פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש תוכנות כמו ריבה-טיונר וPOWERSTRIP שעושות את עבודתן נאמנה.בדרייברים של ה3.8 הוסיפו גם אפפשרות לעשות אוברקלוק לכרטיס.*חיפוש!
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר תודה! ורק שתדע... בקאטאליסט החדש, אפשר לעשות OC דרך הדרייבירם רק ל-9800XT... סליחה ששלחתי פעמיים, בטעות...
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אתה טועה. OC אפשר לעשות לכל כרטיס (וכולם פה יעידו).הבונוס שיש בXT זה חיישן טמפרטורה
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר לא נכון!הנה ציטוט מתוך האתר של ATI:ATI OVERDRIVE The new ATI OVERDRIVE (patent pending) tab, currently available for the RADEON 9800XT only, provides a safe and intelligent graphics processor clocking utility. ATI OVERDRIVE is constantly monitoring the graphics processor and pushing the graphics frequency to its maximum, while always ensuring that the processor temperature stays at a safe level. If the temperature of the graphics processor were to become too hot, ATI OVERDRIVE automatically decreases the clock speed until a safe temperature is reached. ATI OVERDRIVE never reduces the graphics processor speed below the pre-set factory default clock speed
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים לא נכון!הנה ציטוט מתוך האתר של ATI:ATI OVERDRIVE The new ATI OVERDRIVE (patent pending) tab, currently available for the RADEON 9800XT only, provides a safe and intelligent graphics processor clocking utility. ATI OVERDRIVE is constantly monitoring the graphics processor and pushing the graphics frequency to its maximum, while always ensuring that the processor temperature stays at a safe level. If the temperature of the graphics processor were to become too hot, ATI OVERDRIVE automatically decreases the clock speed until a safe temperature is reached. ATI OVERDRIVE never reduces the graphics processor speed below the pre-set factory default clock speedהנה התשובה שלךהOVERDRIVE זאת טכנולוגיה שמורידה את מחזור השעון של הכרטיס כשהוא מתחמם.פעם הבאה תקרא טוב את מה שאתה מצטט
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אני יודע לקרוא אנגלית... אבל בוא ואני אתרגם לך: הם אומרים שרק ל-XT יש חיישן בליבה (הם לא אומרים את זה אבל גם אני וגם אתה יודעים את זה...), לכן רק בכרטיס הזה, ה-OC האוטומטי שבקאטאליסט יודע מתי להוריד/להעלות את המהירות... הבנת?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים תודה! ורק שתדע... בקאטאליסט החדש, אפשר לעשות OC דרך הדרייבירם רק ל-9800XT... אם הבנת, אז מה זה? :... טוב לא משנה. העיקר שכל אחד מאיתנו צודק
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אם הבנת, אז מה זה? :... טוב לא משנה. העיקר שכל אחד מאיתנו צודק מה הקשר? אמרו משהו אז תקנתי... טוב לא משנה, העיקר שאני צודק... סתאאאאאאאאאם!
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים לדעתי Rage 3d...תוכנה ידידותית, בנוסף אתה יכול לעשות דרכה לכרטיס טויקינג, אז אם כבר משהו רץ לי ברקע וזולל קצת משאבי מערכת, לפחותשיעשה כמה דברים מועילים
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים ריבה טיונר תומכת גם בכרטיסי ATI ? בראדונים ? אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים RADCLOCKER או RADLINCKER איך שוקראים לזה.... מעלה מהירות ליבה תוכנה פשוטה שמתלבשת על ה CP אני אהבתי אותההכי טובה שמצאתי עד עכשיו RAGE3D דפק לי תמחשבRADLINKER זה "ה"דבר
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים ריבה טיונר תומכת גם בכרטיסי ATI ? בראדונים ? אני חושב שלא... תקנו אותי אם אני טועהאתה טועה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.