עבור לתוכן

מסכי "17 או "19.

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין מסך 17 ל 19 איכותי .

אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חזק,אז מה עדיף לי מבחינת גודל מסך??

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה המסך הכי טוב CRT בשוק בטווח ה"17 שאני אראה בו משחקים אז זאת תיהיה חוויה ואני אשים לב להבדל בינו לבין מסך רגיל???

??? ???

פורסם
  • מחבר

הסמך הטוב ביותר יחסית למחיר הוא LG F 700 P שעולה 1150 שקל

אם יש לך הרבה כסף אז כמובן שמסכי SONY הם הטובים ביותר 4000 שקל.

פורסם

מה המסך הכי טוב CRT בשוק בטווח ה"17 שאני אראה בו משחקים אז זאת תיהיה חוויה ואני אשים לב להבדל בינו לבין מסך רגיל???

??? ???

לא הבנתי מה אתה אומר.

לדעתי מסך 19" עדיף בהרבה, והמסך הכי טוב שאני מכיר הוא SYNCMASTER 753DF מסך מדהים, היחיד עם גודל נקודה 0.20

והוא גם לא ממש יקר.

פורסם

אני רוצה שהצפייה בו תיהיה מהאגדות כאילו שלשחק בו זה יהיה יותר מהנה מלשחק בכל מסך אחר מרוב היופי

כסף לא משנה אני רוצה מסך שאני אוכל ליראות יותר יפה מכל מסך אחר

פורסם
  • מחבר

לגודל נקודה כיום אין משמעות כמו לקצב רענון,

ל LG F700P יש קצב רענון הכי גדול של 96 KHZ.

פורסם

אתה מדבר על מסך LCD, מסך רחב, 20" זה בערך 10,000 ש"ח.

מצטער אני לא מכיר דגמים.

פורסם

לגודל נקודה כיום אין משמעות כמו לקצב רענון,

ל LG F700P יש קצב רענון הכי גדול של 96 KHZ.

???

לדעתי יש הבדל גדול בין 0.2 ל-0.25 כמו שיש הבדל גדול בין 80HZ ל70HZ, אולי אתה לא רואה את זה.

פורסם

נתחיל בכך, ITZIKAMSA, אנא שנה את הכותרת. דיון מרוכז מוחלט ע"י אחד מן האחראים בסוגיה לא פתורה ומרעישה שגורמת להמוני הודעות מתלבטות. הבחירה בין מסך 17" ל19" היא עניין של כסף ורצון להשקיע.

פורסם

מה קורה פה ?!

כמה הבהרות:

1. הגודל נקודה של מסכי סמסונג הוא לא "0.20". הוא אולי 0.24, וגם זה בספק. סמסונג מציגים כאן (בכוונה, על מנת להטעות) את הגודל האופקי של הפיקסל, ולא הגודל האלכסוני שלו, כפי שנהוג.

2. 96 KHZ זה לא "קצב הריענון" כפי שנהוג להציג. זה קצב הריענון האופקי, ולא האנכי. אגב, לצורך העיניין, ה iiYama VM Pro 451 שלי (19") עובד כרגע ב 102KHz (אופקי) ו 100Hz (אנכי), ואני יכול להעלות גם יותר...

3. ברור שמסך 19 יהיה עדיף על מסך 17 (כל עוד מדברים על איכות דומה. כלומר, מסך 17 איכותי בכל זאת יהיה עדיף על מסך 19 "זבל"), השאלה היא אם יש לך מספיק כסף בשבילו...

פורסם

נקודות חשיבה:

* ברור שמסך 17" יראה רזולוציה של 600X800 יותר טוב ממסך 19", משום שעל מסך גדול יותר קווי הרזולוציה צריכים להיתפרס על שטח גדול יותר. (זה פיתרון לכרטיסי מסך שפשוט מקרטעים ברזולוציות גבוהות) (במסך 19" מתחילים לראות טוב ברזולוציה של 1280X1024)

*מסך 19" עדיף יותר לראיית סרטים ולעבודות עם רזולוציות גבוהות מבלי להיפגע מהקטנת יתר של הגופנים..

פורסם

נקודות חשיבה:

* ברור שמסך 17" יראה רזולוציה של 600X800 יותר טוב ממסך 19", משום שעל מסך גדול יותר קווי הרזולוציה צריכים להיתפרס על שטח גדול יותר. (זה פיתרון לכרטיסי מסך שפשוט מקרטעים ברזולוציות גבוהות) (במסך 19" מתחילים לראות טוב ברזולוציה של 1280X1024)

*מסך 19" עדיף יותר לראיית סרטים ולעבודות עם רזולוציות גבוהות מבלי להיפגע מהקטנת יתר של הגופנים..

1. תיאורתית זה נכון, מעשית - אין שום סיבה להשתמש ברזולוציה של 800x600 במסך 19"... אני משתמש ב 1280x960 והכל מושלם. גם אם אני יורד ל 1024x768 (ואני לא, אבל אם אני ארד) החדות תישאר מושלמת. מתחת לזה זה טיפשי.

2. מה הקשר לסרטים? שוב, ב 1280x960 הכל נראה מושלם, ואין שום "הקטנת יתר של הגופנים". להיפך, קיים שטח תצוגה גדול יותר, חד יותר, מפורט יותר, ופשוט נוח יותר.

תופעות של "הקטנת יתר" יתרחשו ברזולוציות של 1600x1200 ומעלה, אליהן במילא אין לך סיבה להגיע עם מסך הקטן מ- 21"...

פורסם

אם אתה קונה מסך 19 אז אתה גם תתצטרך כרטיס מסך חזק

כי אם יהיה לך כרטיס זבל אז תצטרך לשחק ב800 על 600 וזה יהיה מגעיל על 19 אינ'ץ

פורסם

תגדיר "זבל"...

יש לי GeForce 2 PRO 64MB ומעולם לא ירדתי מ 1024x768...

כל כרטיס מסך מהדור הנוכחי, אפילו "הזבל" ביותר שבהם (GeForce 4 MX440) לא ידרוש ממך לרדת לרזולוציה זוועתית כמו 800x600, ואם כן, אז התמונה במילא תהיה מגעילה להחריד, והחדות של המסך תהיה ממש זניחה.

פורסם

הכוונה במשחקים. הרי ברור שככל שהרזולוציה גבוהה יותר הFPS במשחקים יורד. אם יש לך מסך 19 וכרטיס מסך חלש תצטרך לשחק ברזולוציות נמוכות, דבר שנראה מחריד במשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים