פורסם 2010 במאי 815 שנים בעיקר גראפיקה (פוטושופ), סרטים ושימושים משרדיים..גודל- כמה שיותר(נראה ריק, בטוח שכחתי משהו..)
פורסם 2010 במאי 815 שנים שבוע טוב.כמדומני שכדאי לך לבדוק אפשרות למתוח את התקציב בעוד כ-170 ש"חולקחת את ה-Dell 2209wa המדובר. מכיוון שבמכלול האפשרויות הקיימותבתקציב שנתת ואתה רוצה את זה לשימוש קודם כל של גראפיקה, אתה צריך את הדיוק של פאנל הs-ips שיש לו.חנות לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015&CatCode=398
פורסם 2010 במאי 815 שנים מחבר אני מודע לפקטור הזה..המסך הוא בשביל אחותי, המסך הקודם שלה היה BenQ FP731 כך שכל מסך כמעט יהווה שיפור בשבילה.ולא ניתן למתוח את התקציב. ממה שהבנתי ממנה, יותר חשוב לה הגודל. אז עדיף יותר גדול בתקציב מאשר יותר איכותי - אני גם בספק אם היא תשים לב לזה.
פורסם 2010 במאי 815 שנים או.קיי יותר חשוב לה הגודל, השאלה אבל היא- אם אחרישתסביר לה על ההבדלים ויש הבדלים כפי שידוע, היא לא תעדיף לבדוק אופצייה למתיחת התקציב בכל זאת?מהסיבה שחבל, אם כבר קונים מסך ובדרך כלל זה לא קורהאחת לכמה חודשים אלא שנים. על אחת כמה וכמה אם היא באמת מתעסקת בפוטושופ יותרמפעם בשבוע שבועיים. אולי ניתן להשיג לה את ה- Dell2007wfp ביד שנייה או משהובסגנון כדי שעדיין יהיה לה איכות תמונה טובה על שטח סביר.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר תודה, ארצה המלצה יותר ספציפית. אני מנתניה ויש כאן מן הסתם באג/אופיס דיפו/אייבורי/KSP. מבחינת משהו נורמלי יש את TMS. אחותי פשוט רוצה מסך בתקציב של עד 1000 שקלים, אין לה בעיה לשלם יותר (נניח 1100) אבל השאלה היא האם זו תהיה החלטה נכונה. רשמתי כבר את דגם המסך הנוכחי שלה. מבחינתה העיקר שיהיה יותר טוב ממנו, בטח שבגודל (הוא 17 אינץ'). פשוט תחשבו על בן אדם שלא מתמצא בתחום. אם לא הייתי אני, היא הייתה הולכת לאופיס דיפו וקונה מסך על פי מה שנמצא בתצוגה (כך היא קנתה את ה-17" BenQ). אם יש לכם שאלות בשבילה- אשמח להעביר אליה. שוב תודה.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים הייתי שוקל לקנות את המסך הזה :http://tms.co.il/product/6598או את הDELL שהבחור המליץ.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר תודה.איך האחריות עובדת? לי אישית יש 2407WFP ולא הייתה שום בעיה מעולם. אבל למשל עם מסך 21" של BenQ גם כן 16:9 (כמו הסמסונג שהצעת) היה צורך במימוש אחריות- צ'יק צ'ק הגיעו לבית הלקוח והביאו מסך חלופי. לא היה כ"כ ברור אם הוא חדש או מחודש אבל היה תקין לחלוטין ומבחינת הלקוח- כאילו שהיה חדש.איך זה עם סמסונג ובכלל עם מסכים?כי מן הסתם כשמדובר ב-KSP, אמנם קרוב לבית ואין בעיה לקחת את המסך לשם, אבל עניין השירות נכנס לפועל ואני רוצה להיות בטוח שלא יהיו בעיות כאלו ואחרות. (פיקסלים שרופים או אם יש מכה במסך/סטנד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.