פורסם 2010 במאי 1115 שנים מקווה שאני יכול להעלות כאן קישור לסרטון? אם לא אז אני מתנצל מראש חלק ראשון חלק שני
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר הוא פשוט אלוףמשתמש בכלי עבודה מעולים RIDGIDורואים שהוא אומןTAKES PRIDE AT HIS JOBפשוט תענוג לראות את המיומנות ושהוא משקיע בכל פרטאין חכם כבעל נסיוןאני נהנתי
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר כן הוא קיבל חסויות מחברות מעולותוקיבל ציוד מקצועי כלי עבודהמצלמת HDV של סוני שעולה קרוב ל10 אלף דולרויש לו מלא פרויקטים אחרים שהוא עושה עבודות CUSTOM לפי הזמנה
פורסם 2010 במאי 1115 שנים 2 הערות:א. הדיסקים נמצאים צמודים מאוד בצורה שלא תאפשר להם איוורור הולם בשום תנאי.ב. בסרטון הראשון בדקה 6:50 הבנאדם אשכרה ריתך ברתכת AC את המארז בזמן שהדיסקים הקשיחים נמצאים שם (!!), אני די בטוח שזה צלה להם את הנשמה.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים הדיסקים הקשיחים לא יחזיקו אפילו חודש בצורה הזאת.בקשר לריתוך, אני די בטוח שכל הדיסקים הקשיחים שהיו מחוברים למארז באותו הזמן הלכו לפח.עובדה, בסרטון השני בדקה 5:30 רואים אותו פורק משלוח חדש של דיסקים קשיחים...מעניין למה...
פורסם 2010 במאי 1115 שנים נראה לי שאלו היו דיסקים דפוקים ששימשו כבובות.. בסוף הוא התקין כוננים חדשים.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים יכול להיות שאכן הוא השתמש במוקאפ, אבל זה עדיין לא אומר שהמוצר הזה יחזיק יותר מחודש בפעילות רצופה, אני פשוט לא רואה את זה קורה...מה שכן, הבנאדם מוכשר מאוד.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים הדיסקים הקשיחים לא יחזיקו אפילו חודש בצורה הזאת.בקשר לריתוך, אני די בטוח שכל הדיסקים הקשיחים שהיו מחוברים למארז באותו הזמן הלכו לפח.עובדה, בסרטון השני בדקה 5:30 רואים אותו פורק משלוח חדש של דיסקים קשיחים...מעניין למה...חחח נכון...לא חבל 2.0 TB כל כונן קשיח.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר כן אני מסכים אין מרווח מספק בין הכונניםולא עלה לו כלוםכל הציוד מכספי חסויותהמקדחה מלטשתמברגת כוסוכל הציוד הכבד מבריק כמו חדש לגמרי
פורסם 2010 במאי 1115 שנים פאק, זאת פאקינג אומנות. כל הכבוד על היוזמה, אני מחזיק ממנו ומוריד את הכובע (: חחח ובאמת הדיסקים קשיחים שהיו בהתחלה שימשו כ"בובות". :s07: :s07: 14TB חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.