עבור לתוכן

המלצה לראוטר שיקנה באמצעות PAYPAL

Featured Replies

פורסם

אני צריך לבית של ההורים שלי ראוטר , תקן N ממש לא חובה

רק שיהיה יציב ללא ניתוקים , כי אני בא לשם רק פעם בשבוע או שבועיים .

ושיהיה קליטה טובה לבית בן שתי קומות .

אני קונה רק עם PAYPAL אז תביאו לי בבקשה המלצה מאיביי או DX וכולי .

תודה לעונים .

פורסם

מה רע לקנות בארץ? נמכרים כאן לא מעט דגמים טובים. אם אתה רוצה הרפתקאה מ-DEALEXTREME -- בבקשה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=535

פורסם

הוא זהה לזה שאני כתבתי לגביו.

פורסם

הוא זהה לזה שאני כתבתי לגביו.

זה מה שכתבתי...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות באמת מפתה , ציף לאחר כבר תקופה לא מבוטלת איתו האם אתה יכול להגיד שהוא יציב ?

פורסם

הזמנתי את הראוטר הזה מDX כדי לשחק איתו קצת ולראות איך הוא יהיה בתור AP אבל כרגע הוא לא במלאי ואני מחכה כבר כמה ימים שהוא יגיע וישלחו את החבילה, אז אם אתה רוצה להזמין אותו כדאי לך להזמין ממקום אחר אלא אם לא אכפת לך לחכות.

פורסם

תודה על התגובות באמת מפתה , ציף לאחר כבר תקופה לא מבוטלת איתו האם אתה יכול להגיד שהוא יציב ?

השתמשתי בו כחודש ובמהלכו הוא היה יציב ועבד בסדר גמור. עכשיו אני כבר בודק ראוטר אחר...

פורסם

רק לא לקנות dual band כי הISM 5GHz שזה 5150-5350 מגה (אם אני זוכר נכון) לא פתוח בארץ . הם פתחו איזה רצועה ב5GHz אבל היא בסביבות ה5800MHz . אם המכס יסתקרנו ויגלו מה יש לך בפנים יש סיכוי סביר שהם יחרימו לך אותו.

פורסם

חברים, לפי DD-WRT יש תמיכה גם בTRENDnet TEW-652BRP (גירסת חומרה 1 בלבד!) שנמכר בארץ ב200 ש"ח ומגיע עם 3 שנות אחריות. לטעמי תוספת ה50 ש"ח היא מאד משתלמת כדי לקבל אחריות ל3 שנים ונתב נורמלי עם אנטנות פריקות שכולן אמיתיות ולא שאחת מהן מזויפת. גם רוב הגירסאות חומרה של הD-Link 615 נתמכות ולאחרונה חלק מהחנויות מוכרות אותו במחיר של 220 ש"ח, לדעתי במצב כזה אין שום טעם להזמין את הנתב הסיני מDX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים