עבור לתוכן

המחשב חצי-קופא, עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה.

כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא:

החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל באותו רגע שאני שם את הסמן על החלון הוא פשוט מפסיק לעבוד כמו כל שאר הדברים ולא מגיב.

כל הבעיות נעלמות באותו רגע שאני סוגר את חלון האינטרנט והכל ממשיך כאילו לא היה כלום.

הבעייה מופיעה באופן קבוע ועקבי.

אני משתמש בווינדוס 7 והמחשב בן שנתיים בערך.

יש למישהו עצה?

גם יש לי עוד בעייה, שהיא אולי קצת off-topic: אני כל הזמן חווה התרסקויות של גוגל כרום, וגם לגבי זה אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי גם את הגרסא הרשמית המשוחררת וגם את הבטא ואין הבדל מבחינת הבעייה.

תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

נשמע כמו תוספת בעייתית. תנסה להפעיל את הIE ללא הרחבות. יש לך קיצור דרך שמיועד בדיוק לזה.

פורסם

אל תקפיץ הודעות לפני שעברו 24 שעות בבקשה.

בפעם הבאה תקבל אזהרה על הקפצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים