עבור לתוכן

מחפש מצלמת רשת HD

Featured Replies

פורסם

הי

אני מחפש מצלמת רשת HD שכוללת מיקרופון. ראיתי אחת של מיקרוסופט וגם של לוג'יטק.

אפשר לקבל בבקשה המלצות מידע או מנסיון?

בנוגע למיקרופון, אני מעוניין במצלמה שמקליטה וידאו עם אודיו.

לא כשמשתמשים בשיחות וידאו, אלא בהקלטה..

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שאת הלוג'יטק אפשר לכוון רק למעלה למטה ולא לצדדים...

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אני לא יודע לגבי הלוג'יטק, אבל יש לי מצלמת רשת HD של מייקרוסופט.

דגם lifecam Cinema HD 720, מתכווננת למעלה ולמטה וגם לצדדים.

פוקוס אוטומטי מצויין..אני לא יודע אם הלוג'יטק טובה יותר, אבל אני מרוצה מזו.

פורסם

נדמה לי שאת הלוג'יטק אפשר לכוון רק למעלה למטה ולא לצדדים...

תקנו אותי אם אני טועה

צודק, מצד שני, עם חיישן כזה סביר להניח שהיא תתפוס את כל התמונה שאתה צריך ככה שאין הרבה היגיון לסובב אותה יותר מדי, זה לא רזולוציה 640*480

פורסם
  • מחבר

סליחה, אבל, מה הקשר לרזולוציה? בדקתי עם המצלמה שלי, את מה שאתה אומר.

אומנם הרזולוציה המקסימלית אצלי היא 640/480, אבל כשהקטנתי את הרזולוציה, כל מה שהשתנה זה גודל התמונה הכללי.

זוית הפתיחה נשארה אותו הדבר.

במה שונה המצב עם רזולוציות גבוהות יותר?

נראה לי ש"סוג" העדשה הוא שקובע. אם שמים עדשה בעלת זוית רחבה, התוצאה תהיה שונה ולהיפך. לא?

פורסם

צודק כנראה לא ניסחתי את זה טוב.

הכוונה שלי היתה שהזווית שנתפסת ע"י העדשה של המצלמה הזאת היא מספיק גדולה כדי לשים אותה על המסך והיא תתפוס אותך והרבה מהרקע בלי שתצטרך להזיז אותה מימין לשמאל.

אם עדין לא הסתכלת:

(אגב שים לב לציור שהיא עשתה :lol:)

אגב, המיקרופון של המצלמה מצויין.

את המצלמה של מיקרוסופט לא ניסיתי אז לא יכול להמליץ.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, לפי מה שידוע לי כל הHD במצלמות האלה זה לא רלוונטי לשיחות וידאו. נדמה לי שזה שימושי רק אם אתה רוצה לצלם סרטון כי אי אפשר להעביר באינטרנט בלייב איכות כזו... בקשר לתגובה של do_k, ההבדל בין HD ל480*640 זה שHD זה פורמט רחב ואז בגלל שהתמונה רחבה יותר אתה לא צריך להטות אותה ימינה/שמאלה כדי להראות את מה שאתה צריך...

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, לפי מה שידוע לי כל הHD במצלמות האלה זה לא רלוונטי לשיחות וידאו. נדמה לי שזה שימושי רק אם אתה רוצה לצלם סרטון כי אי אפשר להעביר באינטרנט בלייב איכות כזו... בקשר לתגובה של do_k, ההבדל בין HD ל480*640 זה שHD זה פורמט רחב ואז בגלל שהתמונה רחבה יותר אתה לא צריך להטות אותה ימינה/שמאלה כדי להראות את מה שאתה צריך...

אתה טיפה טועה. סקייפ למשל כבר תומכת בשיחות וידאו של 720p. הבעיה היא הרוחב פס.

פורסם

אני מניח שהבעיה היא בUpload לרוב כי ה Download היום כבר דיי גבוהה מאז ה?NGN/UFI... כמה Upload צריך בשביל שיחת וידאו ב720P?

פורסם
  • מחבר

בדקתי ונדמה לי שאתה טועה. בחירה ברזולוציה גבוהה יותר, מגדילה את התמונה באופן כללי, אבל לא את זוית הפתיחה של הפריים.

בכל אופן קניתי את ה-LIFECAM של מיקרוסופט. נחמדה...

אני גם לא צריך את המצלמה לשיחות וידאו אלא להקלטה של החדר ולכן איכות התמונה כן חשובה וגם אפשרית.

מישהוא מכיר במקרה תוכנה ( עדיף חינמית ) שאיתה אני יכול לתזמן שעות מסוימות שהמצלמה תעבוד? או שהיא יכולה למשל לזהות תנועה ואז להתחיל להקליט?

שוב תודה רבה לכולם

פורסם

בתוכנות שהגיעו ביחד עם המצלמה אין משהו כזה?

לפני הרבה הרבה שנים השתמשתי בזה: http://www.webcamxp.com/home.aspx

באתר כתוב שהיא חינמית לשימוש פרטי. אם שום דבר לא השתנה היא כוללת את האפשרות להפוך לחיישן תנועה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם, עזרתם לי המון..

בדקתי חפיף את 2 התוכנות.

m1ke, התוכנה שהצעת נראית סבבה. free, התוכנה שהצעת שומרת תמונות סטילס מההקלטה ולא וידאו.

שוב תודה רבה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים