עבור לתוכן

מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?

Featured Replies

פורסם

מהי הדרך הטובה ביותר לניקוי מאווררים?

פורסם

להוציא את הכנפיים מהמקום לשטוף אותן במיים או לנקות

עם מטלית רטובה. לחכות שיתייבשו ולהחזיר למקום.

פורסם

מברשת איפור או ספריי לחץ אויר

פורסם

איך מוציאים את הכנפיים????

פורסם

יש מדבקה על המאוור תוציא אותה ומתחת תרים את המכסה ואז תוציא פסלטיק לבן כזה

טבעת שמחזיק תכנפיים ואז הם יצאו לך

פורסם

שואב אבק, הכי פשוט והכי טוב

פורסם

תסביר לי איך בדיוק תכניס ידית של שואב אבק בין כנפיים של מאוורר 80 מ"מ??? :cwm13:

הפתרון העדיף הוא מברשת לכנפיים וקצת שמן למנוע

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

פורסם

מים בלחץ גבוהה ואז תייבש עם פן

פורסם

אפרופו מאווררים היום התעסקתי עם המאוורר שלי בזמן שהמחשב פועל והמאוורר פעול..80MM על 12V מספיק מהיר..

חיחי

מאוורר פשוט אז שמתי אותו ליד הסינק של הלוח אם ובדרך ששמתי אותו לא שמתי לב לכרטיס מסך הדפוק שלי ובאתי לשים פתאום בום עף חלק חטפתי שוק הסתכלתי על המחשב הוא המשיך לפעול פתאום אני מסתכל אני רואה שלמזלי רק נשבר כנף אחת מהמאוורר אז מהר הוצאתי אותו מהחשמל כי הוא הסתובב בלי כנף אחת וזה התחיל לרעוד כנראה בגלל שלא היה יציבות חחח ואז פרקתי את המאוורר כמו שאמרו פה הוצאתי את הפלסטיק הזה והדבקתי עם דבק מגע את הכנף בחזרה ועובד מצויין חחח...בדרך גם בטעות יצאו לי ההלחמות של החוטים של המאוורר לחיבור המולקס..אז קמבנתי משהו..בקיצור רק בגלל שלא היה לי כוח לכבות את המחשב בשביל להזיז מאוורר הרסתי אותו קצת

חיחיחי D:

פורסם

אם אתם באמת רוצים לנקות מאוורר, פעלו בדרך הבאה:

קודם כל הוציאו אותו מהחשמל, פרקו את המאוורר כמתואר באתר:

http://www.pc-workshop.net/articles/fans/fandis.shtml

אח"כ נקו את הצלעות עם מטלית לחה וריססו את המגעים החשמליים בספריי שמנקה מגעים ומונע לכלוך

(כזה שמרססים על מנעולים שנתקעו או צירים חורקים של דלתות וחלונות). והרכיבו בחזרה - מומלץ מאוד להחזיר את המדבקה למקומה - או לפחות להדביק מדבקה חלופית (לאלה שיש מכסה פלסטיק - החזירו אותו למקומו - לא לכל המאווררים יש).

חשיבות המדבקה הוא מניעת חדירה של אבק אל הצירים והמגעים החשמליים של המאוורר - דבר המקצר את משך חייו ותפקודו הרצוי.

פורסם

מים בלחץ גבוהה ואז תייבש עם פן

חלק מהמטרה של לנקות את המאוורר היא שהוא גם יעבוד אחרי זה

פורסם

יש לקנות מיכל של אויר דחוס

זה מגיע עם צינורית כזאת אתה בא תוך כדי שהמאוורר מסתובב ומשפריץ ואופה אין אבק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים