearמחובר בכבל למחשב נייח אני מנסה להעביר קבצים למחשב HTPC עם כרטיס רשת Dlink DWA-547 ואני לא מצליח לעבור את ה600-800K בהעברת קבצים הקליטה היא ב85 אחוז בערך העמדתי את הנייד שלי שגם מקושר בתקן N באותו מקום בו ממוקם הHTPC והגעתי למהירות של 5-6 מגה בהעברת קבציםמחשב נייח נוסף שנמצא לא רחוק מהHTPC וגם מחובר בתקן N מגיע גם למהירות 5-6 מגהמה לא ניסיתי 1.התקנה מחדש של מערכת הפעלה (אותה המערכת מותקנת גם על הנייח)WIN 7 64 BIT2.עדכון דרייבר 3.שימוש בתכונת ניהול של DLINK4.שימוש בתוכנה המובנית של WINDOWS 5.החלפת המתאם במתאם USB NETGEAR WN111v2 איתו התוצאות נמוכות אפילו יותר -מראה כי הקישור הוא של 81-121 מגה ואני מקבל קצב העברה של 300K ,ניסיתי גם בתוכנת הניהול של netgear וגם של windows6.החלפת המתאם למתאם usb dlink dwa-140 תוצאה זהה7.שיניתי ערוצים בראוטר8.שיניתי Region9.שחזרתי הגדרות בררת מחדל בראוטר אודה לרעיונות נוספים
פורסם 2010 במאי 1215 שנים בהעתקת קבצים ממקום למקום במחשב (העתקה לא העברה) איזו מהירות אתה מקבל?נסה לבדוק את מהירות העברה באמצעות live-cd של לינוקס.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים מחבר בהעתקת קבצים בין מחיצות אני מקבל 50 מגה במחשב הHTPC ההצפנה היא wpa2-psk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.