עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 13.3 אינץ' עד 4000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

דודה שלי רוצה לקנות לעצמה מחשב שישמש אותה לשימושי משרד בסיסיים, סקייפ ושום דבר מיוחד אחר.

כן חשובים לה נוחות המקלדת ומשקל נמוך - הוא ינוייד הרבה.

בכונן אופטי אין צורך.

חשבתי להמליץ לה על אחד מהCULV של החברות, אבלל אינני יודע איזה טוב ממשנהו.

אשמח להמלצותיכם.

תודה מראש,

אור

פורסם
  • מחבר

up!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התקציב שלך יחסית גבוה בשביל השימושים שאתה מתאר.

קניתי החודש את החדש של DELL n3010 INSPIRON, שהוא הרבה מעבר למה שאתה צריך והוא פחות או יותר עומד בדרישות שלך (משקל ותקציב).

שוקל 2 ק"ג כולל סוללה, אם זה מתאים מבחינת משקל, שאר המפרט תיכנס לאתר של NOTEBOOKCLUB או משהו בסגנון (אני קניתי בחנות אחרת):

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+n3010.htm

אגב, יש הרבה סתירות במפרטים של החנויות השונות, כל אחד טוען שזה מפרט שהוא מקבל מהיבואן, אבל שוב זה לא אמור לעניין אותך כי כך או כך זה מפרט של מעבר למה שאתה צריך...

מחיר נע מ 3500 עד 4300 פלוס מינוס תלוי איזה מעבד/נפח HD/נפח זיכרון/כרטיס מסך

פורסם

זמן סוללה די חשוב בעיקרוןמדובר במחשב שיחליף את המחשב הנייח בבית בערך לכל דבר, חשוב שהרמקולים יהיו סבירים והמשקל חשוב אבל לא ממש קריטי.

אני בעיקר בהתלבטות בנוגע למעבד, לשימושים של אינטרנט מסמכים וטיפה סרטים מעבד חלש ייפגע באופן משמעותי בחווית השימוש?

תודה רבה על התגובה :yelclap:

פורסם

ydinon

תספר כל מה שאתה יכול על המחשב,

התרשמות שלך ממנו (מקצועי כאילו שיהיה מורכב מהכל) בבקשה לא ב-2 מילים

תודה

פורסם

לגבי זמן סוללה, מהו זמן הסוללה? האם core i3 מביא לחיסכון מהותי בחשמל לעומת core i5?

האם לפי הצרכים של אחותי (היא מחפשת את המחשב) יש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

ydrinon איך הרמקולים במחשב הנ"ל?

האם המחשב הוא סוג של אוברקיל לצרכים של אחותי?כרגע יש לך מחשב פנטיום 4 2.8 ופרט לרעש ולכך שהמחשב איטי כתוצאה מכך שהוא מזמן לא פורמט, היא די מסתדרת.

חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית ויראה אסטתי (לא חייב להיות יפה במיוחד) אבל בכל זאת רוב המחשבים של לנובו למשל מכוערים מאוד לדעתי אז זהו שיקול אבל שיקול מינורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים