עבור לתוכן

בחירת זכרונות מתאימים ל-OC עם Q9550 ו ASUS Commando

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה החלטתי בשדרוג למערכת שברשותי ורכשתי מעבד אינטל Q9550 חדש.

חשוב לציין שכבר עכשיו (לפני השדרוג) אני עובד עם OC די רציני (E2140 1.6 @ 3.2 Ghz) על קירור מים וגם במעבד החדש אני שואף ל OC כמה שיותר גבוה.

כרגע אני עובד עם זכרונות OCZ DDR2 2X1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-4-4-15.

אני מעוניין לשדרג ל 4GB.

ועכשיו השאלות: האם עדיף לי לקנות סט חדש של 2X2GB או שאני יכול באותה מידה פשוט להוסיף סטיק אחד של 2GB למערכת הקיימת? או אולי עוד שניים של 1GB?

וגם לגבי הזכרונות עצמם? איזה תדר כדאי לי לקנות? כמה CL? אני מודע לזה שאם אני מוסיף לזכרונות הקיימים עוד מודולים אז תמיד אני אעבוד במהירות הנמוכה ביותר.

הערת אגב: בתקופתו, כשביצעתי את ה-OC בפעם הראשונה, כמה חברה פה בפורום אמרו לי שזכרונות מאטים אותי; אם זה נכון אז אשמח לדעת איזה שדרוג מומלץ.

וככה סתם כדי לזרוק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8614 - זה שווה משהו?

תודה

פורסם

השאלה היא לכמה אתה מצפה להגיע בהמהרה שלך?

אם אתה מצפה להגיע ל3.8GHZ, אז אתה צריך לעשות OC לזכרונות ל450MHZ, שנראה לי שתצליח.

בעקרון תקנה עוד זוג 2X1GB כדי שיהיה לך ערוץ כפול בזכרונות, שיהיו במהירות 800MHZ, תזמונים 5CL (לא צריך יותר מהיר), ושיהיו באיכות די טובה כדי שיעברו OC.

פורסם

קודם כל תאמר לאיזה באסים אתה מצפה להגיע כך שנראה איזה תדר דרוש.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איזה באסים...? אני רוצה להגיע גבוה. מה שאפשר להגיע יציב עם קירור מים.

אם נניח אני שואף להגיע ל-500, יש המלצות?

אגב, קראתי בכל מיני פורומים זרים שההמלצה הכללית היא ללכת על שני סטיקים של 2GB ולא ארבעה של 1GB. נטען שם שזה עוזר לאוברקלוקינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים