עבור לתוכן

מהי התוכנה הטובה ביותר לOC ל-RADEON?

Featured Replies

פורסם

מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?

פורסם

יש תוכנות כמו ריבה-טיונר וPOWERSTRIP שעושות את עבודתן נאמנה.

בדרייברים של ה3.8 הוסיפו גם אפפשרות לעשות אוברקלוק לכרטיס.

*חיפוש!

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה! ורק שתדע... בקאטאליסט החדש, אפשר לעשות OC דרך הדרייבירם רק ל-9800XT...

סליחה ששלחתי פעמיים, בטעות... ;)

פורסם

אתה טועה. OC אפשר לעשות לכל כרטיס (וכולם פה יעידו).

הבונוס שיש בXT זה חיישן טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

לא נכון!

הנה ציטוט מתוך האתר של ATI:

ATI OVERDRIVE

The new ATI OVERDRIVE (patent pending) tab, currently available for the RADEON 9800XT only, provides a safe and intelligent graphics processor clocking utility. ATI OVERDRIVE is constantly monitoring the graphics processor and pushing the graphics frequency to its maximum, while always ensuring that the processor temperature stays at a safe level. If the temperature of the graphics processor were to become too hot, ATI OVERDRIVE automatically decreases the clock speed until a safe temperature is reached. ATI OVERDRIVE never reduces the graphics processor speed below the pre-set factory default clock speed

פורסם

לא נכון!

הנה ציטוט מתוך האתר של ATI:

ATI OVERDRIVE

The new ATI OVERDRIVE (patent pending) tab, currently available for the RADEON 9800XT only, provides a safe and intelligent graphics processor clocking utility. ATI OVERDRIVE is constantly monitoring the graphics processor and pushing the graphics frequency to its maximum, while always ensuring that the processor temperature stays at a safe level. If the temperature of the graphics processor were to become too hot, ATI OVERDRIVE automatically decreases the clock speed until a safe temperature is reached. ATI OVERDRIVE never reduces the graphics processor speed below the pre-set factory default clock speed

הנה התשובה שלך

הOVERDRIVE זאת טכנולוגיה שמורידה את מחזור השעון של הכרטיס כשהוא מתחמם.

פעם הבאה תקרא טוב את מה שאתה מצטט

פורסם
  • מחבר

אני יודע לקרוא אנגלית...

אבל בוא ואני אתרגם לך:

הם אומרים שרק ל-XT יש חיישן בליבה (הם לא אומרים את זה אבל גם אני וגם אתה יודעים את זה...), לכן רק בכרטיס הזה, ה-OC האוטומטי שבקאטאליסט יודע מתי להוריד/להעלות את המהירות...

הבנת? ;)

פורסם

תודה! ורק שתדע... בקאטאליסט החדש, אפשר לעשות OC דרך הדרייבירם רק ל-9800XT...

אם הבנת, אז מה זה? ::)...

טוב לא משנה. העיקר שכל אחד מאיתנו צודק

פורסם
  • מחבר

אם הבנת, אז מה זה? ::)...

טוב לא משנה. העיקר שכל אחד מאיתנו צודק

מה הקשר?

אמרו משהו אז תקנתי...

טוב לא משנה, העיקר שאני צודק... ;) סתאאאאאאאאאם!

פורסם

לדעתי Rage 3d...

תוכנה ידידותית, בנוסף אתה יכול לעשות דרכה לכרטיס טויקינג, אז אם כבר משהו רץ לי ברקע וזולל קצת משאבי מערכת, לפחות

שיעשה כמה דברים מועילים

פורסם

ריבה טיונר תומכת גם בכרטיסי ATI ? בראדונים ? אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

RADCLOCKER או RADLINCKER איך שוקראים לזה.... מעלה מהירות ליבה תוכנה פשוטה שמתלבשת על ה CP אני אהבתי אותה

הכי טובה שמצאתי עד עכשיו RAGE3D דפק לי תמחשב

RADLINKER זה "ה"דבר

פורסם
  • מחבר

מה עם התוכנה של הרקולס (זוהי שבאה עם הכרטיס שלי?)

פורסם

ריבה טיונר תומכת גם בכרטיסי ATI ? בראדונים ? אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועה

אתה טועה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים