עבור לתוכן

זקוק להמלצות לכרטיס מסך NVIDIA רציני! תודה מראש

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם ,

המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד..

הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי,

הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP

ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר,

מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל קירור פאסיבי בחלקי המחשב בין השאר

תקציב הכרטיס:עד אלף ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה מעל

דרישות בסיסיות מהכרטיס:חיבור PCI-E 2 ו2יציאות DVIבנוסף לשאר ,אפשרות HD אם אין קירור פאסיבי אז רצוי שיהיה כמה שיותר שקט המאורר

כמה פרטים על המחשב :

מעבד : Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache

לוח האם : Intel P55 Express Based Main Board (נתון לשינוי )

זיכרון:

4GB (2048x2) DDR3 1333MHz

מארז: Low Noise (Modded) Midi Tower ATX

זהו לבנתיים, מודה לכם על העזרה! :yelclap:

פורסם

לא הבנתי איזה מארז/ספק יש לך

לכתוב "Low Noise (Modded) Midi Tower ATX"

זה כמו לכתוב יש לי רכב 1600 סמ"ק.

כרטיסים חזקים לא מגיעים עם קירורים פסיבים,תוכל לרכוש קירור תחליפי או לחילופין [לא רלוונטי נראה לי] קירור מיים.

כמו שאתה כותב זה נראה שבנו לך מפרט מוכן "יש לי לוח P55".

כמה דברים חשובים.

1. גם אם חלקו של המחשב מיועד למשחקים לXP אין מקום ,מערכת הפעלה מיושנת,ואין בה תמיכה בDX10 .

2.לא יודע מהיכן אתה קונה,אבל מחשב "אודיו מקצועי" אפשר להרכיב בכל מקום עם דגש על קירור שקט ולא חיב מארז באלפי שקלים.

3.באיזה רזולוציה אתה אמור לשחק?.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התגובה ובכן בפוסט המקורי שלי כבר כיסינו את עיניין הקירור.. ואני כבר הולך על מאוורר.

פורסם

ההבדל בין מחשב רגיל למחשב אודיו מקצועי מסתכם בגדול בעיקר בכרטיס קול, אתה יכול לקנות מחשב לפי הדרישות שלך ולקנות בנפרד כרטיס קול מקצועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים