פורסם 2010 במאי 815 שנים 1. הכ.מ. HIS ATI Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 בא עם HDMI? (כי אמרו לי שכן או משהו..)2. אימא שלי לא סמכה על חבר שלי שירכיב לי את המפרט החדש וביקשה מהחברה שאני קונה את המחשב (SKYPC) להרכיב אצלהם בתשלום נוסף של 100 ש"ח (יופי אימא -.-) אז כדאי שהם ירכיבו?3. כשהם מרכיבים (SKYPC) אז הם גם מתקינים דרייברים?4. הכ.מ. הנ"ל מגיע עם דיסק להתקנת דרייברים?5. חבר שלי אמר לי שקונים כרטיס מסך אז הוא בא עם משחק משהו/מעפן אז זה נכון? ואם כן אז איזה עם ה-5770?תודה רבה.
פורסם 2010 במאי 815 שנים 1. כן2. כן3. אני לא בטוח שהרכבת המחשב כוללת התקנת מערכת הפעלה ודרייברים4. כמובן5. בד"כ המשחק DIRT2 מגיע עם הסדרה החדשה של ATI.הדגם היחיד שיש לSKYPC באתר הוא H577F1GD, הדגם מגיע ללא המשחק. אך יכול להיות שהזמנת את הדגם H577F1GDGשמגיע עם קופון למשחק DIRT2.
פורסם 2010 במאי 815 שנים תהיה בטוח- הרכבת המחשב לא כוללת התקנת מערכת הפעלה, לזה יש תשלום נוסף של כמה מאות שקלים.
פורסם 2010 במאי 915 שנים אם לא קנית מערכת הפעלה, אז איך יתקינו לך דרייוורים?תבדוק במה שהזמנת עם קנית מערכת הפעלה, ואם כן מאיזו סוג ותעדכן אותנו. כמו שאמרו זה עולה כמה מאות שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.