עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט שבניתי {ללא מסך}

Featured Replies

פורסם

כן אבל גם המשתמש הביתי רוצה לשמוע מוזיקה באיכות מעולה, ועם רמקולים סראונד...עם יש DVD...

8)

פורסם

ועם אני לא טועה הייתה פעם השוואה של סאונד סטורם נגד האודיג'י 2 והאודיגי' 1 והסאונד סטורם ניצח את שינהם....

ואל תגידו לי לינק כי ממש אין לי מושג איפה זה וממש אין לי כח לחפש אז שמישהו אחר יחפש...

פורסם

אל תדאג, מאמינים לך....

למרות שלא ממש נשמע לי הגיוני שכרטיס קול בלוח-אם שעולה 570 ש"ח, יעקוף כרטיס קול ב450 ש"ח....

פורסם

כן אבל גם המשתמש הביתי רוצה לשמוע מוזיקה באיכות מעולה, ועם רמקולים סראונד...עם יש DVD...

8)

שישקיע עוד כסף ויקנה רסיבר וקולנוע ביתי....ה-SOUNDSTORM לא יביא לו ניסים ונפלאות. :evil_laughterpurple:

פורסם

בהחלט לא, אבל הרבה יותר מהכרטיס הOB הרגיל..

פורסם

שוב אתה מגזים.....זה לא ייתן לו הרבה יותר.....תוספת זניחה בלבד שגם עבורה הוא צריך לשלם 60 שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשמוע באיכות טובה רגיל כמו אצל כל משתמש ביתי ויש לי ממערכת סטריאו מחוברת למחשב.

ומישהו אמר פה שאם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אז אני צריך עוד מאוורר זאת אומרת שאני מוסיף עוד אחד בCPU Cooling ??

ובקשר לכרטיס מסך גם לו צריך עוד מאוורר כדי לעשות אוברקלוק??

ומזה hdd cooling??

בקיצור כמה מאווררים אני צריך {לא כולל המאוורר שבא עם הספק} כדי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד???

תודה רבה לכל העוזרים!!!

פורסם
  • מחבר

בבקשה עוד תגובות

פורסם

נו מה? נדלקת על המפרטים המומלצים.....

בכל מקרה,

1.מאוורר אתה מוסיף בFANS/LIGHTING זה מתחת לCASE.

2.אם אתה רוצה לעשות לו אוברקלוק רציני אתה צריך להחליף לו מאוורר ליותר טוב, וגם לשים קירור לזכרונות שלו.

3.HDD COOLING זה קירור להארדיסק....לא נראה לי שאתה צריך את זה...

ובקשר לכרטיס קול....לצרכים האלה הכרטיס קול האון-בורד יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים