עבור לתוכן

האם תנועת בל"ד פועלת לחיסולה של ישראל בשיתוף החיזבאללה מתוך הכנסת

Featured Replies

פורסם

נתחיל מזה ,שאין כזה דבר פלסטינאי .

ונגיד ויש ,בסופו של יום הם כולם ערבים .

כמובן שהבדלתי בין אנשים רגילים לקיצוניים ,וכמובן שאין לי בעייה שיחיו פה ,אבל יש לקח כמה תנאים ,ואחד מהם זה הכרה בקיום של מדינה יהודית פה ,השנייה כמובן זה לא להישתייך לקבוצות שפועלות נגד אותו קייום .

כמובן שהתגובות נעשות רק על ידי מיעוט פעיל ,זה לא אומר שמאוחורייהם אין רוב תומך שלא פעיל מסיבות כאלו ואחרות .

מוסלמי לפחות ,אם הוא מאמין באיסלם ,הוא מאמין בצורה מפורשת שצריך להרוג אותנו ולפגוע בנו ,שוב זה לא אומר שהוא פעיל ,אבל זה כך .

בניגוד לאוכלוסיה הישראלית ,האוכלוסיה הערבית היא ברובה מאמינה ,ולכן מהיסוד רוב האוכלוסיה נגדינו .

או במילים אחרות ,האיסלם הוא הבעייה ,לא האנשים (אני לא אמור שאותם אנשים לא תורמים לבעייה).

נתחיל מזה שיש דבר כזה עם פלסטינאי - הם שואפים להגדרה עצמית ולכם הם קבוצה פוליטית. תקרא לזה איך שבא לך, אבל המצב בשטח נשאר זהה.

נמשיך בזה שלא כל פלסטינאי ערבי כמו שלא כל ערבי פלסטינאי ואם אתה לא יודע את ההבדל אני ממליץ לך לשאול את המורה באזרחות, זה חור בהשכלה שחייבים לסתום ומהר (לאו דווקא בהקשר של הערבים, זה כמו שתגיד שכל יהודי אשכנזי - זה פשוט לא נכון).

אני מסכים איתך שכל ערבי שמעוניין לגור כאן צריך להכיר בזכות קיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל. מי שפועל נגדה צריך פשוט להיעצר.

מכאן והלאה התגובה שלך רק מתדרדרת.

לא, הרוב לא תומך בהם. אתה יודע איך עובד תהליך הבחירות בעזה, לדוגמא? אין להם ברירה כשהחמאס והפת"ח מחסלים כל התנגדות (ואחד את השני) ומאיימים על התושבים בטרור. שוב - המיעוט שולט ברוב, בעזרת כוח ולא תמיכה פוליטית.

לא כל ערבי מוסלמי ולא כל מוסלמי הוא ערבי. מרבית הערבים באיזור שלנו הם דווקא נוצרים.

הפירוש בקוראן שחלק תופשים אותו כמצווה להרוג את כל מי שאינו מוסלמי מפורש כך רק בידי הקבוצות הקיצוניות ביותר. אל תדאג, התנ"ך שלנו לא פחות מלוכלך אבל אתה לא רואה אותנו הולכים ועושים פיגועים בכל העולם כי הם לא יהודים, נכון? חד משמעית ותלמד לקח לחיים - רק האקסטרימיסטים מפרשים את הפסוק המסויים הזה כמצווה להרג. וזה אחוז מאוד מאוד קטן מכלל המוסלמים בעולם. הקוראן הוא ספר שמאוד דוגל בשלום, לפחות כמו או ביחס לתנ"ך שלנו.

לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזו שרוב האוכלוסייה הערבית (שהיא אגב, מליוני אנשים וממש לא רק מי שחי בישראל, ערבים הם כל אלו שחיים בארצות ערב קרי ערב הסעודית, לבנונים, מצרים, סורים, ירדנים, וכו' וכו') מאמינה. וגם אם זה נכון (ואני דורש ביסוס לזה אחרת אתה צריך לזנוח את הטענה) אז אם כבר הרוב נראה לי נוצרי, ככה שזה לא משנה לך. הטיעון הזה חסר כל משמעות.

האיסלאם הוא לא בעיה, אל תהיה גזען. מה זו השנאה הזאת? איך אתה יכול להכליל ולשפוט כ"כ הרבה אנשים על סמך מה שאחוז ממש קטן מהם עושה? זה לא במקרה מה שעשו לנו בשואה?

• תגובות 80
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק להבין האם הבנתי אותך נכון: מי שמתעקש לקרוא לאוייב "אוייב", מקומו בכלא? ואחרי זה השמאל עוד אומר שהימין פאשיסטי...

לא, הם בהחלט אויב. אבל הימין הקיצוני אויב גרוע הרבה יותר.

פורסם

אני מסכים איתך שהימין הקיצוני (המשיחי) הוא בעיה, אבל מה בהתבטאות הזו קשור לימין הקיצוני?

זה כי הם ערבים נאצים שרוצים להשמיד את ישראל ואת היהודים.

בתמיכה נלהבת של השמאלנים בארץ ומדינה שנותנת לערבים שבוחרים בהם עדין להיות אזרחיה.

הוא אפילו לא התייחס לכלל הערבים אם תקרא את ההודעות הקודמות אלא למצביעי בל"ד שלא מחפשים להיות חלק מישראל אלא להזיק לה כמה שניתן...

פורסם

ההתבטאות הספציפית הזאת לא (חוץ מהמשפט הראשון, שהוא ספק מגוחך ספק מעליב), התבטאויות קודמות שלו בהחלט כן.

פורסם

תחליף את המילה "יהודים" במילה "ערבים" ותוכל להחליף את מחמוד א-זהאר בתור דובר חמאס.

אנשים כמוך הם האויב הגדול ביותר של מדינת ישראל, והאיום הגדול ביותר על המשך קיומה כמדינה יהודית ודמוקרטית. אתה יותר גרוע מחמאס, יותר גרוע מחיזבאללה ויותר גרוע מאיראן - הם מצהירים בגלוי שהם רוצים להשמיד אותנו. אתה עושה את זה כמו גנב בלילה, מאחורי הגב של כולנו. לאט אבל בטוח.

מקומך בכלא, לצדו של אמיר מח'ול.

אפשר אולי מקום ליד יגאל אמיר?

ד"א כבר חשבתי אם אני באמת אגיע למצב הזה אני פשוט אתן כדור לראש של הטרוריסט הנאצי שמחולל סרטן בלב ליבה של המדינה שלנו, עזמי באשרה.

LOL

מצחיק אותי שאתה לא יודע היסטוריה.

אלכס אתה חייב להבדיל בין ערבי לפלסטינאי (לא כל פלסטינאי ערבי, לא כל ערבי פלסטינאי) ובין קיצוניים לאנשים רגילים.

בדיוק כמו שלא כולנו חושבים שצריך להרוג את כל הערבים, כך גם לא כל הערבים רוצים להשמיד אותנו.

תאמין לי שהתגובות שאתה נתקל בהן (קרי ירי קסאמים) אלו התגובות של המיעוטים הקיצוניים ביותר שלצערנו שולטים בכוח הזרוע ברוב.

את הערבי הממוצע לא היה יכול לעניין פחות הקונפליקט בינינו - הוא רק רוצה לעבוד כמו בנאדם ולהביא אוכל לשלחן המשפחה שלו.

בוא נתחיל מזה שכל ה"פלסטינאים" האלה הם ערבים בדיוק כמו הערבים מסוריה, לבנון, עירק, פקיסטאן. וכבר הבאתי הוכחות לכך.

זה שאתה והחברים שלך במסע הבלתי פוסק שלכם להאמין לשקרים של עצמכם לעם שהומצא בשקר הגדול בהיסטוריה זה כבר מחליא.

וכמובן שרוב הערבים בארץ רוצים להביא אוכל לשולחן ולחיות בשלום. כמו שהם רוצים מדינה יהודית.

כל מילה בסלע. :xyxthumbs:

כל טרול בסלע. :xyxthumbs:

נתחיל מזה שיש דבר כזה עם פלסטינאי - הם שואפים להגדרה עצמית ולכם הם קבוצה פוליטית. תקרא לזה איך שבא לך, אבל המצב בשטח נשאר זהה.

נמשיך בזה שלא כל פלסטינאי ערבי כמו שלא כל ערבי פלסטינאי ואם אתה לא יודע את ההבדל אני ממליץ לך לשאול את המורה באזרחות, זה חור בהשכלה שחייבים לסתום ומהר (לאו דווקא בהקשר של הערבים, זה כמו שתגיד שכל יהודי אשכנזי - זה פשוט לא נכון).

אני מסכים איתך שכל ערבי שמעוניין לגור כאן צריך להכיר בזכות קיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל. מי שפועל נגדה צריך פשוט להיעצר.

מכאן והלאה התגובה שלך רק מתדרדרת.

לא, הרוב לא תומך בהם. אתה יודע איך עובד תהליך הבחירות בעזה, לדוגמא? אין להם ברירה כשהחמאס והפת"ח מחסלים כל התנגדות (ואחד את השני) ומאיימים על התושבים בטרור. שוב - המיעוט שולט ברוב, בעזרת כוח ולא תמיכה פוליטית.

לא כל ערבי מוסלמי ולא כל מוסלמי הוא ערבי. מרבית הערבים באיזור שלנו הם דווקא נוצרים.

הפירוש בקוראן שחלק תופשים אותו כמצווה להרוג את כל מי שאינו מוסלמי מפורש כך רק בידי הקבוצות הקיצוניות ביותר. אל תדאג, התנ"ך שלנו לא פחות מלוכלך אבל אתה לא רואה אותנו הולכים ועושים פיגועים בכל העולם כי הם לא יהודים, נכון? חד משמעית ותלמד לקח לחיים - רק האקסטרימיסטים מפרשים את הפסוק המסויים הזה כמצווה להרג. וזה אחוז מאוד מאוד קטן מכלל המוסלמים בעולם. הקוראן הוא ספר שמאוד דוגל בשלום, לפחות כמו או ביחס לתנ"ך שלנו.

לא יודע מאיפה הבאת את השטות הזו שרוב האוכלוסייה הערבית (שהיא אגב, מליוני אנשים וממש לא רק מי שחי בישראל, ערבים הם כל אלו שחיים בארצות ערב קרי ערב הסעודית, לבנונים, מצרים, סורים, ירדנים, וכו' וכו') מאמינה. וגם אם זה נכון (ואני דורש ביסוס לזה אחרת אתה צריך לזנוח את הטענה) אז אם כבר הרוב נראה לי נוצרי, ככה שזה לא משנה לך. הטיעון הזה חסר כל משמעות.

האיסלאם הוא לא בעיה, אל תהיה גזען. מה זו השנאה הזאת? איך אתה יכול להכליל ולשפוט כ"כ הרבה אנשים על סמך מה שאחוז ממש קטן מהם עושה? זה לא במקרה מה שעשו לנו בשואה?

שוב אני מציע לך לבדוק עם מורים בבתי הספר שלימדו עוד מקום המדינה, מבטיח לך שלא תמצא מורה אחד שלימד את ההיסטוריה שהיהודים נלחמו ב"פלסטינאים" הם נלחמו נגד הערבים.

רק אחרי שהשמאל הפאשיסטי ששולט בכל כלי התשקורת במדינה הזאת "קנה" את השקר שהחברים הערבים שלכם האכיל אותכם.

דווקא הערבים הנוצרים כמו עזמי באשרה גורמים לי לחשוב אחרת.

ואתה ממש מטומטם בלהאמין לקוראן, בדיוק כמו "מיין קמפף".

ההתבטאות הספציפית הזאת לא (חוץ מהמשפט הראשון, שהוא ספק מגוחך ספק מעליב), התבטאויות קודמות שלו בהחלט כן.

למה מגוחך? אותם ערבים שיושבים לנו בכנסת ומדברים יום יום על השמדתה של מדינת ישראל זה לא "נאצי"?

פורסם

אלכס אתה חייב להבדיל בין ערבי לפלסטינאי (לא כל פלסטינאי ערבי, לא כל ערבי פלסטינאי) ובין קיצוניים לאנשים רגילים.

בדיוק כמו שלא כולנו חושבים שצריך להרוג את כל הערבים, כך גם לא כל הערבים רוצים להשמיד אותנו.

תאמין לי שהתגובות שאתה נתקל בהן (קרי ירי קסאמים) אלו התגובות של המיעוטים הקיצוניים ביותר שלצערנו שולטים בכוח הזרוע ברוב.

את הערבי הממוצע לא היה יכול לעניין פחות הקונפליקט בינינו - הוא רק רוצה לעבוד כמו בנאדם ולהביא אוכל לשלחן המשפחה שלו.

סופסוף דברי הגיון, אני חושב כמוך, הבעיה הרעה היא שאנחנו צריכים לספוג את הנפילות של כל המיעוט הקיצוני ואת כל הירי שלהם עלינו, ואי אפשר לעשות הפרדה מלאה בינם לבין אלו שסה"כ באמת רוצים לחיות כמו אנשים נורמלים ובשלום, ובגלל זה אנחנו איפה שאנחנו נמצאים עכשיו.

פורסם

בל"ד זו מפלגה שמאלנית קיצונית בעיקר של ערבים.

האם הם רוצים לראות ישראל "נקייה" משלטון יהודי?

Gee, I dunno...

יש לך שלושה ניחושים.

בל"ד היא לא תנועה ערבית שמאלנית קיצונית.אפשר לקרוא לה ימינית ערבית קיצונית.

פורסם

ערבים נאצים, לא יכול להיות...

פורסם

ערבים נאצים, לא יכול להיות...

07-Oct-2009(15-19-09)-817.gif

פורסם

מצחיק אותי שאתה לא יודע היסטוריה.

בוא נתחיל מזה שכל ה"פלסטינאים" האלה הם ערבים בדיוק כמו הערבים מסוריה, לבנון, עירק, פקיסטאן. וכבר הבאתי הוכחות לכך.

זה שאתה והחברים שלך במסע הבלתי פוסק שלכם להאמין לשקרים של עצמכם לעם שהומצא בשקר הגדול בהיסטוריה זה כבר מחליא.

וכמובן שרוב הערבים בארץ רוצים להביא אוכל לשולחן ולחיות בשלום. כמו שהם רוצים מדינה יהודית.

שוב אני מציע לך לבדוק עם מורים בבתי הספר שלימדו עוד מקום המדינה, מבטיח לך שלא תמצא מורה אחד שלימד את ההיסטוריה שהיהודים נלחמו ב"פלסטינאים" הם נלחמו נגד הערבים.

רק אחרי שהשמאל הפאשיסטי ששולט בכל כלי התשקורת במדינה הזאת "קנה" את השקר שהחברים הערבים שלכם האכיל אותכם.

ואתה ממש מטומטם בלהאמין לקוראן, בדיוק כמו "מיין קמפף".

למה מגוחך? אותם ערבים שיושבים לנו בכנסת ומדברים יום יום על השמדתה של מדינת ישראל זה לא "נאצי"?

אני לא יודע היסטוריה? איך לך אפילו מושג מה זה נאצי. אם היה לך מושג מה זה נאצי, היית יודע שג'יהאדיסט לא יכול להיות נאצי.

ה"פלסטינאים", בין אם בצדק או לא, בין אם זה נחמד לך או לא ובין אם מגיע להם או לא, מחשיבים את עצמם כעם. מה שהיה להם במשותף זה שהם גרו כאן לפני שקמה מדינת ישראל. הם דורשים מדינה, והעולם ממש רוצה לתת להם. אין לך הרבה מה לעשות עם זה. במקרה הגרוע ביותר נחזור לגבולות 67' והמדינה הפלסטינית שלהם תקום בשאר האיזור, וכשהם יתקפו אותנו נכניס להם באמ-אמא. היתרון של החמאס עלינו זה שהחמאס הוא ארגון גרילה, ברגע שתהיה להם מדינה החמאס כבר נחשב צבא וכל מקום שהוא משתמש בו להתקפה נחשב איזור צבאי ולא אזרחי וככזה אין שום איסור על תקיפה של איזור צבאי, ואם יש שם אזרחים אז זה באשמת החמאס.

מה שכן, ה"ערבים" מפקיסטן הם לא הערבים מסוריה, יש הבדלים ענקיים בתרבות בשפה ובאג'נדה. זה כמו שתגיד שהאמריקאים והבריטים הם אותו דבר. זה פשוט -לא נכון-.

איזה מסע בדיוק להאמין לשקרים של עצמנו? לא הבנתי מה אתה רוצה. מה זה משנה גם איך העם נוצר - הוא כאן, הוא גדול, הוא נשלט בידי אקסטרימיסטים והעולם מרחם עליו. אין לך ממש איך להילחם מזה חוץ מלתת להם מדינה ולחכות שנוכל לתקוף אותם (ולא יעבור הרבה זמן עד אז).

לא אמרתי שהם לא נלחמו מול ערבים, אמרתי שאתה צריך לדעת להבדיל בין ערבים ופלסטינאים. האחד זה מוצא אתני והשני זה עם ספציפי (שוב, לא משנה אם הוא מוצדק או לא - הוא שואף להגדרה עצמית ריבונית ולכן נחשב עם). פלסטינאים זה לא מצרים, סורים זה לא פלסטינאים, הודים זה לא פלסטינאים ופלסטינאים זה לא איראנים.

לול, השמאל הפאשיסטי שולט בתקשורת? יש כ"כ מעט פאשיסטים במדינה שאני לא חושב שיש להם מפלגה שעברה את סף הקולות. אני אוהב אנשים שמלחיצים את עצמם ש"הפאשיסטים שולטים בעולם ובתקשורת ובמוח שלנו". זה מבדר.

אתה אידיוט אם אתה משווה את הקוראן למיין קמפף. אני יכול באותה מידה להשוות את התנ"ך למיין קאמפף. מיין קאמפף הוא ספר גזעני שמבוסס על העיקרון שהגזע הארי הוא החזק והטוב ביותר וכל השאר נחותים לו וצריכים להשתעבד לו. הקוראן זהו ספר דתי ששואף לשלום לא פחות מאשר התנ"ך עצמו (אפילו יש שם איסור חמור על שתיית אלכוהול כי כשבנאדם שיכור הוא לא מבין מה הוא עושה ועלול לפגוע באנשים אחרים). אני לא רואה אפילו קו אחד שמחבר אפילו במקצת בין הקוראן למיין קאמפף.

שוב אתה מראה את ההדיוטיות שלך. כל מי שרוצה שמדינת ישראל תושמד הוא נאצי? *Jesus Facepalm*

פורסם

איזה דיון מיותר. פותח הדיון התשובה היא כן. באמת הזוי שתנועה החורטת על מצעה אי הכרה בקיום מדינת ישראל כמדינה היהודית לא צריכה להיות בכנסת.

הבעיה מתחילה כאשר כולם מנצלים את הדיון פה לניגוח אחד בשני. נו באמת די עם הויכוח שמאל ימין היומי. נא לעשות אותו בטוקבקים בוואי נט.

נ.ב. ד"א כרגע הכל בגדר חשדות,אז בואו לא נשפוט לפני שיצאה האשמה (למרות שגם אני מסכים שכנראה שיש דברים בגו)

פורסם

איזה דיון מיותר. פותח הדיון התשובה היא כן. באמת הזוי שתנועה החורטת על מצעה אי הכרה בקיום מדינת ישראל כמדינה היהודית לא צריכה להיות בכנסת.

הבעיה מתחילה כאשר כולם מנצלים את הדיון פה לניגוח אחד בשני. נו באמת די עם הויכוח שמאל ימין היומי. נא לעשות אותו בטוקבקים בוואי נט.

נ.ב. ד"א כרגע הכל בגדר חשדות,אז בואו לא נשפוט לפני שיצאה האשמה (למרות שגם אני מסכים שכנראה שיש דברים בגו)

רק אציין שאין כאן וויכוח בין ימין ושמאל (לפחות לא ביני ובין ג'וני) כי גם אני ימין, הוא פשוט ימני קיצוני.

פורסם

תגדיר ימין קיצוני .

כי בצורה מצחיקה לפי ההגיון שלך אני משער שגם אני ימין קיצוני .

פורסם

תגדיר ימין קיצוני .

כי בצורה מצחיקה לפי ההגיון שלך אני משער שגם אני ימין קיצוני.

ימין קיצוני = להרוג את כל הערבים, האיסלאם זו דת מרושעת וכו' וכו'

פורסם

ימין קיצוני = להרוג את כל הערבים, האיסלאם זו דת מרושעת וכו' וכו'

אהה ,אז אני רק ימיני מתון .

אף אחד לא אמר להרוג את כל הערבים (ולמען האמת ,רובם באמת שלא מפרעים לי ) ,האיסלם זו אכן דת מרושעת ,לא משנה כמה תנסה ,להוציא טוב ממנה אי אפשר .

או וכמובן ,אנחנו סתם עוד ישראלים שרואים את כל זה מבחוץ ,תקרא son of hamas (או לפחות את הסיפור של המחבר של הספר הזה ) ותבין מה ההבדל בין ישראל והיהדות (והאמת גם הנצרות ) לביין האיסלם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים