עבור לתוכן

האם תנועת בל"ד פועלת לחיסולה של ישראל בשיתוף החיזבאללה מתוך הכנסת

Featured Replies

פורסם

שמאלני הוא לא רק מי שמגנה את ישראל במלחמתה מול הטרור (זה כבר שמאל קיצוני). הוא גם מי שמוכן להושיט את ידו לכלב שנשך אותו שוב ושוב, ושחושב שאם הוא ילטף אותו קצת אז בפעם הבאה הוא לא ינשך.

• תגובות 80
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמאלני הוא לא רק מי שמגנה את ישראל במלחמתה מול הטרור (זה כבר שמאל קיצוני). הוא גם מי שמוכן להושיט את ידו לכלב שנשך אותו שוב ושוב, ושחושב שאם הוא ילטף אותו קצת אז בפעם הבאה הוא לא ינשך.

מצטער, אבל העובדה שאני מעודד פגיעה הכרחית באזרחים בהתקפות על ארגוני טרור שולל כל אפשרות של שמאלניות מצידי.

אני פשוט ימני לא קיצוני.

שמאלני ירצה לפתור את הקונפליקט בדרכי שלום בלבד. לדעתי צריך להשלים עם העובדה שהעולם רוצה לתת להם מדינה פלסטינית וכשזו תקום להיכנס בה בכל הכוח עם הרקטה הראשונה שנורית משם.

תבין - שלום במזרח התיכון מתבסס בעקרונו על כך שהכלב הזה ינשך. שיקראו לישראל "בריון" - אבל שילמדו לא להתעסק איתו.

פורסם

אולי אתם צודקים ואני אכן נאיבי מדי. לא שזה ישנה משהו כי בכל זאת כן תקום מדינה פלסטינית לדעתי (שוב - אני גם כן לא רוצה את זה, אבל זה המפלט האחרון כי המצב הנוכחי לא יכול להימשך ככה).

טענה אחת ממנה לעולם לא אסור כי הדעה המנוגדת לה חסרת כל היגיון, היא שהאיסלאם היא דת רעה.

אבל אני חושב שיש סיכוי טוב שאתם צודקים ומדינה פלסטינית עדיין תפעל כארגון גרילה.

ג'וני תפסיק להתייחס אלי כשמאלני, אני ממש לא. אם הייתי במשאל הייתי מגנה את התקפות ישראל על עזה ולבנון - והרי אני מצדיק אותם מכל וכל!

בוא נעשה משהו,

למה אתה מגדיר אותי ימין קיצוני? על איזה טיעונים? ואני אומר לך למה אתה שמאלן.

פורסם

מצטער, אבל העובדה שאני מעודד פגיעה הכרחית באזרחים בהתקפות על ארגוני טרור שולל כל אפשרות של שמאלניות מצידי.

אני פשוט ימני לא קיצוני.

שמאלני ירצה לפתור את הקונפליקט בדרכי שלום בלבד. לדעתי צריך להשלים עם העובדה שהעולם רוצה לתת להם מדינה פלסטינית וכשזו תקום להיכנס בה בכל הכוח עם הרקטה הראשונה שנורית משם.

תבין - שלום במזרח התיכון מתבסס בעקרונו על כך שהכלב הזה ינשך. שיקראו לישראל "בריון" - אבל שילמדו לא להתעסק איתו.

הכלב בדברי לא היה הערבים. הוא היה אומות העולם, שיגנו את ישראל על מאמציה לשרוד ויהי מה... ולא, שמאלני הוא לא בהכרח מי שמסרב להכיר בנחיצותו של כוח צבאי והפעלתו כשצריך - הוא גם מי שתומך ב"צעדים בוני אמון" שלא יבנו שום אמון, לא ישפרו בגרוש את מצבה הבינלאומי של ישראל, ורק יהפכו את הפעלתו של אותו כוח צבאי כשבאמת הגיעו מים עד נפש לקשה הרבה יותר.

ימני, אגב, הוא לא בהכרח מישהו שחושב שאסור שתהיה להם מדינה. הוא רק מי שחושב שהם אלה שצריכים לבקש ולהיות מוכנים להתפשר למען עתיד "עמם", ולא אנחנו.

פורסם

Part III Section I Article 28

Convention (IV) relative to the Protection of Civilian Persons in Time of War. Geneva, 12

August 1949.

(Part III. Status and Treatment of Protected Persons (civilians)

Section I. Provisions common to the territories of the parties to the conflict and to occupied territories

Art. 28. The presence of a protected person may not be used to render certain points or areas immune from military operations

בעברית,

ציטוט

במקרה של לוחמים המסתתרים בקרב אוכלוסייה אזרחית, אומר הסעיף 28 הנ"ל שעליהם לדעת שזה שהם מסתתרים בין אזרחים, לא הופך את השטח בו הם נמצאים לשטח חסין בפני התקפת הצד השני.

בחור ,אני כל כך הולך לרשום את זה על הקסדה שלי או משהו כזה .

פורסם

בחור ,אני כל כך הולך לרשום את זה על הקסדה שלי או משהו כזה .

תהנה ;)

זה משהו יודע שהרבה שמאלנים נוטים "להעלים" את המסמך הזה כשמדובר בחברים ה"חפים מפשע" שלהם.

פורסם

הכלב בדברי לא היה הערבים. הוא היה אומות העולם, שיגנו את ישראל על מאמציה לשרוד ויהי מה... ולא, שמאלני הוא לא בהכרח מי שמסרב להכיר בנחיצותו של כוח צבאי והפעלתו כשצריך - הוא גם מי שתומך ב"צעדים בוני אמון" שלא יבנו שום אמון, לא ישפרו בגרוש את מצבה הבינלאומי של ישראל, ורק יהפכו את הפעלתו של אותו כוח צבאי כשבאמת הגיעו מים עד נפש לקשה הרבה יותר.

ימני, אגב, הוא לא בהכרח מישהו שחושב שאסור שתהיה להם מדינה. הוא רק מי שחושב שהם אלה שצריכים לבקש ולהיות מוכנים להתפשר למען עתיד "עמם", ולא אנחנו.

אתה שוכח לרגע מי מגדל אותנו. ישראל לא יכולה לשרוד בלי תמיכה מאירופה ומארה"ב. אם הם יפנו לנו גב, אנחנו לבד ויהיה לנו מאוד קשה. יתחילו לפקח לנו על הגרעין, יכריזו על ירושליים כבין-לאומית... לא חסרות צרות.

שמאלני הוא אחד שמזדהה עם הערבים/פלסטינאים. אני לא כזה. אני ימני מתון, אני כן חושב שצריך לחסל מיידית את החמאס והחיזבאללה אבל אני ריאליסט - ישראל לא יכולה בלי ארה"ב. צעדים בוני אמון במקרה שלנו הם לא צעדים בוני אמון כלפי הערבים אלא כלפי ארה"ב - להראות שמיצינו כל אופציה דיפלומטית ונשארה רק הצבאית.

זה שאני מכיר במציאות לא הופך אותי לשמאלני.[br]פורסם בתאריך: 13.05.2010 בשעה 00:52:21

בוא נעשה משהו,

למה אתה מגדיר אותי ימין קיצוני? על איזה טיעונים? ואני אומר לך למה אתה שמאלן.

הטיעון שכל הערבים אותו דבר ושצריך לחסל את כולם עד שהם בורחים מהאיזור?

הטיעון שהאיסלאם היא דת מרושעת (טיעון גזעני לחלוטין שקשור באופן הדוק בדרך-כלל לימין הקיצוני)?

למה אני שמאלן?

פורסם

תודה לך Yoav.G, אתה כותב כל כך יפה ומתבטא בצורה כל כך אינטלקטואלית, שפשוט אין לי מה להוסיף. כמעט כל מילה בסלע, בחיית אללה.

אבל אני לא מבין איך זה קורה שאני מסכים כמעט עם כל מה שאתה כותב, ואני זה שמתנפלים אליו כל הימניים הקיצוניים שצועקים "טרול". מוזר הפרדוקס.

אולי הגזענים חושבים שאני פלסטיני, בגלל שאני נגד הכיבוש והפליה של המיעוט על בסיס לאומני? טוב, אני יחזור לאונן על תמונות ארוטיות של של נטורי קרתא מתנשקים עם אחמדג'יהאד.

פורסם

אתה שוכח לרגע מי מגדל אותנו. ישראל לא יכולה לשרוד בלי תמיכה מאירופה ומארה"ב. אם הם יפנו לנו גב, אנחנו לבד ויהיה לנו מאוד קשה. יתחילו לפקח לנו על הגרעין, יכריזו על ירושליים כבין-לאומית... לא חסרות צרות.

שמאלני הוא אחד שמזדהה עם הערבים/פלסטינאים. אני לא כזה. אני ימני מתון, אני כן חושב שצריך לחסל מיידית את החמאס והחיזבאללה אבל אני ריאליסט - ישראל לא יכולה בלי ארה"ב. צעדים בוני אמון במקרה שלנו הם לא צעדים בוני אמון כלפי הערבים אלא כלפי ארה"ב - להראות שמיצינו כל אופציה דיפלומטית ונשארה רק הצבאית.

זה שאני מכיר במציאות לא הופך אותי לשמאלני.

א, ארה"ב צריכה את ישראל כמו שאנחנו צריכים אותם חוץ מזה שההחלטה של ארה"ב לתמוך היא על אינטרסט שלהם בלי קשר למה שישראל עושה ותעשה.

ב, אתה לא ריאליסטי אתה חי בסרט ורוד מידי.

הטיעון שכל הערבים אותו דבר ושצריך לחסל את כולם עד שהם בורחים מהאיזור?

הטיעון שהאיסלאם היא דת מרושעת (טיעון גזעני לחלוטין שקשור באופן הדוק בדרך-כלל לימין הקיצוני)?

למה אני שמאלן?

בחיים לא אמרתי שהערבים הם אותו דבר, אני טוען שכולם ערבים זה שיש להם עמים ברחבי העולם לא הופך אותם ל"ערבי א', ערבי ב', ערבי ג'".

וגם לא אמרתי שצריך לחסל אותם עד שכולם בורחים מהארץ, אני תומך בטרנספר מרצון דבר ראשון, דבר שני טרנספר בכפיה, ודבר שלישי, הכנעת האויב עד עזיבתו (ולא אני לא מתכוון לרצח עם).

הטיעון שהאיסלם היא דת מרושעת לא הופכת אותי לימני קיצוני, היום תשמע מהרבה אתאיסטים, שמאלנים ומדתות אחרות שטוענים את אותו הדבר.

וזה לא גזענות, גם השנאה שלי כלפי הערבים היא לא גזענות מתי כבר תבינו את זה סמאלנים אטומים.

האם בגלל שאני תומך בשמירת הארץ ולא לתת שום חלק מהארץ שלנו הופכת אותי לימין קיצוני?

האם בגלל שאני תומך בטרנספר הופך אותי לימין קיצוני?

אז אתה ההפך ממני? יפה אתה שמאלן. שמאלן קיצוני הייתי אומר.

תודה לך Yoav.G, אתה כותב כל כך יפה ומתבטא בצורה כל כך אינטלקטואלית, שפשוט אין לי מה להוסיף. כמעט כל מילה בסלע, בחיית אללה.

אבל אני לא מבין איך זה קורה שאני מסכים כמעט עם כל מה שאתה כותב, ואני זה שמתנפלים אליו כל הימניים הקיצוניים שצועקים "טרול". מוזר הפרדוקס.

אולי הגזענים חושבים שאני פלסטיני, בגלל שאני נגד הכיבוש והפליה של המיעוט על בסיס לאומני? טוב, אני יחזור לאונן על תמונות ארוטיות של של נטורי קרתא מתנשקים עם אחמדג'יהאד.

ואתה פשוט הדובדבן שעל הקצפת. כל כך חכם בחייאת מחר אני פותח לך בלוג ומסדר לך דיבור בכנסת. זורם?

צודק מצטער שקראתי לך טרול, שמאלן זה מספיק מעליב.

ולא אני לא חושב שאתה פלשטינאי\פלסטיני\פלסטינאי או כל אחד מהשקרים האלה שאתם ממשיכים לרשום יום יום. אני חושב שאתה פשוט יהודי שאיבד את דרכו.

תהנה, אם תוכל להעלות לנו בבקשה תמונה שלך עם הנייה זה יהיה נחמד. תודה.

ד"א אני לא אשכח את היום ההוא בכפר שהגיעו חבר'ה כמוך לצלם אותנו "הופכים" בית של ערבים באיזה כפר למטווח כי שמו מטרות בבית.. פחחחחח פשוט פטתי.

פורסם

ג'וני אתה עלבון אמיתי למין האנושי אם אתה עדיין לא מסוגל להבדיל ימין משמאל.

רדיואקטיב אתה לא פחות גרוע, אתה בכוונה מנסה לדרדר כל ת'רד כאן. גם הרחמנות שלך כלפי הלפסטינים מעוררת את השאלה האם אתה באמת רוצה בטובתה של ישראל. ראיית העולם שלך שלפיה לישראל אין זכות קיום בארץ הזאת פשוט שגויה ואני מצטער שאתה נאלץ לחיות עם שנאה עזה כ"כ למדינה שלך. אתה מוזמן לצאת מהארץ אם לא טוב לך.

פורסם

יואב, אל תשים את השם שלי עם ג'וני באותו משפט בבקשה, זה מעליב. אני רוצה רק בטובתה של ישראל ואף פעם לא אמרתי שלישראל אין זכות קיום. מה שאני אומר זה שלמדינת האפרטהייד אין זכות לכבוש אדמות של העם החלש, לבצע פשעי מלחמה לרצוח משפחות חפות מפשע ולמחוק כפרים שלמים תוך כדי שימוש בנשק לא חוקי שנרכש במיליארדי דולרים של משלמי המסים האמריקאים. וגם אין לאף אחד זכות לבצע הפלייה ודיכוי המיעוט על בסיס לאומני-גזעני בתוך שטחי ישראל. מה שישראל צריכה כדי לצאת מהבוץ הזה של הציונות הקיצונית - זה רפורמה רצינית, בהתאם להצעות של העולם הערבי האו"מ והאיחוד האירופאי.

פורסם

יואב, אל תשים את השם שלי עם ג'וני באותו משפט בבקשה, זה מעליב. אני רוצה רק בטובתה של ישראל ואף פעם לא אמרתי שלישראל אין זכות קיום. מה שאני אומר זה שלמדינת האפרטהייד אין זכות לכבוש אדמות של העם החלש, לבצע פשעי מלחמה לרצוח משפחות חפות מפשע ולמחוק כפרים שלמים תוך כדי שימוש בנשק לא חוקי שנרכש במיליארדי דולרים של משלמי המסים האמריקאים. וגם אין לאף אחד זכות לבצע הפלייה ודיכוי המיעוט על בסיס לאומני-גזעני בתוך שטחי ישראל.

בוודאי שיש לישראל את הזכות המלאה לעשות את כל הדברים שאתה מתאר. והסיבה היא פשוטה - כי אנחנו יכולים. ואנחנו גם עושים את זה בפועל (לפחות לטענך. אני אישית חושב שלא עושים את זה מספיק, ואם באמת היינו רוצחים משפחות חפות מפשע ומוחקים כפרים שלמים, אולי כבר היינו מסיימים עם זה) אז אם למישהו יש בעיה עם זה - הוא יודע מה הוא צריך לעשות כדי שנפסיק לעשות את זה. כל עוד הוא לא עושה את זה, זה אומר שהוא כנראה נהנה מזה, ואז באמת אין שום סיבה שנפסיק כי אנחנו במצב של WIN WIN (נקודת שיווי משקל במונחים של תורת המשחקים).

אני עדיין משוכנע בכך שאתה טרול (וזה עצוב כי זה אומר שאין לך חיים, לכן עם כל הודעה שאתה כותב אני מתקרב יותר ויותר למנוע ממך את האפשרות להגיב בפורום אקטואליה לצמיתות), אבל אם אתה לא זה הרבה יותר עצוב. איפה שירתת בצבא?

פורסם

ג'וני אתה עלבון אמיתי למין האנושי אם אתה עדיין לא מסוגל להבדיל ימין משמאל.

תודה שאתה מתייחס ברצינות להודעות שלי :xyxthumbs:

יואב, אל תשים את השם שלי עם ג'וני באותו משפט בבקשה, זה מעליב. אני רוצה רק בטובתה של ישראל ואף פעם לא אמרתי שלישראל אין זכות קיום. מה שאני אומר זה שלמדינת האפרטהייד אין זכות לכבוש אדמות של העם החלש, לבצע פשעי מלחמה לרצוח משפחות חפות מפשע ולמחוק כפרים שלמים תוך כדי שימוש בנשק לא חוקי שנרכש במיליארדי דולרים של משלמי המסים האמריקאים. וגם אין לאף אחד זכות לבצע הפלייה ודיכוי המיעוט על בסיס לאומני-גזעני בתוך שטחי ישראל. מה שישראל צריכה כדי לצאת מהבוץ הזה של הציונות הקיצונית - זה רפורמה רצינית, בהתאם להצעות של העולם הערבי האו"מ והאיחוד האירופאי.

אתה פשוט ביזיון לעם שלנו.

מביאים לך פה הוכחות חותכות ואתה מעדיף להתעלם לגמרי מהמציאות כפי שהיא מצוגת לך בפנים.

אתה פחדן ושפל.

בוודאי שיש לישראל את הזכות המלאה לעשות את כל הדברים שאתה מתאר. והסיבה היא פשוטה - כי אנחנו יכולים. ואנחנו גם עושים את זה בפועל (לפחות לטענך. אני אישית חושב שלא עושים את זה מספיק, ואם באמת היינו רוצחים משפחות חפות מפשע ומוחקים כפרים שלמים, אולי כבר היינו מסיימים עם זה) אז אם למישהו יש בעיה עם זה - הוא יודע מה הוא צריך לעשות כדי שנפסיק לעשות את זה. כל עוד הוא לא עושה את זה, זה אומר שהוא כנראה נהנה מזה, ואז באמת אין שום סיבה שנפסיק כי אנחנו במצב של WIN WIN (נקודת שיווי משקל במונחים של תורת המשחקים).

אני עדיין משוכנע בכך שאתה טרול (וזה עצוב כי זה אומר שאין לך חיים, לכן עם כל הודעה שאתה כותב אני מתקרב יותר ויותר למנוע ממך את האפשרות להגיב בפורום אקטואליה לצמיתות), אבל אם אתה לא זה הרבה יותר עצוב. איפה שירתת בצבא?

:)

ובבקשה תעיפו אותו כבר מהפורום הזה, נמאס לי לקרוא שקרים.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם אני יתחיל לספר לך עכשיו מה עשיתי בצבא, או ליתר דיוק מה עשיתי בתקופה שהייתי אמור להתגייס לצבא, אתה תהיה קרוב מתמיד לזה:

minimizingradioactive.jpg

ובבקשה תעיפו אותו כבר מהפורום הזה, נמאס לי לקרוא שקרים.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dme3rq.gif

פורסם

stfu2.jpg

לחיים :beerchug:

בכל מקרה הדיון הזה כבר הגיע לשיאו ופה זה נגמר.

שמאלנים חכמים ואינטילגנטים שכמותכם הרסתם תרבות דיון.

ד"א התמונה שהבאתי זה לכולכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים