עבור לתוכן

שאלת לפני התקנת WIN XP PRO

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר..

אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה)

עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED(

ולמטה כתוב:

Important:

Existing files May be lost...... blah blah blah...

השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?..

כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים!

מישהו יודע?

תודה מראש

פורסם

כשהוא מתקין התקנה מלאה מחדש הוא לא שומר אפילו קובץ אחד.

פורסם

איזה קבצים יאבדו?..

הקבצים של ההתקנה תקייה WIndows תאבד ותיכתב מחדש.

אם יש לך קבצים בתקייה "Download" אז הקבצים ששם לא ימחקו!

הקבצים שימחקו הם רק הקבצים שקשורים למערכת ההפעלה. משחקים או התקנת תוכנות שנימצאות במחיצה הזאת לא יפגעו.

פורסם
  • מחבר

תחליטו...

התשובות שלכם לא נוגדות אחת את השנייה?

פורסם

אם אתה עושה פורמט אז אתה מוחק הכל.

אבל אם אתה עושה התקנה על מה שיש לך עכשיו ללא פורמט שום קובץ שלא קשור למערכת ההפעלה לא ימחק.

פורסם

אם אתה מפרמט, כל מה שיש לך בכונן C ימחק.

מהנסיון שלי, עדיף תמיד שיהיה לך את הדיסק המדוייק שממנו התקנת את מערכת ההפעלה.

אם אתה הולך לפרמט אז הנה כמה טיפים מהנסיון (הרב מאד) שיש לי:

1. גיבוי - לגבות או לעשות רשימה של הדרייברים של כל החומרה שלך(אין דבר יותר חשוב מזה!). כדאי לגבות גם את המועדפים (לאינטרנט), קבצי הגדרה לאימייל/חיבור אינטרנט, מה שיש לך בDESKTOP, רשימה של התוכנות המותקנות שיש לך, קודקים שונים לסרטים, ADDRESS BOOK (קובץ WAB). תעבור על הפולדר Documents and Settings ותגבה מסמכים והגדרות שיש שם. ודבר אחרון - אין דבר יותר מעצבן מלפרמט ולהתקין הכל מחדש ובסוף לשים לב שלא גיביתי את התמונה של הwallpaper!

2. לנשום עמוק.

3. :format c.

4. Y

5. תתקין את הwindows & office, הדרייברים, התוכנות הבסיסיות ביותר (לא משחקים). תגדיר את החיבור לאינטרנט והאימייל שלך.

6. תעשה image ליצירה החדשה שלך (כונן C) ותשמור על CD או בכונן אחר. אני משתמש בנורטון גוסט.

7. תתקין את שאר השטויות (משחקים וכאלה)...

מה שיקרה מעכשיו הוא שפעם בחצי שנה תשחזר את ה-image שיצרת ותגאל את הכונן מכל ההתקנות/הורדות שעברו עליו בחצי שנה האחרונה.

אני מקווה שהתנסחתי בצורה מובנת פחות או יותר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים