עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב 24'' למשחקים - 2000 - 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה...

אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים.

אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו')

(התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר)

אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..)

לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים.

האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא?

שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או DELL או LG TU שתמליצו לי על חברה אחרת מכיוון שראיתי שהרבה דעות בפורום הנוטות לחברת

DELL האם באמת המסכים שלהם יותר טובים? כי לחבר שלי יש מסך 2770 של סמסונג ורואים בו דווקא טוב.

השאלה היא האם ככל שהמסך קטן יותר אז עדיף ללכת על רזולוציה 1680 ולא 1920??

תודה רבה מראש לכולכם.....

פורסם
  • מחבר

האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

אם עשיתי איזושהיא טעות מבחינת מבנה ההודעה (הכותרת וכו') אז תגידו לי ואני אתקן.....

תודה רבה..

פורסם

הטענה שמסכי ה"1680" יותר טובים זה רק בגלל מסך אחד שקוראים לו DELL 2209WA מסך מדהים ללא כול הגזמה הוא המסך התקציבי היחיד בעל פאנל IPS (יותר נכון E-IPS) שמציג צבעים ואיכות תמונה גבוהה ביותר וכמאת ללא מריחות רפאים המחיר של מסך זה 1200 ש"ח (22 אינץ') אגב ההבדל ברזולוציות דווקא דיי מורגש.

אני חושב שיש לך שתי אפשרויות האחת ה2209WA המדובר והשנייה הU2410 שזה מסך גרפיקאים מקצועי של DELL 24 אינץ' וברזולוציית FULL HD שהיא 1080X1920

ההחלטה היא בידיך המסכים בערך בשבילך שווים רק שבU2410 יש רזולוצייה יותר גבוהה וגודלו יותר גדול אם זה חשוב לך כול כך שאתה מוכן לבזבז על זה 1000 ש?"ח אז קח את הU2410 אם לא אז כח את ה2209WA

פורסם
  • מחבר

ראשית כל תודה רבה לך על תגובתך.

שנית ראיתי שהמחיר של ה-U2410 הוא 2500 בערך,

בהמשך לשאלתי בהודעה הקודמת אין מסך של SAMSUNG או LG שהוא טוב כמו ה-U2410 במחיר הזה??

כלומר מסכי SAMSUNG בכללי, לא טובים?

תודה..

פורסם
פורסם
  • מחבר

באמת הבדל גדול מאוד...אבל בכל זאת אני מעוניין במסך עם רזולוציה 1920 ולא 1680....

האם ההבדל כזה גדול בגודל 24''? (אני מניח שכן)

ושאלה אחרונה, קראתי בפורום שאנשים שהיו להם בעיות עם מסכי דל עשו להם בעיות באחריות ומחזירים מסך מחודש ולא חדש אפילו למישהו שיום יומיים אחרי הרכישה התברר שהמסך פגום מסיבה כלשהיא...

איזה שירות זה? ככה זה בכל החברות???

תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים