פורסם 2010 במאי 915 שנים שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר כן בדקתי אם זה בעיהנשאר מספיק משאבים(המעבד רק על 5%-30% והזכרון רחוק מלהיות מלא)
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר עידכון:התקנתי את וינדוס שוב והבעיה חזרה בהדרגתיות והצלחתי להבין מה הבעיה אך לא מצאתי פיתרוןהבעיה היא שמשום מה מה הוינדוס סוגר את כל הProcesses חוץ מהחיונים ביותר והאנטי וירוס ואחרי כמה דקות מפעיל מחדש את כל השרותים המחשב לא נתקע אם במין מצב של הפעלת וינדוס מחדש לכן התוכנות בסוף נפתחות אחרי כמה דקות אחרי הלחיצה למישהו זה קרה יש פיתרון?
פורסם 2010 במאי 1615 שנים כנס להגדרות POWER SETTING בווינדוס תעשה לך פרופיל של מקסימום ביצועים ותוודא באופן ידני בהגדרות מתקדמות שההרדיסק לא יכבה את עצמו לעולם
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר ניסיתי לא עזר עידכון: קורה אותו דבר גם בלינוקס אני מתקדם להנחה שהבעיה היא בעיית חומרה? בפיירפוקס כתוב לי stopped מתי שזה קורה
פורסם 2010 במאי 1715 שנים אם זה גם בלינוקס יש חשש גדול לבעית חומרה תריץ MEMTEST שעה לזכרונותתוריד HDTUNE ותעשה בדיקה מלאה להרדיסק .
פורסם 2010 במאי 1715 שנים מחבר האמת היא אני חושד בלוח אם החלפתי אותו לפני חודש ונתקע כמה פעמים המחשב(נתקע לגמרי) וכל מיני בעיות מה היא הדרך הכי טובה לבדוק בעיה בלוח אם?(אולי להעביר לפורום המתאים)עשיתי MEMTEST והוא הוא לא העלה כלוםהHD TUNE אומר שאחד מהארד דסיקים יש לו בעיותהזה עם הבעיות הוא לא האחד שיושבת עליו מערכת ההפעלההדיסק הצביע על קריסה גם לפני כמה חודשים והוא מגובה מחכה לנפילה שלוהוא לא עשה בעיות עד עכשיו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.