פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים להוציא את הכנפיים מהמקום לשטוף אותן במיים או לנקות עם מטלית רטובה. לחכות שיתייבשו ולהחזיר למקום.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש מדבקה על המאוור תוציא אותה ומתחת תרים את המכסה ואז תוציא פסלטיק לבן כזה טבעת שמחזיק תכנפיים ואז הם יצאו לך
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים תסביר לי איך בדיוק תכניס ידית של שואב אבק בין כנפיים של מאוורר 80 מ"מ??? :cwm13:הפתרון העדיף הוא מברשת לכנפיים וקצת שמן למנוע
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אתה יכול לפרק את המאוורר לפי המדריך הזה :http://www.pc-workshop.net/articles/fans/fandis.shtml
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אפרופו מאווררים היום התעסקתי עם המאוורר שלי בזמן שהמחשב פועל והמאוורר פעול..80MM על 12V מספיק מהיר..חיחימאוורר פשוט אז שמתי אותו ליד הסינק של הלוח אם ובדרך ששמתי אותו לא שמתי לב לכרטיס מסך הדפוק שלי ובאתי לשים פתאום בום עף חלק חטפתי שוק הסתכלתי על המחשב הוא המשיך לפעול פתאום אני מסתכל אני רואה שלמזלי רק נשבר כנף אחת מהמאוורר אז מהר הוצאתי אותו מהחשמל כי הוא הסתובב בלי כנף אחת וזה התחיל לרעוד כנראה בגלל שלא היה יציבות חחח ואז פרקתי את המאוורר כמו שאמרו פה הוצאתי את הפלסטיק הזה והדבקתי עם דבק מגע את הכנף בחזרה ועובד מצויין חחח...בדרך גם בטעות יצאו לי ההלחמות של החוטים של המאוורר לחיבור המולקס..אז קמבנתי משהו..בקיצור רק בגלל שלא היה לי כוח לכבות את המחשב בשביל להזיז מאוורר הרסתי אותו קצתחיחיחי D:
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אם אתם באמת רוצים לנקות מאוורר, פעלו בדרך הבאה:קודם כל הוציאו אותו מהחשמל, פרקו את המאוורר כמתואר באתר: http://www.pc-workshop.net/articles/fans/fandis.shtmlאח"כ נקו את הצלעות עם מטלית לחה וריססו את המגעים החשמליים בספריי שמנקה מגעים ומונע לכלוך (כזה שמרססים על מנעולים שנתקעו או צירים חורקים של דלתות וחלונות). והרכיבו בחזרה - מומלץ מאוד להחזיר את המדבקה למקומה - או לפחות להדביק מדבקה חלופית (לאלה שיש מכסה פלסטיק - החזירו אותו למקומו - לא לכל המאווררים יש).חשיבות המדבקה הוא מניעת חדירה של אבק אל הצירים והמגעים החשמליים של המאוורר - דבר המקצר את משך חייו ותפקודו הרצוי.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מים בלחץ גבוהה ואז תייבש עם פן חלק מהמטרה של לנקות את המאוורר היא שהוא גם יעבוד אחרי זה
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש לקנות מיכל של אויר דחוס זה מגיע עם צינורית כזאת אתה בא תוך כדי שהמאוורר מסתובב ומשפריץ ואופה אין אבק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.